Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

kujka- sto lat!

u nas dzisiaj było taaaak pięknie było taaakie światło i mimo że podobno było zimno (ja tam nie odczułam nawet trochę ale dziewczyny mówiły że zamarzają)
i szykujcie się na zasyp fotek i to nie tylko dziś....
a przez całe ferie 😀
wątek zamknięty
Mąka, zdajesz sobie sprawę, że każdy dzień zwłoki w dodawaniu zdjęć, to kolejne omdlenia spowodowane oczekiwaniem? 😁
wątek zamknięty
Mąka zazdroszczę ferii, mi się niestety właśnie skończyły...

Za to wstawiam udokumentowanie dzisiejszego chwilowego "bujania się" po dziwnym podłożu (ani to twarde, ani to sypkie, takie... bezpłciowe):

A potem był teren...
wątek zamknięty
xxmalinaxx - fajnie Muskat wyglada 🙂

to ja sie jeszcze tylko wepchne z filmikiem :P z jazdy z piatku

wątek zamknięty
Angeel dziękujemy 🙂 Wy też bardzo sympatycznie sobie śmigacie, ładnie konik pracuje 🙂 A ten piesek za Wami po prostu rozbraja... Prawie że własny trening sobie prowadzi za Wami 😀
wątek zamknięty
Dostałam pierwsze- wyszłyśmy na chwilę z Mąką na słońce 🙂

fot. Natalia Cichecka
wątek zamknięty
Angeel no to mnie przeraziłaś 😵 😵 😵
wątek zamknięty
A ten piesek za Wami po prostu rozbraja... Prawie że własny trening sobie prowadzi za Wami 😀
Piesek ma intensywny trening kondycyjny w stajni 😁
wątek zamknięty
ja to szczerze współczuję właścicielowi, który będzie doprowadzał pieska do stanu białości  😉
wątek zamknięty
Angeel no to mnie przeraziłaś 😵 😵 😵

tez zalezy jak duze bylo uszkodzenie u twojego. kto was leczy ? (moze byc na pw)
wątek zamknięty
Zupełnie nie wiem o czym mówisz.... 😀

wątek zamknięty
macie myjkę w stajni? kurczę, ja swojego muszę w domu myć, bo w stajni jest tylko zimna woda, a mój kundel ma domieszkę francuskiego pieska  😉 😉 😉 😉
wątek zamknięty
odpowiem za Blow - myjki nie mamy. Tzn laten na zewnatrz tylko wąż jest podlaczony, ale woda zimna. Wiec pies taki czysty autobusem musial wracac i dopiero w domu wskoczyc z pancia pod prysznic 😁
wątek zamknięty
Dostałam foty od Cordkowej 🙂

Po 20min kombinacji koń zgodził się EWENTUALNIE porobić coś na kształt jeździectwa- na kształt bo i ja i on po przerwie jak z drewna 😉

Plecy podnieść? Zad? Że jaki? zaanga.. zaenge.. nie da rady, ja mam wakacje! Co rozumiesz przez 'miałem'????

Ale jedno dalej wychodzi nam nieźle 😀

wątek zamknięty
Super wyglądacie... Nie wiem ile było przerwy, ale mój miał swoje zdanie na temat wszystkiego po dwóch dniach... Więc ja i tak podziwiam Piórka za taki profi look 🙂
wątek zamknięty
2 miesiące, nawet z lekkim okładem w zasadzie.
Też miał.. na narożnik, na przeszkodę, na taczkę.. 😁 ale skończyło się zwożeniem mnie lekkim tylko 😀
wątek zamknięty
Burza, jaki on jest urooooczy!  😍

ja już niedługo też wsiądę  💃 bezterlicówkę będę miała na dniach, a że mam ferie to zdążę pochechać na łąkę jak będzie jeszcze jasno  😀

ciekawa jestem tylko jak pójdzie nam powrót do roboty z Młodą, ostatnio chciałam ją zabrać na spacer (w ręce), skończyło się na tym że zobaczyłam kopyta nad głową a młoda musiała się wyszaleć na lonży
wątek zamknięty
korsik, nawet w wersji kudłacz? 😁 ledwo żyję z takimi długimi kłakami, już mi nożyczki w ręku drżą i z szafki wołają 😁

Ooo to jak ferie to jeździectwo pełną gębą będzie- rozumiem że i zdjęcia jakieś!
wątek zamknięty
Burza czy Piorek jest ogolony czy nie, Pebble i tak wyglada pięknie  😉
wątek zamknięty
U nas dziś była jazda z pomocą z ziemi i Pani Trener tak mocno pilnowała, że w końcu zaczął chodzić w miarę z sensem...
wątek zamknięty
jak tam kudłacz!
tak czy inaczej jest śliczny, ma taki rozbrajający wyraz pyska  😀 i zgodze się z Cordkową, że super wygląda w pebble
wątek zamknięty
Burza - fajne foty, jak zwykle pozytywne 🙂 I sloneczka troche mieliscie - super ! Heheh, moj tez ma zawsze obiekcje co do moich pomyslow na prace po przerwie :P Za to wczoraj byl meeeega przyjemny i chetny do wspolpracy, ale podloze nie pomoglo  😵
wątek zamknięty
Kudłacz się złości, kudłacz myśli- to i na pysku widać 😁

epk, i efekty są? ja się musze najpierw wjeździć zanim jakiś trening wezmę..

Angeel, u nas dziś do rana do zachodu była super lampa, niby -7 a w słońcu można było się kłaść i opalać 😀 no na zewnątrz mamy deskę a nie podłoże 😉

Ostatnie

I z Mąką 😀
wątek zamknięty
Burza, ja nie narzekam. Dużo pracy mnie ciągle czeka, może za kilka miesięcy coś z nas będzie.
wątek zamknięty
Ty chyba za krytycznie na siebie patrzysz 🙂 jakbym tak myślała to bym ze stajni nosa nie wychyliła ze zdjęciami z 5 lat 😉 a taka fajna z was para 🙂
wątek zamknięty
Hihi, a nie, co do zdjęć to ja jak tylko będę miała to Was zasypię 😉. A tak w ogóle to jestem przeszczęśliwa, że się Pani Trener zgodziła do nas przyjeżdżać. Serio serio - widzę efekty już  🏇
wątek zamknięty
No mówiłam, że wszystko się ułoży to nie wierzyłaś! 🙂 cieszę się 🙂
wątek zamknięty
Blow rozumiem, że to mieszaniec? Labka (Beza wczoraj wróciła do właścicieli i już za nią tęsknię, mimo wszechobecnego psiego "odoru" 😁 ) z czym? Mam nadzieję, że się nie mylę z tym labradorem 😁
wątek zamknięty
Angeel leczy nas dr.Chajęcki a jak są problemy z oczkami to Pikiel.
wątek zamknięty
Angeel fajny filmik, miło się na was patrzy  🙂

Burza Jaka Ty jesteś przejęta na tych zdjęciach  😁 Mimo to, Piorek nie wygląda na zestresowanego  😉

epk super, że masz nową Pania trener. Pokazuj zdjęcia częściej, bo fajnie na was patrzeć  🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.