dziwne... piorę czapraki średnio co 10 -14 dni . Z moich obserwacji wynika ,że czarne z zewnątrz są w miare czyste ,natomiast białe po 2 dniach zawodów są uwalone.
robaczek niestety każdy czaprak brudzi się tak samo i jak jest przepocony i "uwalony", na pewno nie jest komfortowy dla konia. A na czarnym, co jest oczywiste, tego syfu będzie mniej widać 😉
boję się troche zaryzykować bo mój koń ma naprawdę wielkie uszy ;/ Kocham miłością wielką ESy więc pewnie takie kupię i poproszę kogoś w domu zęby mi je powiększył 😉 Bo nic innego chyba nie wymyślę ;/;/
Arimona zgadzam się 😉 Ja moje czapraki potrafię prać też co 10 dni 🙂 I naprawdę nie są uwalone. Chyba ze koń naprawdę w tyłek dostanie i czaprak się mega przepoci to biorę od razu. Ale to głównie latem.
Przepocona ,brudna ,śmierdząca ,cuchnąca i zgrzybiała szmata 😂
hehe szczególnie jesli chodzi tylko stepem i kłusem 🙄
Zeby nie było off topa ,to dodam ,ze ja rowniez dołaczam do grona zachwyconych light blue . Swoją drogą jestem ciekawa co eskadron szykuje na wiosne...
Swoją drogą jestem ciekawa co eskadron szykuje na wiosne... Na pewno coś co mi się najpierw nie będzie podobało, a jak będzie wykupione nagle stanie się szałem 😀
Ja teraz też piorę czapraki co mniej-więcej 10 jazd i nie są ani usyfione ani nic podobnego. Jeżeli koń mi się na jeździe mocno spoci to biorę od razu do domu i piorę, np latem często piorę po 1 jeździe. Ale teraz? Spokojnie te 10 jazd może przeżyć i jest czysty, a na pewno nie przepocony. Nie przesadzajcie w drugą stronę 🙂
Jutro odbieram mojego cottona green i jestem bardzo ciekawa efektu na koniu 🙂
Lunqa bez przesady, ja tam wszystkie moje cottony piorę namiętnie i oprócz petrola ze starej kolekcji żadnemu nigdy nic się nie stało 😉 Dzionka będzie wygladał rewelacyjnie! Już się nie mogę doczekać kiedy mój przyjdzie 😁
Livia Nie sprzedawaj alt rosy! Ona + kary kon wygląda obłednie!!!! gdyby nie to ze Anky pod moim siodłęm kompletnie nie leżą to purple, alt rosa, cobalt byly by w mojej kolekcji ever!!! TAk jak dożywocie ma Brillant toffee i wine
Magdzior mattesy strasznie blakną...niczym stary petrol cotton 🙄
Disco wstyd sie przyznac ale chyba 1 raz wasz komplet nie wywołał u mnie WOW 😡 bardzo zwyczajnie..
Disco 😜 to jeden z najładniejszych kompletów jakie ostatnio widziałam! Przepięknie wyglądacie, i jaki koń! edit: i jakie Ty masz genialnie szczupłe nogi! Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać 😜
Disco wstyd sie przyznac ale chyba 1 raz wasz komplet nie wywołał u mnie WOW 😡 bardzo zwyczajnie..
Zgadzam się z Zairka .. ale co nie zmienia faktu, że brzydko nie jest 😉
Disco 😜 to jeden z najładniejszych kompletów jakie ostatnio widziałam! Przepięknie wyglądacie, i jaki koń! edit: i jakie Ty masz genialnie szczupłe nogi! Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać 😜
disco w ogóle genialnie się na tym zdjęciu prezentuje 😜
Zairka, Medzik wiecie ten czaprak to nie tyle blękit, co biel złamana błękitem, także miażdżyć nie będzie 🙂 nawet zastanawiałam się czy go nie używać na zawody
disco w ogóle genialnie się na tym zdjęciu prezentuje 😜 [/quote]
A komplet super! Co kto lubi, ale mnie np. zupełnie nie kręci jak Disco ubiera taką ujeżdżeniową maszynę w jakieś tam fioleciki. Tak dla jak to raz na rok można, ale tak do pracy to w iceblue - jeszcze z tym dralonem - macie klimat 🙂
łeee 😡 wiecie, selekcja 😉 ale cieszę, się że powoli coraz więcej naszych zdjęć nadaje się do pokazania 🙂
xxagaxx ja na robotę ostatnio zakładam tylko ochraniacze bo mamy za wilgotno na hali..
Quanta Petie Olimpic cognac, fajne co 😁? a wychodzi na to, że tylko fiolet wkręcił się do mojej głowy (na dobre..) jakoś tylnymi drzwiami, bo reszta szmat jest spokojna, klasyczna 😉 a za maszynę wielkie :kwiatek: