tak, wiem. Jednak nie znalazłam odpowiedniej opcji. Jest jeden co mi sie spodobał i może byłby nawet odpowiedni, ale na real foto juz nie wygląda tak ładnie. A kolorowych nie chcę.
jak nie chcesz nic kolorowego, to chyba logiczne, że na białym koniu będzie ginąć? 🤔 wystarczyłoby tak jak dziewczyny kombinują, wziąć np. dwa skrajne rzędy czarne lub złote. ale co kto lubi 😉
Jestem dziewczyny 😀 To robimy tak, że ja zbieram zamówienie dajmy na to do wtorku? Czy chcecie dłużej? Chętnym podam mój e-mail i na ten e-mail proszę wysyłać zdjęcia naczółka który się chce plus jego długość, proszę nie wysyłać do mnie zapytań ile będzie kosztował dany naczółek, ceny są na stronie, trzeba tylko trochę popatrzeć. Jak się już uzbieramy do kupy to ja wysyłam zamówienie i oni mi wtedy szczegółowo przedstawią jak będzie wyglądać to cenowo, czasowo, może dostaniemy jakiś rabat 🙂 Jak macie jakieś sugestie to piszcie.
Kurs euro ostatnio korzystnie dość bo niecałe 4,20 zł. Nie wiem jeszcze jak z bankiem, muszę się dowiedzieć tak, żeby było jak najlepiej dla nas. Może oficjalnie zróbmy zapisy do środy przyszłej.
Dobrze by było dokładnie dopytać tych holendrów, jak im mierzyć opadające naczółki.
hanoverka, dowiedz się o koszty przelewu, ja robię bardzo dużo wpłat za granicę, mam założone konto walutowe, dzięki czemu nie traci się na niekorzystnym spreadzie (kursie, po którym bank przelicza złotówki na euro). Sam przelew za granicę kosztuje mnie bodajże 5 pln... więc w razie czego chętnie pomogę przelać kaskę.
A jak przekazać hanoverce, co się chce? Zdjęcie plus długość? Szerokość orientacyjną? Ja wiem, że bym chciała opadającą falę z rzędem czarnych błysków od zewnatrz a w środku białe błyski no i nie svarowski 🙂 ale nie wiem jak to dokładnie skomponować 🙁
sei Nie robią tylko ze Swarovskiego, mają jeszcze drugi rodzaj kryształów 🙂 Swarovski jest dwa razy droższy, tak mniej więcej. Wczoraj do niej pisałam, i ten naczółek, co bym chciała, kosztuje 67 euro ze Swarovskim, a z tymi drugimi kryształkami 34.
Zastanawiam się tylko, czy to może być taka duża różnica między nimi w wyglądzie...
sei Nie robią tylko ze Swarovskiego, mają jeszcze drugi rodzaj kryształów 🙂 Swarovski jest dwa razy droższy, tak mniej więcej. Wczoraj do niej pisałam, i ten naczółek, co bym chciała, kosztuje 67 euro ze Swarovskim, a z tymi drugimi kryształkami 34.
Zastanawiam się tylko, czy to może być taka duża różnica między nimi w wyglądzie...
jest niestety różnica na żywo pewnie jeszcze większa, ale i tak muszę przyznać, że te kryształki NIEswarovski wyglądają super 🙂
Jeju ja już zgłupiałam od 2 dni siedzę i szukam czegoś do czekoladowo wiśniowego ogłowia, ze złotymi sprzączkami, ale takiego na co dzień więc też nie chce żeby tak mega rzucało się w oczy:P co myślicie o tym 2 rzędowym z małych perełek albo 3 rzędy 3 milimetry kamyków w złotych okuciach:P oczywiście oba opadające😉 😅
quantanamera o super, że to napisałaś, pewnie skorzystam z twojej propozycji, jak już zamówienie będzie zebrane to wtedy pieniądze pójdą na twoje konto, a ty przelejesz je dalej. :kwiatek:
Z mierzeniem naczółków to pewnie jest tak jak pisała sei, że podajemy długość normalną od końca do końca bez mierzenia fali po krzywiźnie, oni sami już to odpowiednio zrobią. Wysłałam do nich maila w tej sprawie, ale dopiero przed chwilą, więc jutro pewnie odpiszą.