Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Forta, bierz cotton green dla Wróbelka. Będzie mu cudnie! A jak Ci się znudzi, to mi oddasz  😁 Tylko weź ujeżdżeniowego 😉
wątek zamknięty
kotbury no oczywiście ci współczuję, bo ja bym się załamała gdyby mi się skurczył tak czaprak. Ale i zarazem cieszę się że bardzo możliwe że ja tego uniknę. Myślę że po to tak napisałaś - żeby forumowicze wiedzieli jak nie robić 😉 ale uwierz mi że łączę się z tobą w bólu... wiem jaka to tragedia  🙁 🙁

No wydurniałam się, ten mój post do ciebie to oczywiście był z akatorskim przymróżeniem oka. W jakiś grafomański ton popadłam.

Tak czy siak, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:
Oh nie mój granatowy czaprak "is almost dead" = potrzebuję nowy 😀iabeł: np. ES, co do którego się wahałam. Teraz prawie, że mam realny powód żeby go nabyć😉
wątek zamknięty
Pojechałam do Mustanga z zamiarem kupienia cottona petrola i się okazało, że zostały już same VSS i podobno w Eskadronie też juz nie ma DL... 😵 Za to pooglądałam greena i teraz już sama nie wiem, czy mi się bardziej nie podoba 😀 Jakby ktoś robił Forcie przeróbkę, to może i mi Libla w greenie zrobić? :kwiatek:
wątek zamknięty
Dziewczyny a jak z jakością owijek Eskadrona? Są takie milutkie mięciutkie tylko do pierwszego prania czy na dłuższą metę też? :kwiatek:
wątek zamknięty
Dziewczyny a jak z jakością owijek Eskadrona? Są takie milutkie mięciutkie tylko do pierwszego prania czy na dłuższą metę też? :kwiatek:

moje 'żyją', a są po kilku praniach 😉
wątek zamknięty
A jakie są w dotyku? 😉
wątek zamknięty
Może ciut zmechacone, niestety nie sądzę aby udało się go utrzymać w formie jak po wyciągnięciu z opakowania 😉, ale polar zachowuje dobrą jakość 🙂
wątek zamknięty
konkretny polar, mnie się bardzo podobają🙂 ale ja osobiście nie używam owijek
wątek zamknięty
kodusiowata, ja byłam baardzo pozytywnie zaskoczona owijkami Eskadrona po praniu, nie straciły ani na miękkości, ani na grubości, ani na kolorze ani fakturze. 🙂 Ba, lepiej nawet niż Anky 😉
wątek zamknięty
No to dobrze, czekam na moje milkowe 😉
wątek zamknięty
a ja już pewnie będę monotematyczna, ale owijki flaxowe strasznie mi się przecierały, coriander zmechacił się po kilku praniach i generalnie za przyjemne nawet jako nowe one nie są, takie trochę plastikowe. Natomiast slate es prany trzy razy w jednym tygodniu wyglądają jak nowe, przeżyły nawet akcje rozrywania zamarzniętych warstw 🙂
wątek zamknięty
libella
petol dl w ogloszeniach  😉
wątek zamknięty
Zairka - czyżbyś gdzieś walunta dorwała  😍

tak kupilam dziisaj na allegro, i jestem ciekawa jak sie na Grotku zaprezentuje🙂
bo kolor jest piekny

ktos mi przebierze kara w impulsa walnut? prosze 🙇
wątek zamknięty
Ja przekocham! owijki Eskadrona, ESy są przefatalnie rozciągliwe, Anky są ok ale my mamy małe nóżki więc Anki się zawija i zawija i zawija. Eskadrony mam nieraz i roczne prane i dalej są w idealnym stanie.
wątek zamknięty
za ile kupilas  😀
wątek zamknięty
Zairka To nie ten sam walnut vss co był w ogłoszeniach?  👀
wątek zamknięty
za 80zł!!!  😵 szczęściara
wątek zamknięty
kajam się że tak późno i błagam o wybaczenie  🙇

rudzina forty w green (to był dl...)
i choco
wątek zamknięty
kto wystawial tak tanio ? 😲
wątek zamknięty
Zairka

słabo, ale chce mi się już spać, seriously  :oczopląs:
I te pasujące owije...  😎
wątek zamknięty
Naciau pozwole sobie wstawić link 😉 wydaje mi się że to ten 😉
http://allegro.pl/item1396159074.html
wątek zamknięty
U nas na rv. wisiał w ogłoszeniach, laska chciała tylko 100zł
wątek zamknięty
Naciau chcialam licytowac twojego a tu takie szczescie 😉
tyle ze vsd

bay  :kwiatek: ładnie 🏇
wątek zamknięty
eh  🤣

dobra , co zamówic dla karej z zamowienia z niemiec ?

napewno rosa , toffi czy gelb ?
wątek zamknięty
załapałabym się też na ubranie mojego w marone i greena ?
wątek zamknięty
Naciau, weź gelba i jeśli lubisz zielenie to maigreen jest piękny 🙂
wątek zamknięty
equi.dream w szmatoholikach jest  green wiec tam zobacz 😀 jak wygląda
wątek zamknięty
no i co myślicie? chyba green, co?

sei dziękuje bardzo  :kwiatek:
wątek zamknięty
80zł  😵

Forta
Zdecydowanie choco ❗
wątek zamknięty
Green bez 2 zdan 😀iabeł:

laski mialyscie szanse prawie godzine wystawiony byl na allegro 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.