Nie nie, tamte kolorki mi w ogóle nie podchodzą. Ew. myślałam nad polarówką royal. Uparłam się na 3 kolekcje: Bloom, Royal-Navy i Coffe-Berry-Apricot. Najchętniej znalazłam bym polar z Bloom, ale to graniczy z cudem z rozmiarem mojego, ekhem, no konia 🙂
Polopad rewelacja 🤣 Przed wszystkim nie ma tych okropnych paskow i szlufek ktore ostatnio w anky pad mnie doprowadzaly do szalu. Trzyma sie i lezy idealnie. 😀
Czy posiada ktoś owijki lub czapraki choco z choco/petrol i coffe z coffe/berry/apricot? zastanawiam się czy do brillianta choco mogę wziąść w ciemno coffe czy to inny kolor... 🙇
Czemu zawsze takie wyprze są jak się nie ma kasy 🙁 Ale może coś się znajdzie , rzeczywiście mega wyprz 😜 😜 😜 Hm... szkoda że owijek brown z wiosny 09 nie ma 😵 Btw.. Ktoś je gdzieś widział ? 👀 :kwiatek:
angie560 -choco lub marone z choco/petrol Jesień/zima 2010 bardzo nie odbiegają jak dla mnie kolorystycznie (na padzie jest ten brąz bardziej jasny niż owijki kolekcyjnych). A mam porównanie bo takowy pad posiadałam 😉
Może mi ktoś powiedzieć jak bardzo różni się granat z 'Royal-Navy' od tego z 'Navy-Green' i 'Nici Navy-Violet-Cream'? Chodzi mi o owijki, jest jakaś szansa, że te z Royal-navy pasowałyby do niciakowego polo-padu?
jak wypada rozmiarówka kantarów eskadrona? chodzi mi o WB i WB extra czy jest róża róźnica i czy to extra jest naprawdę duże? bo właśnie w okserze jest kantar, który mi się podoba ale w tym największym rozmiarze...
jak wypada rozmiarówka kantarów eskadrona? chodzi mi o WB i WB extra czy jest róża róźnica i czy to extra jest naprawdę duże? bo właśnie w okserze jest kantar, który mi się podoba ale w tym największym rozmiarze...
ja bym nie byla taka pewna, ze te X-fulle sa taaaaaaak ogromne. Moje 3 konie nosza normalnie full, ale w wb extra mieszcza sie tez i nie "topia sie" w nich.
kolor dla mnie strasznie cukierkowy, ale to kwestia gustu 😉 (chociaz czasami nachodzi mnie na jakis totalny kicz, az sie sama dziwie 🤔wirek: 😁 ) Za to ten ogon 😍 rewelacja!