prawdopodobnie będę zbierała zamówienia na siodła freemax, jeśli jest ktoś chętny to proszę na pw może uda się wynegocjować mniejszą cenę jak zbierze się więcej osób
Magdzior no właśnie te z kaloszami... wychodzą za 165zł za parę, w PL takich za tą cenę nie dostaniesz 😎
Andre kurde, boję się takiego zbiorowego zamówienia robić 😁 poza tym ciekawe do kiedy ta promocja potrwa, bo sama też nie mam kasy teraz, dopiero od marca 🙄
Wrzuciłam właśnie w ogłoszeniach, ale jak najbardziej podpada pod temat, więc się z lekka powtórzę - kupiłam kilka rzeczy od pana reitstiefel-kandel z Ebaya. Jeśli ktoś chciałby się dołączyć dzieląc koszt dostawy, to zapraszam, spokojnie do środy mogę jeszcze kogoś przytulić 😉 Link do aukcji reitstiefel: http://shop.ebay.de/reitstiefel-kandel/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686
Mam złą wiadomość co do zamówienia siodeł. W związku z promocją którą mieli do końca stycznia, sprzedały im się wszystkie Freemaxy Dressage i Duetto. Reszta siodeł jest. Ale pani powiedziała że możemy je zamówić/zarezerwować i jak zrobimy to szybko to będziemy miały specjalną cenę. W doborze rozmiarów siodeł może nam pomóc ale potrzebuje zdjęć koni i jeźdźców. Przesyłka siodeł jest darmowa jeśli zamówi się więcej niż 2 siodła. Jesli dobrze zrozumiałam to darmowa przesyłka na terenie Europy będzie ok 2 miesięcy, i możliwe że przedłuży się termin. Cena na tą chwilę to 399f + Vat = 478f przesyłka jednego siodła to 35f ale nas to niedotyczy. Pytania na pw proszę
strucelka, również bym to poważnie rozważyła w marcu 😉 a czy ktoś mógłby mi pomóc w przeliczeniu rozmiaru tych (crossowych) ochraniaczy na cm? :kwiatek: m 15-16.2 l 16.3-17.3
sei w watku ochraniacze wstawiłam tabelkę z rozmiarami premier equine znalezioną w jakimś innym sklepie, tylko trzeba sobie cale na cm przeliczyć, sama musze konia pomierzyc bo w marcu tez będę je chciałą jesli zostaną rozmiary na promocji