Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

zrobiłam zdjęcie kantarka.
dość słabe i z telefonu, bo z aparatu to dopiero nic nie wyszło.  🙄

Jest piękny!  😍
wątek zamknięty
sandru ślicznie  😍
sei bardzo ładnie  :kwiatek:
Naciau super  😜  tylko taki nijaki ten kolor  🙄
wątek zamknięty
Muszę przyznać, że chyba bardziej niż czaprak mi się podoba. Na żywo jest piękny.  😍 😍 😍
Aż poproszę tatę, żeby zrobił jej porządne zdjęcia i wywołam i na ścianę. Tylko muszę znaleźć miejsce.  😁
wątek zamknięty
Zairka raaaany, co się stało?  😲 Jeżeli masz zamiar w ogóle opowiedzieć, to może być na PW.

sandru bardzo ładnie! Jak na początku nie byłam przekonana, to teraz mi się ta cała kolekcja bardzo bardzo podoba 😉
wątek zamknięty
Zairka, ja wiem to przeze mnie - nie dowiozłam Ci padu i ona się wściekła...
wątek zamknięty
sandru kantar jest obłędy! coraz bardziej mnie kusi łezka violet przez niego  😉
wątek zamknięty
Maddie niechce do tego chyba nawet wracac....

epk Ty nie dojechalas, repka na trenng tez nie- w sumie dobrze bo dzisiaj to nie było mowy o rzadnej pracy, luźne licki i co fabryka dała 🙄
wątek zamknięty
rudazaraza, kantar jest naprawdę mega piękny! Łezka też, ale zdjęcia mam bardzo słabe.  😡 🙄

Chyba kupie drugi kantar..  😡
wątek zamknięty
lasencje , bo troche jasno wyszedl , jest ton ciemniejszy  😉 szyjka jak wieszak  😁 za to czapraczek fajnie i oglowie o 100 razy lepiej  😅
wątek zamknięty
Zairko Bardzo ładnie !!
Sei już si wypowiadałam na phb ale tu też powiem  ,  green tylko i wyłącznie dla kasztanów ! Na innych maściach to nuda ...

Livia Bardzo fajnie 🙂 przyszedł już Ci ten ES z holadnii  😁 ??

sandru nie sądziłam że on taki ładny , bo tak na wieszaku na torwarze nie wyglądał tak zachwycająco .

A ostatnio odkryłam że mam "dobre" i "złe" czapraki  np . jak mam trening w brillacie lavenderze jest SUPER a jak mam na przykład ES stripa hebana to jest tragedia ... i mam nie zadowoloną minę , macie też tak ?  😁
wątek zamknięty
Naciau
ona traci miesnie mega szybko, mega długo je odrabia niestety... a ze teraz postała troche to jest jak jest, brzuchol jak zrebka szyjki brak 😵
wątek zamknięty
juliadna, moja kumpela tak ma z eskadronem plum i jakimś beżowym yorkiem, w tym pierwszym koń jej chodzi całkiem fajnie, a w drugim odwala jakieś cuda. Widać woli Eskadrona.  😁
wątek zamknięty
juliadna, mi też się nie podobał na wieszaku. Był zwykły tylko w ładnym kolorze. 🙂
Mama mnie namówiła.  😁 W domu się w nim zakochałam, a jak zobaczyłam na koniu..  😍 😍 😍
wątek zamknięty
nihgtmare - nie ma fotek
wątek zamknięty
Eskadron cotton chilli , PD.
jak Wam się podoba?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Zairka, bardzo fajnie w Petrolu! A Grota jak sie błyszczy 🙂

sandru, piękny kantarek 🙂

juliadna, dzięki 😀 Ciągle czekam na ESa, ale na dniach powinien być 🙂

nightmare, fajnie nawet 🙂
wątek zamknięty
Eskadron cotton chilli , PD.
jak Wam się podoba?  :kwiatek:

tez mam siwusa i tez cottona chilli PD i wyglada to bardzo podobnie 😉. Teraz szukam owijek  👀 . Widział ktoś może owijki kolorem pasujace do Anky Olympia Blue (myślałam o Jumptecach) i eskadrona chilli ?

nie cytuj zdjęć 🤦
wątek zamknięty
nie cytuj fotek

Zarika , ma to samo ,tylko ja chorowalam dlugo  😤
wątek zamknięty
Zairka Fotka śliczna, do szmatoholików  🤬
wątek zamknięty
ja dzisiaj prawie sie z nia zabiłam, to byla nasza najgorsza jazda ever... wlasnie wzielam srodek uspakajajacy bo caly czas sie trzese 😉
[/quote]

ja też nie dojechałam ( a raczej mój luby )  :kwiatek: mój zwierz mial dzisiaj to samo, głowa w chmurach i byle szybciej  🙄 znowu wątpię, że idziemy w dobrą drogę ;(
wątek zamknięty
Equi spoko, dzisiaj testowanie nachrapników i tak nie mialoby sensu...
wiało u nas chyba 100km/h co zreszta widac po moich włosach i Groty ogonie. Ona jest meteo i wiatro padką 😂
ale dzisiaj poszła po bandzie, straszny był nawet kicius...a wczoraj chodzila i byla mega grzeczna 😵
wątek zamknięty
equi.dream to przez pogodę  😉
wątek zamknięty
Moje małe Ferrari  🤣  😂 w eskadronie iceblau mocca 

i ciut bardziej statycznie dralonie summergreen-navy
wątek zamknięty
Precelek daj troche szyjki 🙇 widze ze one wszystkie dzisiaj mialy takie pomysły dziwne 🤔wirek: 😉
wątek zamknięty
Zairka, wara od szyjki  🤬  strzegę każdego milimetra jej żmudnego przyrostu  😁 (to był kiedyś patyczak na cienkich nóżkach, więc tymbardziej aktualny stan jest mi drogi  😉 )
w jego przypadku to akurat nie jest wiosna  😉 on tak zawsze zaczyna  😂 chyba, że to jeździectwo, wtedy aż do galopów jest grzeczny 😉
wątek zamknięty
Precelek pierwsze by ładnie urozmaiciło galerię  😁 jak by się ładnie je wykadrowało  😜 
wątek zamknięty
"ja dzisiaj prawie sie z nia zabiłam, to byla nasza najgorsza jazda ever... wlasnie wzielam srodek uspakajajacy bo caly czas sie trzese"

A my łapiemy forme  😅
wątek zamknięty
Precelek  mmm. jaki byczek  💘
wątek zamknięty
Petrolek

Zairka -Prze-prze-przepięknie!!  😍  😍

dla mnie zjawiskowo, ale ja nie jestem obiektywna  😁
i dużo lepiej, niż by bylo z turkusową lamówką

Precelek, Super, bardzo mu do pyska w iceblue i dralonik też niczego sobie, to XL czy XXL?
i pierwszy raz ever podoba mi się koń w białych ochraniaczach  😁
wątek zamknięty
Livia dziękować :kwiatek:
Raven jak dla mnie się zlewa totalnie z koniem. Ale i tak ładnie jest 😉

No zlewa zlewa 😉 Ale zobaczymy jak będzie latem - jak będzie mieć jaśniejszą sierść 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.