Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

monny, dobre nauszniki tyle kosztuja niestety... tzn nie wiem jak z eskadrona jest konkretnie ale mam nauszniki hkm. mam equitheme i mam mattesa. te ostatnie sa bez porównania. najlepsze! były też niestety najdroższe. ale warte swojej ceny. jeśli kiedyś będę znowu kupowała nauszniki to tylko od nich.

zairka, jak ty to zrobiłaś? przecież sierra namęczyła się żeby go zdobyć no i czardasz wyglądał w tym super 🙂
wątek zamknięty
Sei, tyle ze eskadrony normalnie kolo 90 zł stały...
wątek zamknięty
sei bo Sierra jest kochana 😉
wątek zamknięty
Zairka, powinnam Ci spalić dom, za to że Sierrę umęczyłaś, uwielbiałam ten komplet!
wątek zamknięty
przerażacie mnie  😂 burzy nigdy nic nie podkupie  😂 lubie swój dom  😁 👍

Zuziasta, a to nie wiedziałam. jak już mówiłam eskadrony nigdy mnie nie intresowały. może będę miała kiedyś okazje kupić 🙂 ja za mattesy zapłaciłam 120-130 zł? i nie żałuję.
wątek zamknięty
Jak tak dalej pojdzie to cottony beda po 200 chodzily...  🙄
wątek zamknięty
sei, słusznie. Sierrze wszystko jedno, ale to JA patrzę na te szmaty jak robię zdjęcia, jaaa 😁
wątek zamknięty
No to fajnie z tymi nausznikami Eskadrona, myślałam że to jakieś badziewie opychane byle drogo, byle drogo, a tu proszę. Co do ceny, trzeba wiedzieć gdzie szukać a i za 90 się znajdzie  😎
wątek zamknięty
jak myślicie, są jakieś szanse na to ze ten czaprak to rozmiar full?
wątek zamknięty
Zairka, powinnam Ci spalić dom, za to że Sierrę umęczyłaś, uwielbiałam ten komplet!

No ale znalazl nowy kochajacy dom! u Sierry kurzył się w pace, sama mowila ze 2 razy go załozyła 😉

Siss
na moje oko niestety pony 🙁
wątek zamknięty
Ostatnio zakochałam się w nausznikach ANIMO ale po przymiarce odkochałam się.
wątek zamknięty
Zairka ale mnie pocieszyłaś... 🙂
wątek zamknięty
ale Twoj portfel napewno sie cieszy 😉
wątek zamknięty
ratujesz nas od śmierci głodowej:P
wątek zamknięty
...
Sei będziemy wdzięczni jakby Ci się jutro chciało  :kwiatek: co do esa navy-brandy też go szukam 🙂 U Minerwy nie ma 🙁
...

wybacz że ci go nie ubrałam. kajam się  🤔 postaram się jutro  :kwiatek: a co do czapraka to nadal wisi w horse-trade. może tam spróbować? do minerwy już oczywiście napisałam czy by się go aby nie dało ściągnąć. ale czekam jeszcze na odpowiedź.
wątek zamknięty
Zairka no no ładne zakupy, już wietrzę pożyczalski deal w stajni  😁 😁 😁
wątek zamknięty
tylko Michałowi nic nie mow 😁
a ja juz sobie wymyslilam jaki mi czaoraczek uszyjesz 🏇

co do milki to czekam na odpowiedz czy to aby napewno ona, wiec trzymac kciuki 👀
wątek zamknięty
sei przeżyje do jutra 🙂 Jak się nie uda Minerwie ściągnąć łapnę z horse trade, szukam jeszcze kilku, a nóż się uda 🙂 Ma ktoś nauszniki ES ? Jak rozmiarówka wypada ?
wątek zamknięty
a mi napisalas ze masz juz brandy 🤬 👀
wątek zamknięty
nie tego brandy, pad stripe brandy 🙂
wątek zamknięty
equi gdybyś dzwoniła czy coś do ht i by się okazało że mają ten czaprak - daj znać 😉 chociaż wolałabym od minerwy  🙄
wątek zamknięty
ok, jutro będę wiedzieć 🙂
wątek zamknięty
Zairka ale ja jeszcze nie mam takiego skila żeby metke eskadrona wyszyć  😁
wątek zamknięty
Siss, a skad ten czaprak? 😉
wątek zamknięty
Szerek, ale który? zielony? to green eskadrona, skąd? - od minerwy oczywiście.

A ja muszę się pochwalić jeszcze, bo kupiłam Nici Navy za 140zł 😀
wątek zamknięty
Zairka ale ja jeszcze nie mam takiego skila żeby metke eskadrona wyszyć  😁

Ty spac nie możesz? 😲 a potem że gorączke masz 🤬

spoko uszyjesz, wstawimy fotki i zaloze sie ze bedzie co to za kolejca? 👀 NASZA WŁASNA 😁
wątek zamknięty
Dzisiaj napisała mi Pani z ReitsportKlawunde że części z naszych zamówionych rzeczy przez śnieżyce do nich nie dotarły i paczkę wyślą dopiero na koniec tego tygodnia bo czekają na dostawy z Ekadrona :emot4:
Przecież to się można pochlastać  😕 😕 😕
wątek zamknięty
Dzisiaj napisała mi Pani z ReitsportKlawunde że części z naszych zamówionych rzeczy przez śnieżyce do nich nie dotarły i paczkę wyślą dopiero na koniec tego tygodnia bo czekają na dostawy z Ekadrona :emot4:
Przecież to się można pochlastać  😕 😕 😕

no nie strasz bo my zamawiamy jakoś w srodę 😉
wątek zamknięty
to może dojdą to będzie dla wszystkich wreszcie (dzisiaj jest środa)
wątek zamknięty
Wyprz w equishopie!! 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.