Quanta planujemy. Mam teraz pod nosem całkiem fajny tour zawodów towarzyskich i chce je wykorzystac na otrzaskanie koni ze wszystkim i sprawdzenie co działa a co nie działa gdy jesteśmy w obcym miejscu i na czworoboku konkursowym. Dzień wcześniej były ujeżdżeniowe towarzyskie zawody i startowałam starszym. Tego zbója wziełam na początek na rozprężalnie skokową bo wiedziałam że musi sie najpierw troche oswoić z atmosferą i na następny raz chce go wziąc na start. A jak na towarzyskich sie otrzaskamy to bedzie dobre podłoże pod regionalki 😉
i moja dziewczynka nowa Kambera pierwsze zdjęcie w dniu przywiezienia chuda brudna i.... fotka miesiąc później po odkarmieniu trawka,sianko, witaminki biotyna,sieczka(nie zjada chętnie) macie jakieś sprawdzone sposoby
quanta Skwarek jest przecudny!! 😜 armara świetny jest 😉 Aagaleon super fotki! ładnie skacze ten gniady Donia Aleksandra maluch już teraz jest zjawiskowy a co dopiero będzie za pare lat 😍 😍 baffinka drugie zdjęcie 😜
baffinka Dziękujuę :kwiatek: Uroczą "buzię" ma Twój rudzielec, wstaw go całego 😉
neśka Dziękuję bardzo :kwiatek:
Donia Twój maluch jets absolutnie tfu,tfu, tfu, obłędny 😍. Zastanawiam się jakiej on będzie maści przyszłościowo? Ciemniejszy, jaśniejszy? Bo tatuś chyba taki w odcieniu mamusi ?
Neśka dzięki :kwiatek: 😉 Armara dzięki w imieniu Rudej :kwiatek: Zdjęcia w całości z zeszłego roku, bo w tej chwili doprowadzamy dopiero konia do porządku i nie nadaje się do pokazywania w całości 😁 Czarka dzięki :kwiatek: grubaskiem to ona dopiero będzie 🏇 Śliczną mordke ma Czarusia 💘
Dziękuję :kwiatek: Nie kuś, bo jeszcze forum od nawału zdjęć zastrajkuje. Jedno i na razie przerwa, żeby Wam Junior z lodówki nie zaczął wyskakiwać 😁 Lepiej byś się swoim malowańcem obłędnym tutaj pochwaliła 😜
A platfus jest taki gruby, że by się w obiektywie nie zmieścił 😁 Dopiero od dzisiaj zaczął chodzić na bieżni, a od poniedziałku stopniowo zaczyna normalną pracę.