Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Dziewczyny a jak z jakością owijek Eskadrona? Są takie milutkie mięciutkie tylko do pierwszego prania czy na dłuższą metę też? :kwiatek:

Koniecznie zapnij rzepy przed praniem, J tak jakby wywijam końcówke z rzepem i zapinam, ciezko to wytłumaczyc, może dojdziesz sama do tego :P, w każdym razie owijki znacznie mniej sie mechaca 🙂. Ja mam jedne eskadrony ponad rok, piore ok co 2 jazde i wygladają ok 🙂.
wątek zamknięty
ja to mam bez kitu pecha. Paczka z niemiec wróciła do sprzedawcy bo zrobił błąd w adresie 🙁 i teraz znowu 2 tygodnie czekania.
Więc dziewczyny uzbroić się w cierpliwość 😵
wątek zamknięty
A czy w końcu wiadomo kiedy equi-shop zaczyna wypzredaz?  😉
Czaję się na owijki petrol, owijki do NICI granatowego i zielona polarówkę  👀
wątek zamknięty
xxagaxx podsuń im pomysł, że jako zadośćuczynienie idealnie sprawdzi się jakiś dralon 😉
wątek zamknięty
Gagulec dzięki, będę pamiętać 😉 co do wywijania wiem o co ci chodzi 🙂
Mam do was dwa pytanka:
ma ktoś już tą biel z navy-green? Jaki to jest odcień, taka idealna świecąca biel czy może "zszarzała" albo jeszcze inna?
jak bardzo różni się marone od choco? Może ma ktoś fotkę porównawczą :kwiatek:
wątek zamknięty
xxagaxx podsuń im pomysł, że jako zadośćuczynienie idealnie sprawdzi się jakiś dralon 😉

bez kitu, przy kolejnym zamówieniu przypomnę że chcemy jakiś rabat czy coś za zwłokę. Bo teraz to już za późno. Facet już odesłał nam paczkę 😉
wątek zamknięty
tu macie fajne porównanie cottonów choco i marone. i jeszcze sie wcial popolad 😉

nie powiem, apetycznie wyglada cotton marone...ale w sumie mam juz coś w ten deseń. Jestem dumna ze w walce z nałogiem doszłam do tego stopnia że potrafie sobie powiedzieć "nie, nie kupię, szkoda mi kasy, bo mam niemal identyczny czaprak" 🙂  💃
prosze wstawiac linki do zdjec z niemieckich stron!
wątek zamknięty
A Pferde-Trendsy cię nie zjedzą za kopiowanie ich zdjęć? W sumie jest link, ale nigdy nie wiadomo 🙂

edit: dzięki :kwiatek: teraz wiem, że marone będzie mój! 😍
wątek zamknięty
W reszcie nagromadziłam moje Brillanty i Impulsa w domu i mogłam je obfocić  😉

wątek zamknięty
Czy jest już nowa kolekcja Jarpolu? bo miała wyjść w styczniu..
wątek zamknięty
Nikitaa Bardzo ładnie wyglądają 😉
wątek zamknięty
No śliczne, najbardziej podoba mi się lavender 😎 ale wolę cottona
wątek zamknięty
Dziękuję  😉 Też je wszystkie kocham 🙂 Jaki jeszcze Brilliant/Impuls poleciłybyście na gniadego?
Te 3 wszystkie fajnie wyglądają na gniadym dupsku  😉
wątek zamknięty
Z nowej kolekcji green albo petrol  😜
wątek zamknięty
dostanę gdzieś jeszcze komplet Anky Sand?
wątek zamknięty
przejrzyj ogłoszenie, zdaje mi się, że ostatnio był. Ale głowy nie dam
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Ubolewam nad tym, że nie ma polopadów w kolorze petrol i green... same "bure" kolory...
wątek zamknięty
Siss, i dobrze bo musiałabym kupić  😁
wątek zamknięty
Jak ktos chce jeszcze niciaka milke vs to jest w Stajni na Gen. Zajączka za 179 zł 😉
wątek zamknięty
no to jak mieli 1 sztuke to już nie maja 😀iabeł:
wątek zamknięty
hahaha
zairka, jesteś moim bezapelacyjnym mistrzem  🙇 🙇 za refleks i determinację  👍
a teraz biorąc przykład z mistrza mam zamiar zdobyć wymarzonego esa  🏇
wątek zamknięty
To jest przerażające aż czasami 😉  😂
wątek zamknięty
Czy nauszniki Eskadrona są w rozmiarze pony?
wątek zamknięty
sei a jaki to wymarzony es? 😉
wątek zamknięty
pokora tak eskadron robi nauszniki pony

sei ja liczyłam ze zdobęde jakiegos używańca a tu niespodzianka, a le w tym miesiacu juz dosc pofolgowałam basta!!!
Czarny komplet Es od Sierry, Impuls walnut, impuls Marine, i cotton milka 😜
a tu jeszcze owijki trzeba do 2 zdobyc 😵

ale pozwolilam sobie tylko dlatego ze dostane łądna prowizje od sprzedazy reklam i mi sie nalezalo 🏇
wątek zamknięty
sei a jaki to wymarzony es? 😉

o ten. ten.

był drugi na liście życzeń po superieur black/scarlet 🙂 tamtego mam. czas na postęp! miałam w tym miesiącu nie wydawać na konia. upatrzyłam sobie dwie pary butów. oczywiście już nie do dostania. zatem muszę odreagować  😀iabeł: 😂

zairka, czarny komplet es od sierry...? ten taki zaj*****y? z herbem bodajże?
wątek zamknięty
sei si 💃 juz tu sie chwaliłam i wyrazalam swoja ogromna radosc 😜 męczyłam Sierre i wymęczyłam 😅 :kwiatek:
wątek zamknięty
A ja dzisiaj byłam w sklepie i macałam nauszniki eskadrona milkowe już się zastanawiałam czy nie kupić do kompletu, ale ale ..... 105 zł za nauszniki ?! Toż to więcej niż za czaprak !!
Kto ustalał te ceny?
wątek zamknięty
Ja uważam że nie ma lepszych nauszników niż Eskadron. Dopasowaują się i leżą idealnie. Dla mnie sa warte 100zł, chociaż nigdy tyle nie dałam za swoje 😁

Można trafić na promocji za ok 50zł.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.