monny, dobre nauszniki tyle kosztuja niestety... tzn nie wiem jak z eskadrona jest konkretnie ale mam nauszniki hkm. mam equitheme i mam mattesa. te ostatnie sa bez porównania. najlepsze! były też niestety najdroższe. ale warte swojej ceny. jeśli kiedyś będę znowu kupowała nauszniki to tylko od nich.
zairka, jak ty to zrobiłaś? przecież sierra namęczyła się żeby go zdobyć no i czardasz wyglądał w tym super 🙂
przerażacie mnie 😂 burzy nigdy nic nie podkupie 😂 lubie swój dom 😁 👍
Zuziasta, a to nie wiedziałam. jak już mówiłam eskadrony nigdy mnie nie intresowały. może będę miała kiedyś okazje kupić 🙂 ja za mattesy zapłaciłam 120-130 zł? i nie żałuję.
No to fajnie z tymi nausznikami Eskadrona, myślałam że to jakieś badziewie opychane byle drogo, byle drogo, a tu proszę. Co do ceny, trzeba wiedzieć gdzie szukać a i za 90 się znajdzie 😎
... Sei będziemy wdzięczni jakby Ci się jutro chciało :kwiatek: co do esa navy-brandy też go szukam 🙂 U Minerwy nie ma 🙁 ...
wybacz że ci go nie ubrałam. kajam się 🤔 postaram się jutro :kwiatek: a co do czapraka to nadal wisi w horse-trade. może tam spróbować? do minerwy już oczywiście napisałam czy by się go aby nie dało ściągnąć. ale czekam jeszcze na odpowiedź.
sei przeżyje do jutra 🙂 Jak się nie uda Minerwie ściągnąć łapnę z horse trade, szukam jeszcze kilku, a nóż się uda 🙂 Ma ktoś nauszniki ES ? Jak rozmiarówka wypada ?
Dzisiaj napisała mi Pani z ReitsportKlawunde że części z naszych zamówionych rzeczy przez śnieżyce do nich nie dotarły i paczkę wyślą dopiero na koniec tego tygodnia bo czekają na dostawy z Ekadrona :emot4: Przecież to się można pochlastać 😕 😕 😕
Dzisiaj napisała mi Pani z ReitsportKlawunde że części z naszych zamówionych rzeczy przez śnieżyce do nich nie dotarły i paczkę wyślą dopiero na koniec tego tygodnia bo czekają na dostawy z Ekadrona :emot4: Przecież to się można pochlastać 😕 😕 😕