Uwielbiam kasztany w różach i granatach 🙂 Już nie mogę się doczekać jak przyjdzie mój polopad navy ! 🙂 Azbuka - 😍 aga - młodemu super w tym czapraczku !
Cobrinha, muszę powiedzieć, że wygodnie i lepiej, niż z puśliskami na zewnątrz. Nie wiem, czego to była kwestia, ale jak miałam puśliska na zewnątrz, to ocierały się o tybinkę i skrzypiały przy każdym ruchu - odkąd są pod spodem, nie ma tego problemu. Póki co nie widzę też, żeby coś od spodu miało się niszczyć - ale powiem jeszcze, jak minie trochę więcej czasu 🙂
[quote author=deborah link=topic=41891.msg1186948#msg1186948 date=1321292435] xxagaxx, wydaje mi się że jedne z naszych owijek mogłyby Ci pasować do tego granatu. Jak będę przejazdem podrzucę do porównania 🙂
jesteś niezastąpiona 😉 [/quote]
a ciemnograntowe waldhouseny? Mam takie są prawie czarne.
ale kare w granatach? No nie powiem ze źle, ale tak prawie nic nie widać. Ja kare (jeśli chodzi o stonowane kolory) widzę w jakiś kremach, beżach, albo takiej szmaragdowej zieleni 😍
jutro jadę do hafciarni. jest nadzieja, że zajadę żeby dopilnować przyjazdu doktora. Face to face trudniej będzie mu odmówić mam nadzieję 😉 Isabelle, na wiosnę dopiero. Mamy sporo pracy z derkami magnetycznymi i zimowa odpuszczam 🙂