Muszę przyznać, że chyba bardziej niż czaprak mi się podoba. Na żywo jest piękny. 😍 😍 😍 Aż poproszę tatę, żeby zrobił jej porządne zdjęcia i wywołam i na ścianę. Tylko muszę znaleźć miejsce. 😁
Zairko Bardzo ładnie !! Sei już si wypowiadałam na phb ale tu też powiem , green tylko i wyłącznie dla kasztanów ! Na innych maściach to nuda ...
Livia Bardzo fajnie 🙂 przyszedł już Ci ten ES z holadnii 😁 ??
sandru nie sądziłam że on taki ładny , bo tak na wieszaku na torwarze nie wyglądał tak zachwycająco .
A ostatnio odkryłam że mam "dobre" i "złe" czapraki np . jak mam trening w brillacie lavenderze jest SUPER a jak mam na przykład ES stripa hebana to jest tragedia ... i mam nie zadowoloną minę , macie też tak ? 😁
juliadna, moja kumpela tak ma z eskadronem plum i jakimś beżowym yorkiem, w tym pierwszym koń jej chodzi całkiem fajnie, a w drugim odwala jakieś cuda. Widać woli Eskadrona. 😁
juliadna, mi też się nie podobał na wieszaku. Był zwykły tylko w ładnym kolorze. 🙂 Mama mnie namówiła. 😁 W domu się w nim zakochałam, a jak zobaczyłam na koniu.. 😍 😍 😍
Eskadron cotton chilli , PD. jak Wam się podoba? :kwiatek:
tez mam siwusa i tez cottona chilli PD i wyglada to bardzo podobnie 😉. Teraz szukam owijek 👀 . Widział ktoś może owijki kolorem pasujace do Anky Olympia Blue (myślałam o Jumptecach) i eskadrona chilli ?
ja dzisiaj prawie sie z nia zabiłam, to byla nasza najgorsza jazda ever... wlasnie wzielam srodek uspakajajacy bo caly czas sie trzese 😉 [/quote]
ja też nie dojechałam ( a raczej mój luby ) :kwiatek: mój zwierz mial dzisiaj to samo, głowa w chmurach i byle szybciej 🙄 znowu wątpię, że idziemy w dobrą drogę ;(
Equi spoko, dzisiaj testowanie nachrapników i tak nie mialoby sensu... wiało u nas chyba 100km/h co zreszta widac po moich włosach i Groty ogonie. Ona jest meteo i wiatro padką 😂 ale dzisiaj poszła po bandzie, straszny był nawet kicius...a wczoraj chodzila i byla mega grzeczna 😵
Zairka, wara od szyjki 🤬 strzegę każdego milimetra jej żmudnego przyrostu 😁 (to był kiedyś patyczak na cienkich nóżkach, więc tymbardziej aktualny stan jest mi drogi 😉 ) w jego przypadku to akurat nie jest wiosna 😉 on tak zawsze zaczyna 😂 chyba, że to jeździectwo, wtedy aż do galopów jest grzeczny 😉
dla mnie zjawiskowo, ale ja nie jestem obiektywna 😁 i dużo lepiej, niż by bylo z turkusową lamówką
Precelek, Super, bardzo mu do pyska w iceblue i dralonik też niczego sobie, to XL czy XXL? i pierwszy raz ever podoba mi się koń w białych ochraniaczach 😁