[quote author=disco link=topic=43218.msg1324117#msg1324117 date=1330690083] czy ktoś będzie może robił zamówienie z http://www.equestrianclearance.com/ ?
Po trzecim ponagleniu o numer konta i dane do wpłaty otrzymałam taka wiadomość Hello, sorry it is not currently feasible for many browbands it. 😀iabeł: Po prostu nie wiem co wiem co mam z tym zrobić.
nie wiem co tam mogło ich przerosnąć? niech napiszą, że to potrwa pół roku i kleją sobie powoli te kamyki, no ja pier... to co, rezygnujemy? 🙁 cholera nooo 🙁
No nie wiem co dalej. Rozmawiałam z Quantą, mówiła, że skoro na tym etapie były problemy to co będzie potem i może faktycznie mieć rację. Tak czy siak ja otrzymam od nich odowiedz, jak nie na maila to do nich zadzwonię 😀iabeł:
Wiesz, nie chcę zapeszać, ale jak trzy dni odpisują na maila, po tak długim czasie mają problemy (z ilością? z płatnością?), to w ogóle sobie nie wyobrażam uwag i zastrzeżeń odnośnie samej realizacji. Co będzie, jak przyślą czegoś za mało, nie takie rozmiary, kolory itd? Dziwne, że tak im bimba takie duże zamówienie...
Dobra, czekam na wyjaśnienia dokładne, a nie zbywanie mnie pod pretekstem zbyt dużego zamówienia. No jaja jakieś, ja bym marzyła o samych takich wielkich zamówieniach!
Dziewczyny wysłałam maila do nich, napisali mi, że najlepiej by było jakby było więcej chętnych na naczółki. Napisali, że ubezpieczona wysyłka kosztuje jakoś 10 ojro. Ja mogę to ogarnąć, ale jak jeszcze jedna osoba mi pomoże :kwiatek:
produkty z hurtowni api, sa normalnie dostepne w sklepach. nie trzeba na nie robic zbiorowego zamowienia, kazdy moze sobie kupic to co chce, gdzie chce. i powodem zbierania tego zamowienia, wcale nie jest to, ze firma api wymaga, aby pierwsze zamowienie robic na okreslona kwote. prawda? to oczywiscie nie jest zabronione, ale sklep rozkrecaj sobie w ogloszeniach.
reklamowy nick- prosze zglosic sie do administratora strony o zmiane nicku, jesli chcesz korzystac normalnie z forum.