Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Ha! Od 27/28 zaczniesz jeździć to będziemy podziwiać nowe zakupy...
wątek zamknięty
korsik : sliczny klasyk 🙂

Mam do Was pytanie. Mam ANKY sky z błekitów i cottona navy z maritim, i propozycje, żeby wymienić cottona gelba na brillanta marine lub niciaka starlight. Ja chyba jestem bardziej za brillantem, ale ten niciak zawsze do mnie mówił. Pomózcie mi wybrac 😁 :kwiatek:
wątek zamknięty
Noen, ja bym brała brillianta, bo starlight akurat najmniej, moim  zdaniem, udany z Niciaków.
wątek zamknięty
SrokateSzczęście, no własnie u minerwy mam już prawie kupioną łezkę green🙂 ale lightblue za mną chodzi... dlatego pytam🙂
wątek zamknięty
Ha! Od 27/28 zaczniesz jeździć to będziemy podziwiać nowe zakupy...

będziesz patrzeć na moje bankructwo  😁 ostatnio najbardziej mnie ciągnie HV, piękne mają te czapraki  😍
wątek zamknięty
wątek zamknięty
ja powiem że mi sie nie podobają 🙂 Ale różne sa gusta 🙂
wątek zamknięty
Mi też się nie podobają. Przypominają mi takie poduszki na plastikowe ogrodowe krzesła  😁
wątek zamknięty
Hah, a mnie sie nie podobaja! xD
za to za mna chodz 2 cacuszka ESA... wiecie czy gdzies jeszcze dostane?;>
najlepiej w wersji VS, chociaz Dl'ka tez moze byc xD

*zjd.zapozyczone ze szmatoholikow
wątek zamknięty
Dynamiciak : dokładnie 😁

edit: natt92: ten pierwszy był ostatnio w ogłoszeniach ale chyba za 200zł 🙂
wątek zamknięty
natt92, ten pierwszy vs, w idealnym stanie, mignął mi chyba wczoraj gdzieś w ogłoszeniach, a nowy jest prawdopodobnie na www.dobry-kon.pl
wątek zamknięty
Tak, widzialam ale z bordowym paskiem a nie kremowym <a mi sie z bordowym nie podoba! xD >
wątek zamknięty
wątek zamknięty
natt, z kolei na ten drugi bezskutecznie nawet Holandia poluje 😉 Niestety 😉
wątek zamknięty
natt92, mi chodziło o ten pierwszy  😉
wątek zamknięty
Kto kupił mój sportive  👀 przyznać się  🤬
wątek zamknięty
Tak myslalam ze u niej bd najpredzej <3 no to chyba kupie xD chociaz mialam oszczedzac.. gr. ale jak dorwe do tego owijki to wgl bd szal ;D tylko szukac w kolorze szmaragd czy creme?;>
wątek zamknięty
Idealnie do szmaragdu pasują owijki zielone Fair Playa, jak dla mnie będzie szał z nimi w komplecie  😉
wątek zamknięty
Korsik wiem wiem, ale tak jak juz wspominalam byl on z dodatkiem bordo 😉 chyba wieksza chrapke mam na tego drugiego <333 kurdeee! jak jest u minewry to cisnienia nie mam, chociaz wiem ze napewno go kiedys od niej kupie ^^ a ten drugi... kto go ma? to bede maltretowac! xD

Dynamiciak skad wiesz ze idealnie pasuja? Tak sie wydaje ale wolalabym chyba zapytac kogos kto w sklepie siedzi i moglby przylozyc jedno do drugiego xD
wątek zamknięty
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/25/773#i tu masz Agę i Edka w szmaragdzie z owijkami Fair Playa. Według mnie super pasują  😉
wątek zamknięty
A noo xD hahaha, nawet nie wiedzialam, ze to sa niekolekcyjne owijki xD dzia mała ! ;*
zastanawiam sie nad sprzedaza niciaka granatowego ...  🤔 🤔 🤔 🤔 🤔
wątek zamknięty
natt92 nie sprzedawaj 😉
wątek zamknięty
dzia mała ! ;*

Ahahaha padłam xD Nie ma za co ;*
wątek zamknięty
jak chodza mi po glowie takie mysli zeby sprzedac niciaka, ktorym sie tak podniecałam (chce zauwazyc ze ciut mniej niz milkowym i bicolorem xD) to naprawde zaczynam byc zdesperowana... ale ten ES... <33
wątek zamknięty
natt bierz ,jest piękny
wątek zamknięty
Tobie tez widze , ze szmaragt po glowie chodzi ^^ to co, zaszalejemy?;> ;D
wątek zamknięty
ja już jestem szczęśliwą posiadaczką  🏇
wątek zamknięty
natt92 niech cię ręka Boża broni przed sprzedażą niciaka! Przecież to jest cudo, w dodatku na rudej super wygląda  😜
wątek zamknięty
Tobie tez widze , ze szmaragt po glowie chodzi ^^ to co, zaszalejemy?;> ;D

SZMARAGD!!

A o tego Strip In Terra to ja już męczę jedną osobę 😉😀  💃 💃
wątek zamknięty
sry, jestem jeszcze wczorajsza xD hahah.

Jak uda Ci sie to zdobyc to bede Ci tak zazdroscila.... gr xD
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.