naturalnie mam pudla:P prostuję na idealne druty, ale tu jakos mi rozwiane i zwichrzone bardziej do konwencji pasowaly🙂 liczę na inne gdzie bardziej kieckę widać:P
bemyself Nie wiem jak to jest, ale na każdym zdjęciu masz zupełnie inne rysy twarzy 🙂 W ogóle bardzo ładne zdjęcia, takie ciepłe 😍
doświetlenie i odbłyśnik w ostatnim. no i fotograf podrasowal trochę 😉 żeby się wpasowaly w to co chcialam, mialo byc romantycznie, marzycielsko, lekko bajkowo, radośnie i tak ciepło własnie 😀 więc cieszę się, bo ze mnie model jak z dupki trąbka:P
1 - My w zadymce Hybertusowej 💘 2 - Moja dzielna amazonka i zdjęcie pt: "Grunt to mieć w kimś PODPARCIE" Jedna z drugą przechwyciły sobie wodze nie wiem jak i dlaczego, ale gdyby nie podparcie amazonka spadła by, ale wyratowała się cwaniara 👍
bemyself świetne zdjęcia 💘, najbardziej mi sie podoba 3 🙂 jak na modelke jak z dupki trąbka 😉 dajesz sobie rade, bo faktycznie co zdjęcie inaczej wyglądasz. Jesteś taka...plastyczna 😀
Heh, dorobiłam się ostatnich pewnie w tym roku zdjęć mojego konia 😉 a raczej naszej dwójki - moja mężczyzna się z nami przywlokła na plac 😉 (jak miał się nudzić, to już zdjęcia robił...)
Hihi, od sierpnia robię z rudych blond - na razie na końcach jeszcze przebija rude, ale już coraz mniej. Też się dobrze w nich czuję 😉. A Dylu pracuje już całkiem fajnie - jeszcze na razie wygląda jak kulka tocząca się, ale pracujemy nad tym...
baffinka piękne zdjęcia! Obyś ich nigdy nie zgubiła w czeluściach dysku, a pierwsze- na fototapetę 😜 epk super się prezentujecie, częściej wyciągaj faceta z aparatem na jazdę 😉
Dostałam trochę zdjęć z końca sierpnia, w sumie mi się nie podobają, ale jest piękny Arek, więc... 😉
Brunatna, Katharina dziękuje :kwiatek: Atamanka dzięki :kwiatek: Spoko, spoko, nie zginą 😉 ja akurat należe do tych ludzi którzy wywołują miliony zdjęć. Czekam tylko na płytke z całością w dużych rozmiarach. Wszystko wyląduje w albumie, a najładniejsze na ściane 😀