Ja odpisywałam na e-maile wtedy jak ktoś miał do mnie pytanie typu : kiedy składam zamówienie, do kiedy można je złożyć itp. Nie odpisywałam na e-maile typowo zamówieniowe, '' hej, chcę ten i ten naczółek''. Wszystkie maile u mnie są, ci co wysłali to na pewno dotarły. Mówię, wieczorem patrzę na to porządnie, wstawiam tutaj listę osób które zamawiały i jesli kogoś pominęłam to się melduje 🙂 Spoko, mam pod kontrolą wszystko 🙂
edit: Napiszę wam kiedy wszystko przetłumacze i złoże zamówienie, będę was informować na bieżąco o tym jakie zwrotne wiadmości dostałam od frontiermana 😉
Chciałam napisać, że jestem w trakcie tłumaczenia waszych zamówień i powiem wam, że wyślę zamówienie pewnie w piatek dopiero, bo jak dziś to zrobię to jutro chcę jeszcze raz to przejrzeć na spokojnie, żeby nie zaliczyć żadnej pomyłki. Mam jeszcze parę zapytań do niektórych osób w sprawie ich zamówienia, ale to już wysyłam pw na bieżąco.
Jak sprawdzic dopuszczalna wage przesylki za 55 dolarow z Utah ( usa ) do PL? Pisze juz 3 meila do nich i nie rozumieja o co mi chodzi !!! masakra, a ja nie chce przekroczyc wagi..
Nie wysłałam jeszcze. Mam bardzo dużo maili które są powielane po kilka razy, potem mam kilka maili ze zmianą rozmiaru naczółka, a potem zmianą koloru i rezygnacją. Ja muszę zdjęcia przerabiać w linki i zaznaczać dokładnie na zdjęciu o który naczólek chodzi, więc jest sporo pracy przy tym, a moge to robić dopiero późnym wieczorem. Dajcie mi jeszcze chwilę, bo chcę, żeby wyszło świetnie wszystko 🙂
Jak zwykle "obudziłam się" i chciałabym dołączyć! Jeśli się uda obiecuję, że naczółek mam wybrany a przelew będzie jedynym z pierwszych dostarczonych ;-) Potrzebuje tylko pomocy przy wymiarze- mam zmierzyć normalny naczółek a oni dodadzą sobie zeby zrobić opadajacy? Dzięki
do zamowienia od horsestyle brakuje jeszcze tylko kilku zl, moze ktos by sie skusil na jakis potnik, kantar czy ochraniacze 😉 bo ja zamowilam szmate i nie moge sie doczekac :P
ale odpisali i to ważne. mnie się z realizacją zamówienia nie spieszy (w 2 miesiace chyba się wyrobią?) ale koszty są dla mnie istotne 🙂
edit: teraz to już tak męska decyzja naprawdę. jeśli jutro hanoverka, nie będzie miała od nich żadnej odpowiedzi to ja odpadam już na 100%.
sei zrezygnowałaś? Nie widziałam, że tu napisałaś, bo dałaś edytuj zamiast nabić nowy post. Nie mam odpowiedzi co do cen, na razie rozmawiam z nią o rozmiarach, kształtach i innych poprawkach. Dam znać.