Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Cześć wszystkim!
Co myślicie o tym czapraku http://www.galloper.pl/pl/p/Czaprak-Can-Equi/1995 ?
Mi się podoba, ale jest gruby i nie wiem czy warto go kupić.
wątek zamknięty
Mi się podoba, ale jest gruby i nie wiem czy warto go kupić.

jesli grubosć jest problemem to moze warto się jeszcze zastanowić 
a jesli chodzi o wygląd to już gusta i gusciki  😉
wątek zamknięty
anai, czekam na foty na koniu! 🙂 mam z tego modelu już jeden na oku i miałam nie inwestować już w ogóle w 'odjazdowe' kolory. ALE. ten hv jest (w ogóle uwielbiam tą firmę) obłędny i rudemu ładnie w pomarańczowym  💘
wątek zamknięty
Właśnie dotarła do mnie przepiękna jarpolowa dereczka. 😉 A już się bałam, że nie dojdzie przed świętami, a miałam zawieźć Siwej na gwiazdkę prezent.; )
No i niciak cobalt upolowany w Poznaniu. 😉
Za tydzień wszystko będzie obfocone na koniu. 😉 Nie mogę się doczekać jak ją w tym zobaczę. 😉  😜 😜 😜
wątek zamknięty
gryglodor  fajnie ta dereczka wygląda, ciągle się nad taką zastanawiam ale z lamówką w kolorze limonkowym 😉 koniecznie pokaż foto jak wygląda na modelu ;]
wątek zamknięty
weź no tą derę do stajni na wigilię, daj pomacać 😉
wątek zamknięty
lepiej nie bierz 😉 bo ja już widzę pół stajni w tych derkach, a ja nie wiem, czy nasz budżet to wytrzyma...
wątek zamknięty
trzaśniemy sobie stajenne firmowe klubowe  🏇
wątek zamknięty
equi.dream, nooo to jest myśl... 😉
wątek zamknięty
epk, equi.dream a kiedy stajenna wigilia jest, bo ja ciągle zapominam czytać ogłoszeń z tablicy.  😡 dereczka jedzie ze mną do Siwej w poniedziałek za tydzień, więc mogę ją przytaszczyć do stajni do końca tego tygodnia. 😉 coś czuję, że Mała będzie wyglądać w Niej cudnie.😉  😅
wątek zamknięty
Nie no ta Jarpolowa derka jest obłędna  😍
wątek zamknięty
Juliadna Cobalt na Twoim zdjęciu jest ostro przesycony, a ja napisałam apropo moich że kolor jest w rzeczywistości bardziej 'soczyście' niebieski 🙂
Livia jeszcze nie rozdziewiczony więc narazie nie wiem, ale wygląda na solidny - solidniejszy niż mój były Cotton Petrol z kolekcji 2006 i standart. Póki co jestem zakochana na zabój 💘 Za to np. Nekanowa kupiła Oceana już na wstępie z prującą się lamówką więc to chyba zależy od czapraka 🙂
wątek zamknięty
Altiria, zamawiałam przez febro.pl. Nie mają ich w ofercie, ale ściągnęli mi ten czaprak, za co mają u mnie gigantycznego plusa  😅

xxagaxxx, hv polo podobają mi się coraz bardziej! Ten twój retro teal...  😍
dynamiciak, możemy twojemu przymierzyć, jestem ciekawa, jak by wyglądał?
sei, sama chciałabym jak najprędzej zobaczyć go na koniu, ale chwilowo jestem uziemiona, więc dopiero po świętach.

A derka jarpolowa piękna 😍
wątek zamknięty
Demonowa, pytam, bo te Niciaki, które ja miałam okazję macać, strasznie szmaciaste były... ale jest jakaś nadzieja, że tylko część partii była tak skopana 🙂

gryglodor, piękna ta dera! 🙂
wątek zamknięty
anai bardzo chętnie przymierzę na mojego grubasa  😉
wątek zamknięty
Medziiik baaaardzo proszę o kontakt czy dostajesz moje PW !!!

Mam takie przeczucie że będzie Jasper na urodziny  😅 😍
wątek zamknięty
no i ES petrol kupiony  😀 premiera na modelu dopiero w nowym roku
wątek zamknięty
anai, o, to fajna sprawa, muszę poprosić, żeby mi też ściągnęli.  😁  A policzyli sobie za to coś ekstra?
wątek zamknięty
Nie pamiętam czy pokazywałam B. w Cross Inn Slate/Black/Rosa?

i w derce Nightblue/Moon?
wątek zamknięty
Azbuka chyba pokazywałaś. Ale to nic, śliczności 🙂
wątek zamknięty
anai, a ile za niego dałaś? 🙂
wątek zamknięty
Azbuka, podoba mi się w crossie 😉 Zresztą w derze też fajnie 😀
wątek zamknięty
Azbuka - w derce super!
ja dostałam dziś w pracy od dyrki kasę na święta i teraz korci mnie, by wydać na czaprak 😀
wątek zamknięty
Czyzby coś szmatoholikom umkneło ?? Polopad aqua/brown na allegro ! Z owijkami nawet.
http://allegro.pl/czaprak-owijki-eskadron-i2007739482.html
wątek zamknięty
Ha ha 😉 Klami na pewno umknęło sprzedającej. Bo z opisu wynika że nie ma pojęcia co ma 😀😀
wątek zamknięty
Dziewczyny jak z jakością ESów Piping? Porównywalna do cottonów Eskadrona?
wątek zamknięty
Dziewczyny jak z jakością ESów Piping? Porównywalna do cottonów Eskadrona?

Gorzej się układają, "fałdzą" (no nie wiem jak to nazwać  :hihi🙂. Kolor był dość trwły, a materiał się nie mechacił.
wątek zamknięty
Dzięki za info  :kwiatek:
wątek zamknięty
Altiria, poszedł pw
Sei, no trochę dałam  😉 , 210, ( na ebayu kosztuje  49,90 € ), no cóż , Święta idą...
wątek zamknięty
Klami, ty niedobra kobieto!
A liczyłam, że nikt się nie dowie. A teraz walcz sobie z całą rzeszą szmatoholików  🙄 😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.