anai, czekam na foty na koniu! 🙂 mam z tego modelu już jeden na oku i miałam nie inwestować już w ogóle w 'odjazdowe' kolory. ALE. ten hv jest (w ogóle uwielbiam tą firmę) obłędny i rudemu ładnie w pomarańczowym 💘
Właśnie dotarła do mnie przepiękna jarpolowa dereczka. 😉 A już się bałam, że nie dojdzie przed świętami, a miałam zawieźć Siwej na gwiazdkę prezent.; ) No i niciak cobalt upolowany w Poznaniu. 😉 Za tydzień wszystko będzie obfocone na koniu. 😉 Nie mogę się doczekać jak ją w tym zobaczę. 😉 😜 😜 😜
gryglodor fajnie ta dereczka wygląda, ciągle się nad taką zastanawiam ale z lamówką w kolorze limonkowym 😉 koniecznie pokaż foto jak wygląda na modelu ;]
epk, equi.dream a kiedy stajenna wigilia jest, bo ja ciągle zapominam czytać ogłoszeń z tablicy. 😡 dereczka jedzie ze mną do Siwej w poniedziałek za tydzień, więc mogę ją przytaszczyć do stajni do końca tego tygodnia. 😉 coś czuję, że Mała będzie wyglądać w Niej cudnie.😉 😅
Juliadna Cobalt na Twoim zdjęciu jest ostro przesycony, a ja napisałam apropo moich że kolor jest w rzeczywistości bardziej 'soczyście' niebieski 🙂 Livia jeszcze nie rozdziewiczony więc narazie nie wiem, ale wygląda na solidny - solidniejszy niż mój były Cotton Petrol z kolekcji 2006 i standart. Póki co jestem zakochana na zabój 💘 Za to np. Nekanowa kupiła Oceana już na wstępie z prującą się lamówką więc to chyba zależy od czapraka 🙂
Altiria, zamawiałam przez febro.pl. Nie mają ich w ofercie, ale ściągnęli mi ten czaprak, za co mają u mnie gigantycznego plusa 😅
xxagaxxx, hv polo podobają mi się coraz bardziej! Ten twój retro teal... 😍 dynamiciak, możemy twojemu przymierzyć, jestem ciekawa, jak by wyglądał? sei, sama chciałabym jak najprędzej zobaczyć go na koniu, ale chwilowo jestem uziemiona, więc dopiero po świętach.
Demonowa, pytam, bo te Niciaki, które ja miałam okazję macać, strasznie szmaciaste były... ale jest jakaś nadzieja, że tylko część partii była tak skopana 🙂