Scarlett - nie pokazuj takich zdjęć! bo od razu człowiek, zwłaszcza po dniu dzisiejszym, tęskni za taką pogodą... 😉 a serio - sesja śliczna, masz więcej??
konikikoniczynka sama jak patrzę na te zdjęcia, to nie wierzę, że to początek listopada. że miesiąc temu jeździłam w 3/4 rękawku.. zdjęcia zawdzięczam mbalicka 🙂 a sama sesja, też się nią zachwycam 🙂😉 a mam jeszcze kilka 🙂😉
Katja, Być. Ja już nie mogę się doczekać aż przejdzie w ciemną siwiznę 😜 Ale jak sobie pomyślę że na stare lata będzie cały biały a zimą "żółtawy" to przeraża mnie to 🙂 Ale ja kocham go za ten mały rozumek co tam ma, a nie za kolorek 🙂
Zółty nie jest taki zły... Bardziej bym się bała, gdyby zechciał się w czymś wytarzać. 😉
Być. Zauważyłam że nie bardzo tarza się na dworze, i całe szczęście 🙂 Mój księciunio którego wam przedstawiam na zdjęciu tarza się tylko w boksie z czego się bardzo cieszę 🙂 Przynajmniej wiem że jak puszczę go po kąpieli na padok żeby dosechł nie opanieruje mi się 🙂
klapcio89 masz szczęście, bo moja tarza się dosłownie we wszystkich, oprócz kupek. Przynajmniej to omija z daleka i całe szczęście. Teraz jak pada i jest błoto to ona mokra i do tego się jeszcze wytarza. Dopóki jest ciemna, nie marudzę.
Cenciakos 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 jestem w stanie powiedzieć tylko tyle 😜 boskie !!!!
Dziewczyny, jak patrze na te zdjęcia i na pogodę za oknem... Ehh.. a to tylko miesiąc 🙂 Cieszę się, że się podobamy 🙂 staram się, żebyśmy dobrze wyglądali