Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Klami on jest przeuroczy, nawet jak piszesz źrebny, niewyjściowy i w brzydką pogodę  😍
wątek zamknięty
Klami to jakbys moja mloda zobaczyla, to chyba zabilabys mnie komentarzem  😡

nie narzekaj, fajnego masz konskiego chlopa  😎 jego "niewyjsciowa forma" jest bardziej wyjsciowa niz "wyjsciowa forma" niejednego z voltowych koni...
wątek zamknięty
e tam Klami mi się i koń i pad podoba 😍 niedobrze, niedobre bo ten jasper mi się bardzo zamarzył....
wątek zamknięty
Klami, mi się twój koń śni po nocach!  😍 😍
wątek zamknięty
no widzisz Klami- nie przejmuj sie, ze Skary jest niewyjsciowy na tej fotce, i tak ma swoj wlasny prywatny fanklub  😁
wątek zamknięty
Klami, świetnie 😉 Twój koń mi się wyjątkowo podoba 😀
wątek zamknięty
Klami a zdjecie dobrze oddaje kolor? Bo jeżeli tak to cudny! 😜
Moja obecna kolekcja bez cottona aqua

od lewej:
Cotton Chilli, Impuls Chilli, ES Stripe Scarlett red, ES Light Corde Marine, ES Light Corde Embrionary Black/Umbra, Brillant Moon, ES Strip in Graphite/Blueberry, Polopad Lavender, Brillant Lavender, Melange Aubergine, Brillant Petrol (2006), Cotton Green, ES Max Creme, Polopad Flax, Brillant Toffee, ES Strip in Hazel/ morning light, Polopad Marone, ES Strip in Brendy/heban, ES Sportive ebony
wątek zamknięty
idaczerwcowa, pad czy koń. hehehe. 😉

Azbuka,Katja, sandru, gabb.,  ech. Dzieki. Bo mi jeszcze w piórka obrosnie i sie zbiesi zupełnie. Osobiście nie moge patrzeć na ta jego forme obecną, ale na szczeście juz bardzo niedługo bedzie wyglądał jak powinien.  😉

Magdzior, i prawidłowo, bo jasper jest sliczny na prawde.

Zairka, w rzeczywistości kolor jest mocniejszy, bardziej zielony.

wątek zamknięty
Zairka, imponująca kolekcja 🙂 Brillant toffee i impuls chilli 😜
wątek zamknięty
Klami no właśnie a ja uwielbiam zielenie, ale jakoś tak nic ciekawego w takim odcieniu (oprócz szmaragdu ES) nie było.
wątek zamknięty
Macie już apricota na jasnogniadym? 🙂
wątek zamknięty
Klami - i konia i pad podziwiam dziś od kilku godzin 🙂😉  😍

Zairka - jesteś moją inspiracją, haha zachęcasz bym poprawiła się i kupiła jakiś ładny czaprak  🤬

Livia - no zaszalałam, nie mam teraz swojego kopytnego to odkuwam się 🙂
wątek zamknięty
Cierp1enie, co do padu sie zgadzam, ale koń ?? On na prawde wygląda teraz jak pół dupy zza krzaka, za przeproszeniem. Za jakis miesiąc bedzie wyglądał normalnie.  😉

Magdzior, to celuj w jaspera. Nie jest to szmaragd co prawda, ale i tak jest to bardzo ładna zieleń. Chociaz owijki chyba by pasowały do szmaragda.

Na jakies nastepne szmatofoty poczekacie troche (a mam conieco do obfocenia w zanadrzu), aż koń bedzie wyglądał jak powinien.  😀
wątek zamknięty
xxagaxx to jedyny dralon w taką kratkę ,która mi się podoba. Myślałam że będzie większe Wow jak założyłam na siwuska. Ale jest brudny,żółty i fe a nie chcę go kąpać, jak strasznie wieje. Będę robić jeszcze drugie podejście do fotek 🙂 Jak będzie słonko.

Klami bardzo fajnie wyszedł na tym pierwszym zdjęciu  😎  😎tak słodziutko  😁 No i jeżeli pad jest bardziej nasycony to 💘

xxagaxx
chcę zobaczyć Ediego! Chcę,chcę,chcę  😜
wątek zamknięty
Zairka, fajna kolekcja! Zazdroszczę polopadów Lavender i Flax 😉

Może kiedyś mi się uda je dorwać w DL 🙂
wątek zamknięty
Klami pisałam z myslą o rumaku ale pad tez niczego sobie  😉
wątek zamknięty
Klami to nie wie jak wygląda źrebny wałach  😂
a wygląda tak:

Kolor znowu przez pogodę wyszedł ciut za ciemny. Ale widać że jest to zdecydowanie ZŁOTY kolor!! A nie jakieś wyblakłe coś. No i w przypadku Ambera owijki pasują.

Zairka
obłęd!! super kolekcja!! Zdecydowanie mój gust 😀😀

juliadna każdy ma swój gust. Ale dla mnie przy np. dralonie Lavender czy Royablau ten Burgundy wypada niesamowicie słabo. Zapoluj na Maritima wtedy będzie odlot!!
wątek zamknięty
xxagaxx rewelacja  😀
wątek zamknięty
xxagaxx czy na zadzie jest pegaz?  🤣
wątek zamknięty
Katja a no  😂 😂 😂 Ącki ma zacząć latać i przestać się uszkadzać.

ahawa dzięki  :kwiatek: ale dopiero gdy będzie pogoda to zdjęcia pokażą dobry kolor.
wątek zamknięty
Owijki na tym foto wyglądają jakby mogły pasować do Coppera  🤣
wątek zamknięty
xxagaxx - świetnie!! i ten pegaz  😜 no szał!

wątek zamknięty
Negri a mi się bardzo podoba Apricot na niej 💘 Mam Cobalta i bierz śmiało bo jest przepiękny 🙂
wątek zamknięty
Jak myślicie brać na gniadosza? :

foto Klami
wątek zamknięty
braaaac  😎
wątek zamknięty
Klami może i nie wyszedł ale w porównaniu z tym co było tu wstawiane to jest dosłownie niebo a ziema.Patrząc na tamte zdjęcia twierdziłam że jest okropny, a patrząc na Twoje wzięłabym go bez sekundy zastanowienia 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx cudo!  😍 wiem, że to nie ten wątek, ale czy mogłabyś mi powiedzieć co to za naczółek. 😉 masz jakieś przybliżone zdjęcie.  🙄 jest obłędny! 😉

Medziiik ja się zastanawiam czy na Siwe brać. 😉 na gniadym będzie szłowo! a na Siwym sama nie wiem... zastanawiam się... 😉
wątek zamknięty
xxagaxx, bardzo fajnie w Amberze!

Medziiik, brać  😎

Ja dziś ubrałam znów melange'a oberżynowego 🙂

Normalne światło:

Trochę w cieniu:
wątek zamknięty
Medziiik, brać.  😎
wątek zamknięty
Tak tylko on ma lekkie przetarcia w miejscach popręgu 🙁 a kasa jednak nie mała  🙄 i się biję z myślami
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.