Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Azbuka myślałam, że kasztanowe róże to porażka... aż do tej pory  😍. cudownie wam! 🙂
wątek zamknięty
Uwielbiam kasztany w różach i granatach 🙂
Już nie mogę się doczekać jak przyjdzie mój polopad navy ! 🙂

Azbuka
-  😍
aga - młodemu super w tym czapraczku !
wątek zamknięty
Jak bedzie mojemu skaremu w tym padzie i żółtych owijkach ?? Zastanawiam sie czy zostawic sobie czy puścic w świat póki nówki z metkami ??
wątek zamknięty
Zostaw! 😀
wątek zamknięty
Azbuka tak jak Brylant podoba mi sie w prawie wszystkim, tak w Alt Rosie kompletnie jak dla mnie bez szału :/
wątek zamknięty
mała mi, właśnie, ogłowie super. koń też, nieczęsto go pokazujesz!
wątek zamknięty
natt92
jej jakie boskie połączenie  różu i tego konia!!!
Kocham ..!!!!
🤔zok:
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Fantazja, łał, siwy w Coffee nawet mi się podoba 🙂

Azbuka, bardzo fajnie i delikatnie w Alt Rosie 🙂

My dziś w Lavenderze kolekcyjnym:

Co fiolet, to fiolet  💘
wątek zamknięty
Livia, wygodnie Ci się jeździ z wypuszczonymi puśliskami od spodu siodła? nie niszczą materiału od spodu?
wątek zamknięty
Cobrinha, muszę powiedzieć, że wygodnie i lepiej, niż z puśliskami na zewnątrz. Nie wiem, czego to była kwestia, ale jak miałam puśliska na zewnątrz, to ocierały się o tybinkę i skrzypiały przy każdym ruchu - odkąd są pod spodem, nie ma tego problemu. Póki co nie widzę też, żeby coś od spodu miało się niszczyć - ale powiem jeszcze, jak minie trochę więcej czasu 🙂
wątek zamknięty
Bardzo wam dziewczyny dziękuję, cieszę się że się podoba  :kwiatek: 😉

Livia kocham fiolety na karym!!
wątek zamknięty
Livia, wolę Was w padach, tak jakoś puchaciej <slowotwórstwo to moja nowa siła i ukryta supermoc:P> w cienszych tak jakos mi czegos brakuje 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx, wydaje mi się że jedne z naszych owijek mogłyby Ci pasować do tego granatu. Jak będę przejazdem podrzucę do porównania 🙂
wątek zamknięty
Debo, kiedy nowa kolekcja będzie ;>?
wątek zamknięty
xxagaxx, wydaje mi się że jedne z naszych owijek mogłyby Ci pasować do tego granatu. Jak będę przejazdem podrzucę do porównania 🙂

jesteś niezastąpiona 😉
wątek zamknięty
[quote author=deborah link=topic=41891.msg1186948#msg1186948 date=1321292435]

jesteś niezastąpiona 😉
[/quote]

a ciemnograntowe waldhouseny?
Mam takie są prawie czarne.
wątek zamknięty
kotbury też je kiedyś miałam, i też właśnie wydawały mi sie prawie ze czarne. Dzięki ze mi o nich przypomniałaś 😀

Liczę jeszcze na Deb, bo nie ma to jak transport pod samą stajnie 😀
wątek zamknięty
Doczekałam się navy 🙂
wątek zamknięty
Burza fajnie  🙂 podoba mi się
wątek zamknięty
deb, czekamy na Ciebie z utesknieniem . 😉
wątek zamknięty
Naciau, klasycznie oczywiście.. 🙂 chodziła za mną 🙂
wątek zamknięty
Burza jak pięknie ten pad wyszedł!!! Super Ci do Piorka pasuje, a zwierz już łysy?? 😀 Ja uwielbiam go w wersji po goleniu 😉
wątek zamknięty
Burza no własnie i mi sie podoba dlatego  😉 ale na karej chyba zniknie nie ?  👀
wątek zamknięty
Jest ultra jasny wbrew pozorom, a przecież pogoda pod psem 🙂 jasne, że łysy! 😀

Naciau wcześniej powiedziałabym Ci, że tak a teraz widzę, że to naprawdę jasny granat.. 🙂
wątek zamknięty
Burza pomyśle  🥂 dzieki  🙂
wątek zamknięty
ale kare w granatach? No nie powiem ze źle, ale tak prawie nic nie widać. Ja kare (jeśli chodzi o stonowane kolory) widzę w jakiś kremach, beżach, albo takiej szmaragdowej zieleni  😍
wątek zamknięty
Ja lubię kare w czekoladowym sprzęcie i dopasowanych do niego szmatach 🙂 ale kare w beżu masakra, za bardzo bije po oczach imo 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx nie mów tego słowa - szmaragd  😎 chodzi za mna od dawna i sie wstrzymuje  🙇

narazie obczaje na paradzie burgundy  😀
wątek zamknięty
deb, czekamy na Ciebie z utesknieniem . 😉

jutro jadę do hafciarni. jest nadzieja, że zajadę żeby dopilnować przyjazdu doktora. Face to face trudniej będzie mu odmówić mam nadzieję 😉
Isabelle, na wiosnę dopiero. Mamy sporo pracy z derkami magnetycznymi i zimowa odpuszczam 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.