A ja byłam chyba pierwszy raz w życiu w Equishopie i nic nie kupiłam 😁 Zostało tam trochę rzeczy, ale jakiegoś wypasu to nie ma. Jest jeden fajny dralon błekitno-brązowy, rozmiar XL 😉 i jeszcze dralony z drugiej kolekcji.
Nie znam się na Euro Starach, ale przeglądając ostatnio różne sklepy internetowe widziałam taki czarny jak ten Sierry. Nie jestem tylko pewna czy z takim herbem, czy z jakimś innym. Jakby ktoś chciał to mogę jeszcze raz poszukać.
A co do nauszników to zgadzam się z Ktoś - nie ma lepszych niż Eskadronowe 😉
Nie znam się na Euro Starach, ale przeglądając ostatnio różne sklepy internetowe widziałam taki czarny jak ten Sierry. Nie jestem tylko pewna czy z takim herbem, czy z jakimś innym. Jakby ktoś chciał to mogę jeszcze raz poszukać.
A co do nauszników to zgadzam się z Ktoś - nie ma lepszych niż Eskadronowe 😉
fin no 😀😀 ten czarny miał byc moim prezentem od revolty 😀😀
owszem na stronach internetowych sa jeszcze black/umbra z herbem ale tylko wirtualnie. W magazynach został jeden do tego DL i te info mam jeszcze z wakacji 😉 do tego cena jego nie jest standardowa jak za reszte Light Cordówtylko 40zł wyzsza 😉
Heeej, ja mam pytanie bo kompletnie już się załamałam nad rozmiarówką Eskadrona. 😵 . W ogóle czy oni robią derki na rozmiary 115 cm ? Jeśli tak, to to by było S, XS czy co ? produkują takie XS-ki ? Wybaczcie za moje niedoświadczenie, ale ja z nałogiem dopiero się rozkręcam 😁 . Lavender PD już jest MÓJ 😍