pojawiły się nowe exclusivy całkiem ciekawe kolory cottonów:
-atlantic green -jeans blue -citrus -purple
juz sie mialam wkurzyc, ze to napisalas. ale na szczescie nie powalily mnie te kolory. zielen dosc ladna, ale pokroic sie nie dam. widze, ze nie ma juz mai green, a jego chcialam 🙁 te nowe, dla mnie za bardzo przygaszone. ale musze miec to! 😜 fresh minze
Altiria sorry, ten co pokazałam ladniejszy ale mi chodziło o tego, tylko ze sa wszystkie na jednym obrazku i myslalam ze tamten to ten sam 😀 ten granat, to coach? i tu mi wlasnie chodziło o to, że w lamri jest za 149.
Bay, a patrzyłaś na koniku? Tam były kiedyś właśnie te coach i jeśli dobrze pamiętam, to kosztowały 140. Ale to było dawno temu w odległej galaktyce, więc nie wiem, czy są jeszcze. 😀 Ja szukam jeszcze tego green tea, tylko wszędzie gdzie patrzyłam są bez logo albo nie ma VS. Może na targach w Poznaniu gdzieś go znajdę, ukrytego przed światem i czekającego na mnie. 😎 A wczoraj zamówiłam charity, jutro powinien do mnie przyjść, bo dziś rano dostałam maila, że wysłany. 😍 Oby w sobotę była ładna pogoda, to wrzucę zdjęcia na koniu. 🙂
zdjęcia na strone pferdetrends są wstawiane tylko za zgodą autora. dziewczyna jest bardzo ogarnięta w tym temacie 😉 czasem coś podrzucam na niemieckie forum i jak się nadaje to tylko mi miło 🙂
co do limitowanych cottonów to hmmm szkoda że nie podobają mi się cottony pod ujeżdżeniówkami za bardzo 🙁 bo jeans blue i ten atalntic green byłyby idealne. ale łezka fresh minze chodzi już za mną od dawna i jeżeli kiedykolwiek się na cokolwiek skuszę to na nią. no ewentualnie fire red 😉