Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

akzzi biorę to na siebie  😡
to tak dla odmiany wrzucam nowe szmaty żebyś o plum zapomniała🙂

dralon beluga/flax ( czy wszystkie dralony to takie sukienki  :???🙂

półdera aqua/brown

półderka marine/summegreen

i jako ciekawostka wspominany wcześniej polar clima balance
wątek zamknięty
Livia, odstrzeliłabym oxblood, purple i wasabi 😉

tu też się podpisuję 😉 Choć oxblood to w ostateczności 😀😀

Livia tak we fiolecie ładnie. Ale purple jest taki hmm normalny powszechny nic szczególnego 😀😀 Nie to co Lavender eskadrona 😀😀  😍 😍 😍
wątek zamknięty

dralon beluga/flax ( czy wszystkie dralony to takie sukienki  :???🙂

Hehhe jak on sprawdza czy mu się na pewno podoba 😁
Dralony są sukienki bo chyba maja być - po jeździe ma być ciepło i ma konia nie zawiać po stawach wyżej takze jak spocony.
wątek zamknięty
super dery 🙂
twojemu chilli faktycznie najładniej w aqua/brown  😍
ja swoją jutro przymierzę 🙂
wątek zamknięty
Ach, aga, nie mów mi o lavenderach - są przecudowne!  😍 Ale stary, dobry Purple daje radę 🙂

chilli2
, półderki przepiękne, szczególnie marine/summergreen 🙂
wątek zamknięty
Ja wytypowałam takie bo:
oxblood, bo bright red ładniejszy
wasabi bo mdły przy reszcie zieleni, ew. kiwi
a purple bo hortensja jest boska 🙂
wątek zamknięty
http://www.konskiswiat.pl/dla-konia/czapraki-i-pady/wszechstronne/eskadron-czaprak-cotton-plum-vs-613.html
Co to za czaprak na zdjęciu? Bo plum to na pewno nie jest. Głowię się nad tym od września.  🙄
wątek zamknięty
to jest plum, ale z kolekcji limegreen-fuschia 🙂
wątek zamknięty
Livia, nie sprzedawaj NIC  🤬 Masz cudowną kolecję, szczególnie dla Karego  😜
ew. mogę się zgodzić z croopie, jeśli już MUSISZ coś sprzedawać. Imo lepiej się pozbyć jakiś cottonów albo czegos tam jeszcze 😉
Chili, treningówka marine/summergreen boooooooooska  😜
Altiria, to jest plum, ale ma kolory zjechane przez aparat/światło w sklepie
wątek zamknięty
sei tak jak Ci pisałam aqua/brown od dzisiaj kocham miłością wielką🙂 ale mam nadzieję że Ty marine tez pokochasz🙂
Livia oprócz aqua i marine mam jeszcze olive, więc jak będę miała kryzys typu - "po co mi tyle"  🤔 to chyba marine pójdzie na pierwszy odstrzał
wątek zamknięty
Livia, ja obejzalam twoja galerie i uwazam, ze twoj kon wyglada po prostu oblednie w kazdym mocnym, zdecydowanym kolorze. wiec jesli cos musisz odrzucic, to brazy, szarosci, i oglolnie kolory najmniej nasycone.
wątek zamknięty
Chilli, ja ļędziesz puszczać marine kiedyś, to wiesz  😁
wątek zamknięty
chilli, marine/summergreen podoba mi się szalenie  😍 i ogólnie to mój pierwszy dralon i pierwszy raz macałam. faktycznie kocyk. jest super. mam nadzieję że przyjdzie niebawem sroga zima i będę miała okazję go porządnie przetestować  😀iabeł: 🏇 jutro przymierze na rudego. ciekawe co on na to powie?  😁
wątek zamknięty
arivle, no to nieźle im się "zjechało" - ten czaprak ma zupełnie inny kolor!  🤔wirek: ja go chciałam zamówić, bo myślałam, że to taki fajny fiolecik i ostro bym się wkurzyła, jakby mi przyszedł granat.
wątek zamknięty
arivle, katija dzięki  :kwiatek:

wątek zamknięty
Livia, ja bym odstrzeliła pomarańcz, żółtą wściekliznę, jeden z kiwi/grass, cardinal i oba błękity. 🙂

Magdzior, bierz go!
wątek zamknięty
a jaki kolor wybrałybyście do czekoladowego kasztana?

Chcemy ,żeby było klasycznie ,ale mamy już dość granatowych i czarnych czapraków  🙇
wątek zamknięty
robaczek, krem i czekolada 🙂
wątek zamknięty
robaczek, beż 🙂
wątek zamknięty
zawsze zniechęcałąm sie do beżów, bo pewnie szybko sie brudzą.
Ale jak ma być ładnie ,to nie musi być praktycznie !
dzięki dziewczyny ,namówiłyscie mnie 😉
wątek zamknięty
robaczek, no to nie pierzesz czapraków? brudzą się tak samo jak ciemne..
wątek zamknięty
Chciałam wam sie tylko poużalać ;/  Przyszła paczka z Niemiec ale jest dupa.

Nie przysłali w ogóle czapek Pikeura bo się skończyły. Ja wiem że mieli wysłać 2 ostatnie ale ze w ogóle ich nie ma??  😵 😵 Podobnie zabrakło cottona jednego.

Reszta rzecz jest. Zaraz zrobię przelewy, wiec w poniedziałek wróci kasa do osób które nic nie dostały...

Za to powiem wam że brillant light blue jest PRZECUDOWNY i zazdroszczę go niesamowicie  😀😀

PS> Dziewczyny help!! WIdział ktoś jakieś nauszniki w rozmiarze X-Full????????
wątek zamknięty
xxagaxx

o tak jest przepiękny 😀
wątek zamknięty
xxagaxx- a wstawisz foto  😍
wątek zamknięty
Livia- Jakbyś sprzedawała jeden to wiesz który dostałaś PW  😉, osobiście jakbym miała taką kolekcję to bym nie sprzedała NIC, taki ze mnie parżniak chomik  😁
wątek zamknięty
xxagaxx nigdy nie widziałam nauszników x full ale te z equi-theme http://www.amigo-konie.pl/product_info.php?cPath=17_183_240&products_id=2485&topSsid=2d98cf872fea5281d99f8e4d123f3c9d są zdecydowanie większe w porównaniu choćby do eskadrona czy busse
wątek zamknięty
Burza -jasne ,że brudzą się tak samo ,ale nie chcę ,żeby po dwóch tygodniach użytkowania jasny czaprak wyglądał nieestetycznie 🙂
wątek zamknięty
robaczek wow!  😲 po dwóch  tyg. użytkowania każdy czaprak będzie wyglądał strasznie, niezależnie czy jest jasny czy ciemny.
wątek zamknięty
Mnie osobiście lightblue nie rusza. Na szczęście. Ale wyprzedaż w Equishopie i bez niego mnie zmotywowała do kilku cudów  🙄
wątek zamknięty
Strasznie - bez przesady, wystarczy lysy, czysty kon ktory sie malo poci.  🤣
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.