Forum konie »

Voltopirowe Zamówienia zbiorowe

Do kogo po zamówienie z Hooksa??  🤔
[quote author=disco link=topic=43218.msg1324117#msg1324117 date=1330690083]
czy ktoś będzie może robił zamówienie z http://www.equestrianclearance.com/ ?

Dołaczam sie do pytania
[/quote]

ja też się dołączam
Czy wiadomo juz jaki przelicznik, na jakie konto i ile płacimy za te naczółeczki? ;-)
Nie, bo pani drugi dzień mi odpowiada czy można płacić przez pay pal 😀iabeł:
Ma się rozumieć, że wciąż nic nie ustalone z Holendrami-Naczółkowcami?

Ehhh powinnam nauczyć się już cierpliwości po 8 miesięcznym zamówieniu z Hooks'a

Jeśli ja się nie odzywam znaczy się, że nic się nie dzieje, wysłałam już 2 maile z zapytaniami i nic, echo.
Po trzecim ponagleniu o numer konta i dane do wpłaty otrzymałam taka wiadomość Hello, sorry it is not currently feasible for many browbands it.  😀iabeł: Po prostu nie wiem co wiem co mam z tym zrobić.
hanoverka,  czyli za dużo chcieliśmy zamówić na raz i nie podołają ? Niepoważne podejście, współczuję nerwów!
no co za tępe kołki!!!!!!
Ja nie wiem co się stało, gorąco mi się zrobiło jak odczytałam maila. Oczywiście zapytałam o co chodzi. To są jakieś jajca.
Przerosło ich...Tak na amrginesie to bardzo łamana angielszczyzną ci odpisują
nie wiem co tam mogło ich przerosnąć? niech napiszą, że to potrwa pół roku i kleją sobie powoli te kamyki, no ja pier...
to co, rezygnujemy? 🙁 cholera nooo 🙁
To skoro to nie wyszło to może szykujecie jakieś inne zamówienie?
Tylko z jakiej strony?
O rany.... dobrze, że się nie podłączyłam do zamówienia. Ale ten angielski jakiś koszmarny ;-/
No nie wiem co dalej. Rozmawiałam z Quantą, mówiła, że skoro na tym etapie były problemy to co będzie potem i może faktycznie mieć rację. Tak czy siak ja otrzymam od nich odowiedz, jak nie na maila to do nich zadzwonię 😀iabeł:

Wiesz, nie chcę zapeszać, ale jak trzy dni odpisują na maila, po tak długim czasie mają problemy (z ilością? z płatnością?), to w ogóle sobie nie wyobrażam uwag i zastrzeżeń odnośnie samej realizacji. Co będzie, jak przyślą czegoś za mało, nie takie rozmiary, kolory itd? Dziwne, że tak im bimba takie duże zamówienie...
ano dziwne, o zamówienie zbiorowe powinni się bardziej postarać :/
strasznie się napaliłam na ten mój wybrany naczółek... echh 🙁
To jest jakis zal! Takie zamowienie a oni nie szanuja swojego klienta! Trzeba napisac tam mocniejszego maila!
Ja bym na waszym miejscu dziewczyny odpuściła zamówienie, natomiast meila pożegnalnego bym pieknego im wysmarowała za podejście do klienta
asds nie wiadomo czy zrozumieją 😜

Dobra, czekam na wyjaśnienia dokładne, a nie zbywanie mnie pod pretekstem zbyt dużego zamówienia. No jaja jakieś, ja bym marzyła o samych takich wielkich zamówieniach!
A oni przypadkiem na początku nie chcieli, żeby było więcej chętnych?
Będę zamawiać z www.calevo.de
no kurde no!
a ja miałam zapłacić z ten naczółek z kasy urodzinowej 🤔
muszę poszukać innego prezentu!
Spam.

To co, może ja zacznę zbierać datki na serwer? Do ogłoszeń.
A oni przypadkiem na początku nie chcieli, żeby było więcej chętnych?

Nie nic takiego nie pisali.

Wysłałam im wczoraj maila dłuższego, zobaczymy.

Horsestyle z tym raczej do ogłoszeń się udaj, a nie tutaj 🤬
Dziewczyny wysłałam maila do nich, napisali mi, że najlepiej by było jakby było więcej chętnych na naczółki. Napisali, że ubezpieczona wysyłka kosztuje jakoś 10 ojro. Ja mogę to ogarnąć, ale jak jeszcze jedna osoba mi pomoże :kwiatek:

A jednak chcieli więcej chętnych 😉
a no widzisz macie racje, zapomniałam o tym. W takim razie są nieprofesjonalni do kwadratu.
horsestyle,ale skad zamawiasz?
Z Api, lamicell, fair play  🙂-

produkty z hurtowni api, sa normalnie dostepne w sklepach. nie trzeba na nie robic zbiorowego zamowienia, kazdy moze sobie kupic to co chce, gdzie chce. i powodem zbierania tego zamowienia, wcale nie jest to, ze firma api wymaga, aby pierwsze zamowienie robic na okreslona kwote. prawda? to oczywiscie nie jest zabronione, ale sklep rozkrecaj sobie w ogloszeniach.
 reklamowy nick- prosze zglosic sie do administratora strony o zmiane nicku, jesli chcesz korzystac normalnie z forum.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się