Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Livia według mnie, Twojemu zwierzakowi ładnie nie tyle w czerwieniach, co w bordo - bardzo podoba mi się na nim cotton burgundy  💘
wątek zamknięty
Hahaha,  to padokowe- do dery :p a dziś je zalozylam bo zamierzalam iść jeździć na dwór a na to błoto żal mi było zakładać futerkowych ;o ja idę w stronę róży/fioletow , brazow , i teraz zamierzam dołączyć do tego granaty i bordo 😉
wątek zamknięty
Wiemy wiemy..... x razy to powtarzałaś. Hahaha.... ale i tak kaloszki the best.
wątek zamknięty
Anderia, bordo to też odcienie czerwieni 🙂 Ale w taką konkretną czerwień mimo wszystko mam opory go ubrać 🙂
wątek zamknięty
Ma ktoś może zdjęcia tego kantarka? najlepiej zielonego.
http://trok.pl/kantar-daslo-podszyty-futerkiem-p-4370.html
wątek zamknięty
katja rok temu była po ciężkich kolkach i w awaryjnej sytuacji koleżanka pożyczała mi derkę i to było 125, a teraz tak jak epk mówi za ciasna na klacie, na dupsku opięta konia przybyło i to sporo. 😉 i tak, jest to możliwe! nie chodzi o długość. 😉
wątek zamknięty
1) KATJA, nie katija..

2) nie watpie, ze kon sie moze rozbudowac, zresta we wczesniejszym poscie wyjasnilam dokladnie co mialam na mysli.
wątek zamknięty
No to ja pokażę moją futrzaną grubą kulkę  😉

Derka navy/green

Cotton royal i owijki lamicell

Edit. Błąd  😡
wątek zamknięty
Dynamiciak  ślicznie  💘
wątek zamknięty
Dynamiciak, w derce wygląda cudownie  😍. Leć ze zdjęciami do szmato, bo są super 🙂
Ja pokażę moje cudeńko, które prezentacji na koniu doczeka się nie wiem kiedy  🙄. Pogoda kompletnie nie sprzyja zdjęciom (zwłaszcza z moimi umiejętnościami  :lol🙂 ..
wątek zamknięty
No to ja pokarzę moją futrzaną grubą kulkę  😉

Za co ją pokarzesz? Niegrzeczna była? 😉

Komplet royalblue bardzo ładny, pasuje do konia 😀
wątek zamknięty
Ale byk, przepraszam  😡

Już zmieniam  :kwiatek:
wątek zamknięty
dynamiciak ladnie mu ale to nie moje kolory ;p
huzarova co to za pad? Bo fotka w ogole nie oddaje koloru ;o
wątek zamknięty
to chyba flax/beluga, tak?
wątek zamknięty
Dynamiciak, pięknie 🙂

natt, to chyba bicolor beluga/flax, ale faktycznie po zdjęciu ciężko powiedzieć 😉
wątek zamknięty
To flax/beluga 😉 był na sell w naszych ogłoszeniach  😉

Prawdopodobnie jest to ex czaprak forumowej Presji a to foto z jej galerii owego padu
wątek zamknięty
Natt92, tak to beluga/flax, oświetlenie mam masakryczne, a aparatem posługuję się niezbyt umiejętnie  😁
Medzik, tak to dokładnie ten pad 🙂
edit:
Jednak udało się go uchwycić w bardziej realnych kolorach:
wątek zamknięty
[quote author=Dynamiciak link=topic=41891.msg1237301#msg1237301 date=1324983685]
No to ja pokarzę moją futrzaną grubą kulkę  😉

Za co ją pokarzesz? Niegrzeczna była? 😉

Komplet royalblue bardzo ładny, pasuje do konia 😀
[/quote]

To nie jest royalblue tylko royal :P:P

Dynamiciak dla mnie bomba, choć fanem derki nie jestem 😉 (chciała mnie ostatnio nawet zabić  :hihi🙂
wątek zamknięty
A ja lubię te derki w romby  😉

(No wiesz, nigdy nie wiadomo co takiej derce przyjdzie do głowy  :hihi🙂
wątek zamknięty
a ja się zastanawiam nad kupnem czapraku escapade. może któraś z was ma już jakieś doświadczenia z tymi czaprakami? jak z jakością?  😉
chodzi mi konkretnie o ten : http://www.galloper.pl/pl/p/Czaprak-Escapade-Nova/1811
wątek zamknięty
U nas w stajni są chyba ze 3 escapade i są do DUPY!!  Po prostu porażka jakaś. lamówka się zbiegła, cały czaprak jest jakiś powyginany przez to..
wątek zamknięty
Ja również nie polecam. Po krótkim czasie użytkowania wyglądają jak szmaty  😉
wątek zamknięty
Dynamiciak, dla mnie super 🙂 w ogóle bardzo fajna kulka  😍
wątek zamknięty
Dynamiciak bomba! Super wygląda w tych kolorach 🙂
A ja dziś stałam się posiadaczką kantara z kolekcji Coffee-berry i już wiem, że nie przeżyję bez czapraka w tym kolorze 😜

Nigdy nie sądziłam, że ubiorę Libla w róż 😉 A spodobał mi się do tego stopnia, że nawet wymarzony PLUM nie jest w stanie ukoić mojej tęsknoty za berrym  😁
wątek zamknięty
Libella idealne zestawienie kolorystyczne jak dla niej!  😉
wątek zamknięty
Libella, super w tym kantarze, czekam jeszcze na zdjęcie w różowym czapraku 🙂
wątek zamknięty
Dzięki 🙂 już ja się o to postaram, żeby Libel wystąpił w tym różowym czapraku 😜
Powiem nawet więcej... Zmajstrowałam prymitywną przeróbkę i... Chyba chcę też coffee 😁

Mój szmatoholizm powrócił ze zdwojoną siłą... 😀iabeł:
wątek zamknięty
Rzeczywiście, bardzo ładnie byście się prezentowały.
wątek zamknięty
Dynamiciak, w derce obłędnie 💘 Zresztą w royalu też bardzo fajnie.
Libella, te kolory idealnie pasują do twojego konia  :kwiatek:
Pielgrzym w Szokmolu Cinnamon 🙂 Niestety pogoda dzisiaj nie dopisała.

wątek zamknięty
gabb.  ślicznie. 💘 💘  kurde, boję się,że na mojego będzie za jasny 🙁( a  już go kupiłam XD 😁
edit.  Mam pytanie,słuchajcie jakie są na prawdę duże pady ? Większe od HH , Anky. Bo na koniu mojej przyjaciółki sa tak malutkie i ledwo co pod siodłem się mieszczą i szukamy czegoś dużeeeego  😎
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.