emuu, sprzedaj mi łezkę chilli. 😍 Miałam nie kupować nic nowego, a coraz bardziej mi się podoba amber i jasper. Chociaż jasper to taki kolor-kameleon, u każdego wygląda inaczej, więc w sumie nie wiem. 🤔wirek: A miałam w końcu sprawić coś SOBIE, a nie szkapie...
Mój facet właśnie powiedział : nie sprzedawaj Chili bo to moja ulubiona 😂 Łezki trzymam dla niego, bo on jeździ w skokówce 🙂 Jak tu go nie kochać 😍 Choć trochę mnie rozumie 😂
emuu ach ten Cycu ;p Dzis widzialam Age I Edka w ance amber I ...<3 szal, no ale na ciemnogniadym to taak.. Na rudej pewnie szalu by nie bylo chociaz... 😀iabeł: moze usmiechne sie do Agi zeby pozyczyla mi zebym sobie luknela ;p a do mnie teraz leca 2 Anki : fushia(?) I shitake oraz polopad yellow beige ;d zoooobaczymy ;p wgl robie male przemeblowanie mojej kolekcji 😉
Tak tak stripe Ina white smaragd, ale sprzedany zostal Louisie 😉 a takie male.. Wkurza mnie to ze mam duzo szmat, duzo kolorow a jak przychodzi co do czego to nie mam co do czego zalozyc, wiec chce zrobic tak zeby wszystko, cala moja kolekcja jakos ze soba wspolgrala 😉 teraz musze zaopatrzec sie w granaty (lightcord navy es 😜 ) i burgundy ;d mamy duzo oczodajnych kolorow wiec teraz troche stawiamy na stonowanie I elegancje ;d
ja wiem, ze to watek nie o ochraniaczach, ale mialam 2 komplety tych skorupek, z dwoch roznych miejsc- obydwa sie rozpadly w rekordowym tempie 😤 kumpela chciala kupic takie same, odradzalam jej, ale kupila. Po 2 jazdach wygladaly jak stare smieci, po tyg sie rozpadly 🤣
Katja ciągnąc OT, to ja już się dawno z takich zwykłych skorup wyleczyłam. Noga ma być chroniona a nie tylko ładnie wyglądać. Dla mnie teraz istnieją tylko Veredusy i Eskadrony Memo 😉
Dziewczyny ale żeście się na święta obkupiły, wszystkie czapraki piękne.
Ja się chyba za to z Jaspera wyleczyłam. Na skarego może jeszcze, ale na moim to by chyba tak grobowo wyglądał. Zresztą pochwalam podejście natt ja już od dawna staram się trzymać jakiś konkretnych linii kolorystycznych i butelkowa zieleń tak w kij pasuje.
no dokladnie aga! Ale jednak znalazlam skorupki, ktore moze piekne nie sa, ale za to mega fajnie wykonane i spisuja sie na medal. http://www.okser.pl/usg-ochraniacze-breathopren-przod-p-616.html bylam niesamowicie pozytywnie zaskoczona, jak do mnie dotarly i zobaczylam jak fajnie sa wykonane. No ale juz milke z tym 🚫 🤬
hehe..ja mam tak samo..jak dzierżawiłam konia i jeździłam na różnych kupiłam parę szmatek całkiem niepasujących do siebie. Stwierdziłam że to bez sensu. Tydzień temu dostałam swojego konia i już od początku zaczęłam kupować bardziej praktyczne, dopasowane kolory. Można znaleźć naprawdę fajne odcienie, ale jednak trzymać wszystko jako tako skomponowane.
przyznaję rację xxagaxx ja też mam Veredusy - Olympic i stawiam na bezpieczeństwo konia, a teraz jak takie błoto to mam komplet Horze i muszę powiedzieć że są całkiem fajne jakościowo, na niesprzyjające warunki pogodowe starczają ;]
No to mam obiecaną fotkę dereczki jarpolowej na Siwce, niestety jak dojechałam do Kołobrzegu, to już byłoo ciemno, więc zdjęcie ze stajni i jakość fuj... Ale jutro postaram się poprawić. 😉 Ale kobyła mi się tak spasła, że 145 jest na niej opięte i normalnie chyba będę musiała zacząć ubierać ją w 155! 🤔 a pomyśleć, że rok temu nawet w 125 się dało ją wcisnąć. 😉 Ale nie powiem według mnie w ciąży wygląda kwitnąco. 😉 Zdjęciaa lepsze na pewno do końca tygodnia się pojawią. 😉 Tylko te kopyta wołają o ratunek! Ja już nie wiem co mam z nimi zrobić... 😵 Jeszcze raz przepraszam za jakość... ;/ Kobyła się do kolegi z boksu naprzeciwko przyssała, bo to jej miłość od zawsze jest, więc nie chciaała współpracować. 😉 Pozdrawiamy wszystkich z Kołobrzegu! 😉
gryglodor rok temu wcisnelas klacz w 125, teraz 145 i myslisz, ze niedlugo trzeba bedzie 155? Rozumiem, ze jak kon przytyje to moze trzeba derke szersza, ale dluzsza az tak? ( 125 a 155 to nie mala roznica) 👀
Katja, ja dwa lata temu derkę 145 to miałam za dużą nawet na konia - wisiała z każdej strony. W tej chwili 155 jest ciasna. Tyłek mu urósł i klata też. I cóż, co z tego, że po grzbiecie samym są ok, jak się nie dopinają?
rozumiem, ze jak kon sie 'wypelni' to derka moze byc za waska. Ale zdziwila mnie roznica miedzy dera 125 a 155. To juz nie jeden rozmiar 🙂 W koncu kon sie 'wypelnia' , a nie wydluza 😉 pozatym derka derce nierowna, jedna 145 bedzie na waskiego konia, a inna 145 na konisko w typie pogrubianym w sam raz. Od kroju zalezy.
Zresztą pochwalam podejście natt ja już od dawna staram się trzymać jakiś konkretnych linii kolorystycznych i butelkowa zieleń tak w kij pasuje.
Ja też mam takie podejście i wszystko w granacie, ale już mi się zaczęło nudzić że jedyne czym się różnią to lamówką lub jakimś paskiem. Szkoda że skorupek ES nie ma ciemnozielonych, bo mam granatowe i są całkiem całkiem
Znaczy, żeby mnie nikt nie zrozumiał... Nie przerzucam sie broń Boże na tylko jeden kolor.. Oczywiście rożne odcienie i kilka kolorów ale żeby nie odbegaly od siebie jakoś mega bo pózniej jest problem żeby wszystko ładnie ze sobą grało ;d oczywiście mam niektóre kolory które mi do niczego nie pasują ale to moje must have wiec... 😡
Ja w Eskadronach mam różnorodność kolorów, jednak w Ankach(których niestety mam mało, ale jednak trzymam się kolorów) to żółty 😉 gryglodor, cudownie wam 💘 agata*, ślicznie Mikiemu w tym kantarze 😉