Tristia: na początku "przymuszane" marchewką : ) Potem w sumie sama sie zaczęła tulić ; ) chyba sie nauczyła ze jak wyciągnie łepek to dostanie marchewkę albo ją podrapie (jak np tu: ) Ale ogólnie zrobiła sie straszny przytulasek ; D Kiedyś nie dała sie dotknąć : )
Nigna kooosmos, te zdjęcia w oknie rozwaliły mnie na łopatki, a pierwsze (to z poprzedniej strony) druknęłabym w jakimś większym formacie i powiesiła na ścianie 😍
avero_2 : dziękujemy 😉 armara : ogólnie bardzo dobrze, kucyk dostawał lekkiego odpierdzielu jak zobaczył przestrzeń (dopadł nas syndrom jazdy na hali 🤔wirek🙂 przez co musiałam zrobić voltę w połowie przejazdu żeby go ogarnąć ale poza tym przejazd na czysto 😉
milo to slyszelc na prawde! dzis trener rowniez pochwalil i powiedzial, ze w przeciagu roky zmienila sie bardzo (tylko brzych wciaz wisi :hihi🙂 . mlody codziennie czyszczony chodzi na spacerki w reku pod koniec wakacji zaczenimy sie lonzowac 🙂 ( 9wrzesnia stuknie mu 3).
Nerwina i Nathan Szatan i portretowo i to co Nerwina lubi najbardziej - obsciskiwac sie z drzewem 😁
Nigna- cudowne zdjęcia, a i te kolory 🙂 margaritka - zamaskowana banda 🙂Fajnie kicacie z Nerwiną To i my z piątkowej jazdy I moje małe, które pierwszy raz miało na sobie czaprak i pas do lonżowana
anetakajper fajne stadko 😉. slojma bardzo ładny gniadosz 😉. A teraz przedstawiam Wam Muchę - daję jej zdjęcia do tego wątku pierwszy raz 🙂. Mam nadzieję, że nie wstawiłam za dużo zdjęć 😡.