Mam do Was pytanie. Mam ANKY sky z błekitów i cottona navy z maritim, i propozycje, żeby wymienić cottona gelba na brillanta marine lub niciaka starlight. Ja chyba jestem bardziej za brillantem, ale ten niciak zawsze do mnie mówił. Pomózcie mi wybrac 😁 :kwiatek:
Hah, a mnie sie nie podobaja! xD za to za mna chodz 2 cacuszka ESA... wiecie czy gdzies jeszcze dostane?;> najlepiej w wersji VS, chociaz Dl'ka tez moze byc xD
Tak myslalam ze u niej bd najpredzej <3 no to chyba kupie xD chociaz mialam oszczedzac.. gr. ale jak dorwe do tego owijki to wgl bd szal ;D tylko szukac w kolorze szmaragd czy creme?;>
Korsik wiem wiem, ale tak jak juz wspominalam byl on z dodatkiem bordo 😉 chyba wieksza chrapke mam na tego drugiego <333 kurdeee! jak jest u minewry to cisnienia nie mam, chociaz wiem ze napewno go kiedys od niej kupie ^^ a ten drugi... kto go ma? to bede maltretowac! xD
Dynamiciak skad wiesz ze idealnie pasuja? Tak sie wydaje ale wolalabym chyba zapytac kogos kto w sklepie siedzi i moglby przylozyc jedno do drugiego xD
jak chodza mi po glowie takie mysli zeby sprzedac niciaka, ktorym sie tak podniecałam (chce zauwazyc ze ciut mniej niz milkowym i bicolorem xD) to naprawde zaczynam byc zdesperowana... ale ten ES... <33