Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Ale można zakupić tylko coffee chyba, nie? Jakby było berry to wcale bym się nie zastanawiała 🙂
wątek zamknięty
emptyline, racja... zagalopowałam się 🙂 A może Burgundy z drugiej kolekcji?
wątek zamknięty
Nie nie, tamte kolorki mi w ogóle nie podchodzą. Ew. myślałam nad polarówką royal. Uparłam się na 3 kolekcje: Bloom, Royal-Navy i Coffe-Berry-Apricot. Najchętniej znalazłam bym polar z Bloom, ale to graniczy z cudem z rozmiarem mojego, ekhem, no konia 🙂
wątek zamknięty
emtyline z tego co widzę w equishopie jest derka navy w rozmiarze pony (ale z kolekcji navy-green)
http://equishop.pl/zobacz,1106,kat,202,derka-polar

wątek zamknięty
Polopad rewelacja  🤣 Przed wszystkim nie ma tych okropnych paskow i szlufek ktore ostatnio w anky pad mnie doprowadzaly do szalu. Trzyma sie i lezy idealnie.  😀
wątek zamknięty
Nalle
Cudne połączenie  😍 !! W realu cinnamon jest raczej ciemneijszy/jasniejszy czy jaki ?

Bardziej nasycony jest ten odcień, w słońcu wychodzi znacznie bardziej miodowy, niż na tym zdjęciu.
wątek zamknięty
Czy posiada ktoś owijki lub czapraki choco z choco/petrol i coffe z coffe/berry/apricot?
zastanawiam się czy do brillianta choco mogę wziąść w ciemno coffe czy to inny kolor... 🙇
wątek zamknięty
[sub][s]Są na allegro choco za 60 zł [/s][/sub]
wątek zamknięty
Taki 🚫
Wyprzedaż Eskadrona w okser.pl 😜
wątek zamknięty
brunatna - przeglądałam trochę czasu temu niestety nic ciekawego  😉
wątek zamknięty
Czemu zawsze takie wyprze są jak się nie ma kasy 🙁 Ale może coś się znajdzie , rzeczywiście mega wyprz  😜 😜 😜
Hm... szkoda że owijek brown z wiosny 09  nie ma  😵
Btw.. Ktoś je gdzieś widział ? 👀  :kwiatek:
wątek zamknięty
angie560 -choco lub marone z choco/petrol Jesień/zima 2010 bardzo nie odbiegają jak dla mnie kolorystycznie (na padzie jest ten brąz bardziej jasny niż owijki kolekcyjnych). A mam porównanie bo takowy pad posiadałam 😉 

Ale one nie są z promocji:
http://www.okser.pl/eskadron-owijki-polarowe-jesienzima-2010-p-6065.html?manufacturers_id=110
wątek zamknięty
No nie wiem ...

[img]http://re-volta.pl/galeria/img/36284[/img] <----- To jest kolekcyjny
Choć w sumie gra 🙂
Bo mam propozycje jeszcze takich ale  to chyba w ogóle pasuje ...
Co to za kolor  🤔 walnut czy cos w tym stylu ??
[img]http://zalacznik.wp.pl/03/d645/owijki1.JPG?p=3&t=image&st=jpeg&ct=QkFTRTY0&f=owijki+1.JPG&wid=8529&POD=1&type=NORMAL&zalf=Nowe&tsn=131897210142580577&sid=ba6c12cbe04a3096980082ddaad22f33[/img]
wątek zamknięty
angie560 - ten kolor jest z kolekcji Fango / walnut / sky Jesień/zima 2007 (tak jak na padzie xxagaxx bo owijki są z kolekcji negro/coriander)
wątek zamknięty
To chyba to choco lepiej bedzie wyglądać , bo walnut za jasny ...
wątek zamknięty
angie560 - owijki z Fango/Walnut/Sky to w ogóle do tego padu nie pasują 😉 najlepiej, albo kolekcyjne albo z choco/petrol
wątek zamknięty
Merci  :kwiatek:
wątek zamknięty
Może mi ktoś powiedzieć jak bardzo różni się granat z 'Royal-Navy' od tego z 'Navy-Green' i 'Nici Navy-Violet-Cream'? Chodzi mi o owijki, jest jakaś szansa, że te z Royal-navy pasowałyby do niciakowego polo-padu?
wątek zamknięty
jak wypada rozmiarówka kantarów eskadrona? chodzi mi o  WB i WB extra czy jest róża róźnica i czy to extra jest naprawdę duże? bo właśnie w okserze jest kantar, który mi się podoba ale w tym największym rozmiarze...
wątek zamknięty
Tak, naprawdę duże 🙂 Mamy w stajni jeden i póki co jeszcze nam na żadnego konia nie pasował. Choć jakiś wielkogłowych też nie mamy.

Ale koń który nosi Fulla na drugą dziurkę zapięty w X-Full się utopił.
wątek zamknięty
ok dzięki, tak myślałam
wątek zamknięty
jak wypada rozmiarówka kantarów eskadrona? chodzi mi o  WB i WB extra czy jest róża róźnica i czy to extra jest naprawdę duże? bo właśnie w okserze jest kantar, który mi się podoba ale w tym największym rozmiarze...

ja bym nie byla taka pewna, ze te X-fulle sa taaaaaaak ogromne. Moje 3 konie nosza normalnie full, ale w wb extra mieszcza sie tez i nie "topia sie" w nich.
wątek zamknięty
I jednak się skusiłam i zamówiłam łezkę cofee... będzie pięknie leżeć pod HB contact 😎
wątek zamknięty
kotbury, zolwik   :emota200609316: lezki rzadza, a coffie kazdemu pasuje 😀
wątek zamknięty
Ja przyznam bez bicia ze nici cobalt, kantar nici i derka w paski rządzą......szkoda tylko że cena z ataki zestaw szalona
wątek zamknięty
A to moja Siwa w Eskadronie pink. Jakość koszmarna, bo halowa...
wątek zamknięty
kolor dla mnie strasznie cukierkowy, ale to kwestia gustu 😉  (chociaz czasami nachodzi mnie na jakis totalny kicz, az sie sama dziwie  🤔wirek:  😁 ) Za to ten ogon  😍 rewelacja!
wątek zamknięty
gryglodor ale ma już bebzol  🤔
wątek zamknięty
gryglodor - ślicznie wam w pinku 🙂
wątek zamknięty
gryglodor
bardzo ładnie w pinku, śliczna siwa  🙂
Chyba jeszcze nie pokazywałam mojego pięknego w ES Sportive:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.