Forum konie »

Derki

Hilfe- potrzebuje derki o wypełnieniu powyżej 400 g - czy oprócz puchówki Tattini dostanę gdzieś derę o takiej gramaturze?
Czy może ktoś polecić derkę polarową ale taką o właściwościach super osuszających, chłonną?
Jest chyba coś takiego Bucasa?
Czy wie ktos moze gdzie znajde informacje jaka derka (jakie wypelnienie) na jaka temperature sie nadaje?
ciuciu nigdzie.. to zależy od wielu czynników i żaden producent takich danych Ci nie poda bo to jak wróżenie z fusów.

w tej samej derce w ciepłej stajni koń się spoci w danej temperaturze a w otwartej angielskiej zmarznie dla przykładu..
Czy może ktoś polecić derkę polarową ale taką o właściwościach super osuszających, chłonną?
Jest chyba coś takiego Bucasa?

Power cooler czy jakoś tak.
Hilfe- potrzebuje derki o wypełnieniu powyżej 400 g - czy oprócz puchówki Tattini dostanę gdzieś derę o takiej gramaturze?

bjooork a może pogadaj z Ivett. Widziałaś jakie cudo dla nas uszyła. Dokumentacja foto wkrótce.
Noris przegrzebałam pół netu i najwyraźniej mój dziadek będzie się ubierał wyłącznie u Ivett- zaraz jej nasmaruję wiadomość bo chyba mam dość marnotrawienia czasu na przegrzebywanie ofert sklepów internetowych 😉
crash test padokówki Villa Horse za nami 🙂 nie przemokła, nie przekręciła się. Po nocy też na swoim miejscu. Pojechałam sprawdzić jak koń pod derką w słoneczku, jest +4, nie za ciepły, na pewno nie spocony. Podoba mi się 🙂
bjooork no i świetny wybór  🤣
.
gdzieś mi się obiła derka BR z odpinanym, w okolicach 500zł  😉
Gillian, bo derki Villa Horse są super! Miałam już dwie i obie super się spisywały.
to moja pierwsza, więc dopiero się wąchamy 🙂 ale podoba mi się, jest fajna i ładna 🙂
.
nie sprawdzałam, także możesz mieć rację co do ceny BRowych derek  😉
crash test padokówki Villa Horse za nami 🙂 nie przemokła, nie przekręciła się. Po nocy też na swoim miejscu. Pojechałam sprawdzić jak koń pod derką w słoneczku, jest +4, nie za ciepły, na pewno nie spocony. Podoba mi się 🙂

Mowisz o tej ode mnie?

Vanilka - ja mam zimowa Yorka z koleczkami do kaptura, kaptur osobno kupowany. Dere bardzo polecam 🙂 Fajnie wykonana i tania 🙂
Vanilka, a może dokupić kaptur do innej derki? [url=http://www.okser.pl/advanced_search_result.php?search_in_description=1&keywords=kaptur+do+derki&x=0&y=0]np. tu są same kaptury[/url]
Angeel, tak  😉 miałam nosa!
Ciesze sie, ze dobrze Wam sluzy  :kwiatek: Oby jak najdluzej 🙂
Vanilka kupiłam w zeszłym roku w decathlonie, 500 g, nieprzemakalna, sprawdziła się super, za całe 159 zł w przecenie + kaptur podobnie, teraz został tylko kaptur, ale sprawdzaj, może gdzieś będą: http://www.decathlon.com.pl/PL/neck-cover-85505331/

Czy ktoś używa derki osuszającej bucas cooler power i może wyrazić opinię z pierwszej ręki? Rzeczywiście taka magiczna, jeśli chodzi o osuszanie?
.
czy są derki treningowe przeciwdeszczowe, ale bez wycięcia na siodło? najlepiej z dziurkami na puśliska 😀
orientuje się ktoś czy w Decathlonie są jakieś przejściówki podszyte polarem ? Po produktach ciężko wywnioskować czy są czymś podszyte.
tulipan są. macałam kiedyś taką i byłam pozytywnie zaskoczona 🙂

Dramka o ta jest fajna, dzięki  :kwiatek: a podobna do tej, ale półderka?
Martuha - o to muszę się przejechać, a jak cenowo ?
wiesz co to było dawno i nie pamiętam dokładnie, ale chyba średnia półka cenowa. niecałe 300zł?
eskadrona http://allegro.pl/derka-przeciwdeszczowa-eskadron-next-generation-i2717855847.html

Jak się w tym jeździ? Nic nie powoduje dyskomfortu?
olek wydaje mi się, że na trening te derki się nie nadają. ja szukam czegoś na spacery po lesie 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się