Przepiękną ma maść! I uwielbiam patrzeć na osoby, które mają tak długie nogi 👍 Ale na siedzisku, to by się druga Forkate jeszcze zmieściła 😂 (sorry, no nie mogłam się powstrzymać 😀iabeł: )
Maść chwilowa, ta ciemniejsza sierść to reszta zimówki 😉 Nogi wydłużone wizualnie przez buty zapewne, a co do siedziska - niestety, chcę zmienić siodło, bo dla mnie za duże, a i na konia niezbyt już pasuje, ale muszę ogarnąć moje finanse :/ Nie ma więc za co "sorrować", zdaję sobie z tego sprawę i dążę do zmiany 😉
Frania aaa nie przypominaj mi że istnieje coś takiego jak wyścigi, od jutra będę codziennie widywać jakieś 50 folblutów wyścigowych 👀 i nie będę widywać mojego siwego przez kilka dni 🙁 w każdym bądź razie czekam na więcej! 💘
galopada_, On się jakiś taki.... szeroooki zrobił. 🙂 Świetny jest! Czyli co, będziecie jeździć ?:> [btw, bo nie mogę tego już zignorować.... weźno szybki kurs zawijania owijek. W zasadzie na każdym zdjęciu są one jakoś bardzo dziwnie zawinięte 🙂 ] Hermes, a gdzie reszta konia, co? 😉 Prawie jak na stepie🙂 dziewczynka, Jaki pink power! 🙂
Sankaritarina, dzisiaj tylko takie 😉 koleżanka robiła trzymając swojego konia i tak świeciło słońce, że nic nie było widać 🙂 Jutro będę miała foty z jazdy 😀
Sankaritarina a jaka z gory jest roznica! taaaki smok 😜 no bedziemy w kazdej wolnej chwili... najgorzej jest w tym momencie z tym w czym mam jezdzic bo jestem zmuszona pozyczac siodło 🙁 jestem zupełnie nieowijkowa 😁 ucze sie, to moj 3 albo 4 raz 😁