bjooork-dziekuje ślicznie 🙂 Forkate-ja na ziemi, bo juz bylam po treningu i z Rudym obserwowalismy jazde Ewci i Czantorii 🙂 pod siodlem tez sa fotki 🙂 xxflygirlxx-dobry pomysl, jak czasowo sie ogarne to pomysle nad zmiana avatara 😉 Dzionka-no Ruda ma urok 🙂 To moze sobiedrugiego sprawisz do pary? 🤣 Fantazja-widze, ze ostro sie wzielas za dosiadówki? 🙂 juliadna-trzymam kciuki za Diadema :kwiatek: cudna-11-są wakacje, zapraszam na wycieczke do Białej 😉 Lov-domagam sie fotek Gadziny pod siodlem 😜 Ale super sie Ciebie czyta 😀 Magdzior-szalenie zazdroszcze tych krosow 😜 Burza-dziekuje bardzo :kwiatek: najlepsze jest to, ze te fotki nie sa absolutnie pozowane, ja nawet nie wiedzialam ze asia nam je robi 🙂 Smialam sie tak bo Rudy stroil rozne smieszne miny i sie wpatrywal jak Czantoria sobie akurat fikała pod siodlem 😁 Sankaritarina-koniecznie bierz sie za swojego Horsa i czesciej pokazujcie sie w wersji pracujacej 🙂 deborah-miło Was widziec 🙂
Sankaritarina, tak, już nawet muszę wsiadać i to regularnie i na co najmniej godzinę (razem z lonżą) 🙂
deborah, dzięki 🙂 Też się cieszę, szczególnie że błyskawicznie nabrał ciałka i już w niczym nie przypomina tej szkapy sprzed paru tygodni 🙂 Na wakacje jedziemy na początku sierpnia, na 2 tygodnie 🙂 A wy się wybieracie z komi do Rakowca w tym roku? Szogun elegancki jak zawsze a ty wcale nie gruba! No i wielkie gratulacje, tak btw 🙂
milusia, oj ma urok, ma! Drugiego to na milion % sobie nie sprawię, już wiem z czym to się je 😀 Świetne to ostatnie zdjęcie, achh!
milusia, zapomniałam napisać że pierwszy raz widzę Twoją twarz. wszystkie zdjęcia zawsze z daleka i zastanawiałam sie jak wyglądasz 😉 Zwiastuna komentować nie trzeba bo jak zwykle wygląda zjawiskowo. Jestem nie w temacie ale są spokrewnieni z Czantorią?
Dzionka, My pewnie się wybierzemy do Rakowca pod koniec wakacji jak już kurz po wakacjowiczach opadnie 😉 z dwójką dzieci wszystko bardziej skomplikowane niż z jednym. póki co jutro kary debiutuje pode mną na towarzyskich zawodach więc błagam o kciuki bo zgłoszenia poszły bardzo ambitne jak na nie umiejącego jeźdźca i jeszcze mniej umiejącego konia 😉 Ja niestety jeszcze ledwo dopinam się w bryczesy muszę szybko schudnąć do swoich 60 kg bo pod koniec lipca będziemy gościć ekipę HB contact i mam zamiar zamówić siodła 😉 czekam na fotki Dzionka pod siodłem!
deborah, wow, ale szybko wracasz do gry! Zdradzisz co i gdzie jedziecie z karym? Trzymam kciuki oczywiście 🙂 Kurcze, sama bym chętnie do Rakowca pojechała znów, ale nie starczy mi wakacji 🙁 A zdjęcia Dzionka pod siodłem będą pewnie po weekendzie, bo teraz fotografa brak, a później jadę na 2 dni na Mazury.
zdradzę po wszystkim jak nie spalę się na miejscu ze wstydu. z moją równowaga po 8 miesiącach jeszcze rożnie bywa a i kary koniem na olimpiadę raczej nie jest 😉 wpadaj choć towarzysko na pomorze zrobimy sobie wycieczkę do rakowca 😉
Fantazja oj wygina wygina 😜 Dzielnie wysiedziałam 😀 ale plecy już nie te 😁 huzarowa :kwiatek: Gniady po prostu ma swoje zdanie na każdy temat ostatnio 😁 Lov super słyszeć, że praca wam idzie jak po maśle 🙂 milusia piękne foty 😜 darolga wczoraj dostałam na jeździe od Trefla zębami w nogę, bo chciał się podrapać przecież 😵
A my podbijamy jutro Sielanke 😅 Trzymajcie kciuki 😀 Ależ mam cudowne, jeździeckie wakacje!
faith jam bardzo chętna, tylko najpierw musi tata wrócić i muszę ogarnąć wakacyjne plany, bo są niezarysowane. Ale ja do zdjęć pierwsza zawsze. Tym bardziej, że cierpię na ich brak aktualnie. 😉 deborah kciuki są, czekam na relację i foty 🏇
xxflygirlxx - aaalez, nigdzie sie nie spieszy, ja i tak nie mam wakacji, wiec jakbys miala chec popstrykac to po prostu pisz😀 powitam cie z otwartymi ramionami z tytulu tego, ze wszyscy moi znajomi: 1.boja sie koni 2.nie umieja zrobic zdejcia tak zeby i glowa moja i konia i jeszcze nogi sie skadrowaly 😁 3. nie chce im sie dojechac 4. nie maja czasu ani ochoty 😉 5. robia te fotki na przypal bo wiedza chociazby o chodach jest dla nich tajemna 😁
xxflygirlxx to ja jeszcze raz powtorze iz nie mam wakacji, znaczy sie pracuje, znaczy sie moze sie zgadamy jak juz bede na urlopie czyli ze w terminie 4-10 lipca, czyli ze jakby co to pisz na 2574992 gadu😀 :kwiatek:
Ramires my też zawsze ostatni trening przed zawodami mamy najgorszy 😉 Powodzenia, dacie radę! Oczywiście zdjęcia muszą być 😀 Sankaritarina nie potrafiła bym jeździć w słuchawkach, ciągle miała bym wrażenie, że czegoś nie usłyszę, była bym kompletnie odcięta od rzeczywistości. Na ulicy- uwielbiam, ale na koniu jednak bym się bała. Miałam już taki pomysł, ale zrezygnowałam 😉 Za to muzyka na ujeżdżalni- szał ciał! Od razu lepiej się jeździ 😜 Deborah super, że wracacie do roboty! Nie wyglądacie jak po przerwie 😉 milusia łaaa piękne te Wasze zdjęcia portertowo- przytulaśne 😜 Zwiastuna zawsze widziałam jako takiego szportowca w treningu, wreszcie macie fotki razem nie z jazdy 😀
My ostatnio trochę się obijamy, a to Arek podbity, a to zbyt duszno, żeby go pomęczyć, bo kaszle, ale jest pozytywnie 😀 Głównie spacerujemy nad wisłą, trawkujemy się... choć czasem brakuje takich "ambitniejszych" jazd, szczególnie, gdy pod siodłem Arek pokazuje, że potrafi 😎 Noo i WRESZCIE, w wieku 8 lat, wariat zaczął się socjalizować 😜 Nie straszne już nam są samochody, rowery, dziwni ludzie, krzaki czy kałuże 😅
ahoj drogie rekreantki! Ostatnio trochę ucichłam, ale strasznie dużo się w okół dzieje i nie mam czasu na... nic? Powywracało mi się mnóstwo rzeczy, kilka na gorsze, ale jest jeden duży pozytyw, znalazłam dobrą pracę. A ta z kolei zżera mnóstwa czasu, a aby połączyć to z treningami pochłania też mnóstwo energii, i tak dalej i tak dalej.
W związku z tym, że tornada lubią chodzić stadami temat koński też nie pozostał nietknięty. Jutro robimy rtg (i wszystko co się da), bardzo proszę o kciukową pomoc! Mam nadzieję, że naszą przewagą jest to, że wyłapaliśmy nieregularność wcześnie.
disco, o kurczę, to trzymam mocno kciuki! I nie łam się, tornada podobno przychodzą tak samo gwałtownie jak odchodzą.. nawet jeśli okres jest taki, gdy lubią występować w krótkich odstępach czasu..
Burza, Sankaritana, Dzionka, Ramires, incognito, archeo, milusia dzięki🙂 ja już się przyzwyczaiłam do krosu i terenu do pogalopowania za płotem i zaczęłam doceniać jakie to fajne i że mogłoby tego nie być, dzisiaj już się nie mogę doczekać treningu na krosie pewnie ostatniego przed zawodami.
Ramires ja też często mam tak, że jak przed zawodami jest super i pięknie to na zawodach coś pójdzie nie tak, zaś jak trening przed jest kiepski to zaowdy idą super🙂
milusia bardzo elegancko na pierwszym 😀,a drugie urocze,ale nutka smutku w oczach widze? deb e tam gruba i tak wyglądacie przyzwoicie jak zawsze z resztą. Mąka też mam uwiecznionego "złego konia" z wczoraj,buntował się i przechodził koleżance do kłusa,więc wsiadłam i pokazałam mu,że nic mu się nie stanie jak bedzie galopował całe koło 😀
hej, nie bylo mnie kilka dnia, ale musze sie pochwalic, ze zdalam juz dwa egzaminy , jeszcze zostal mi jeden i mam wolne 😉 juz sie nie moge doczekac az skoncze praktyki i zaczne chodzic na jazdy ajjjj 🙂🙂
ogladalam zdjęcia, ktore powrzucaliscie i wszystkie są piękne
Już nie pamiętam, kiedy ostatnio zawitałam w KR... 😀 Podobnie jak Disco mam taki wir, że nie mam czasu na sen 😉 Disco trzymam kciuki! Daj znać jak będziecie mieć diagnozę
Wszystkie zdjecia macie rewelacyjne! Milusia jak zwykle jestem zauroczona Twoim rudzielcem 😉 Burza boski awatar ! 😜
My na razie mamy totalne lenistwo (dzięki czemu i ja i koń stajemy, ale, ale... już za tydzień zaczynam 2 miesiące wakacji!! Zafundowałam sobie wolne od pracy, szkoły i w ogóle wszystkich obowiązków. W związku z tym biorę Libla w obroty i we wrześniu będzie śmigać jak nowa- taki przynajmniej jest plan... Już się wprost nie mogę doczekać. Ostatnio więcej niż godzinę spędziłam w stajni chyba z rok temu... Efka a Ty słyszałam, że w Aro stoisz?
Libella, dzierżawiłam tam konia 🙂 ale koń się sprzedał do Irlandii, zresztą mam kontakt z właścicielką 😀 a ja kupiłam sobie maluszka w postaci dwuletniego ogierka i czekam aż dorośnie 😉