Dziewczęta, możecie mi wyjaśnić, gdzie mogę znaleźć i jak zamontować do zwykłej polarówki pasy pod brzuch? Dostaję cholery, jak zakładam derę do osuszenia sprytnemu wałaszysku i jak tylko się obrócę, to już leży zdeptana na ziemi(albo, co gorsza, rozdarta), a nie mam na tą chwilę funduszy na nową z pasami.
Ja mam derke polarowa HKM co prawda w serduszka ale jak mój nosi 135 tak 135hkm'u lezy bardzo dobrze 🙂 Generalnie dla mnie polarówki hkm'a sa bardzo fajne. Miły polar, szybko wysycha no i nie rozrywa się łatwo 🙂
byłaś pierwsza, ale ja znalazłam tańszy pas 🙂 [/quote]
Zawsze zakładam z pasem, a i tak kończy się zazwyczaj rozpruciem. 😉 Muszę mieć jakiś dobry patent, żeby derka nie miała możliwości się przesunąć. Nie wiem, może zamówię kaftan bezpieczeństwa z polaru 😂
feno. A moze go po prostu spocona skora bardzo mocno swedzi i dlatego zrzuca polar i sie tarza albo i nie? Sproboj zdjac po jezdzie derke pozadnie rozetrzec go sloma, w formie masazu, przejechac szczotka i dopiero zalozyc. Roznie skora reaguja i rozne potrzeby ma dany kon,
byłaś pierwsza, ale ja znalazłam tańszy pas 🙂 [/quote]
Zawsze zakładam z pasem, a i tak kończy się zazwyczaj rozpruciem. 😉 Muszę mieć jakiś dobry patent, żeby derka nie miała możliwości się przesunąć. Nie wiem, może zamówię kaftan bezpieczeństwa z polaru 😂 [/quote]
może spróbuj zainstalować pasy między tylnymi nogami
no właśnie dostąpiłaś zaszczytu oglądania mojego teamu na żywo 🤣 jak mogłaś o tym zapomnieć 🤬
układają się nie jakoś rewelacyjnie, ale jestem zachwycona jakością i funkjonalnością. oba konie mają po dwa na zmianę, mam nadzieję że w przyszłym roku uda mi się wyhaczyć gdzieś takie z wypełnieniem 😍
Mierzyłam dziś i zastanawiałam się czy te fałdy na plecach oznaczają, że będą musiała robić dery na wymiar, ale już dzięki Dramce wiem, że te bez szwu się tak układają 🙂
Klami, kurczę ciekawe jak wygląda na zadzie, szkoda, że nie widać.. W sumie w padokówce 155 teraz Samu śmiga, ciekawe jakby na nim wyglądał ripstop eskadrona XL..
Klami, kurczę ciekawe jak wygląda na zadzie, szkoda, że nie widać.. W sumie w padokówce 155 teraz Samu śmiga, ciekawe jakby na nim wyglądał ripstop eskadrona XL..
trochę jak sukienka. Mój koń ma wszystkie dery 155 i Ripstopa XL i jest trochę wisząca na tyłku 😉 ale jak dla mnie na padokówkę w sam raz 😀
No wyobrażam sobie, że może być sukienkowato.. W sumie koleżanka ma ripstopa XL na konia który nosi derki 145, wygląda tragicznie, ale technicznych przeszkód nie widzę - w derkę się nie zaplątuje 😁 No i ten koń o wiele mniejszy od Sama.. No cóż, jak już uzbieram fundusz to będę się martwić 😀
m0niSka,, nie mam zdjecia niestety. Na zadzie jest odrobinke krotkawa, ale na tyle niewiele, ze ten "dodatek" na ogon itp. ladnie zakrywa i maskuje. 155 mogla by byc chyba troche przyduza.