Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

no to specjalnie dla Dzionki

tu z koleżanką, bo nie mam fot aktualnych >:

edit. prawdopodobnie zasypie was nim w sobotę, bo w piątek Ela z wesela do nas wpadnie  :kwiatek:
wątek zamknięty
barbor Szogunowi się w końcu dobrałam do tyłka i trochę nauczyłam się jeździć tym ferrari  😀iabeł: a cordek jak to cordek  😉
amnestriakujka szałowe są te foty  😜 piękne wy i piękne konie  😜
incognito  :kwiatek:
Misia wyglądacie zjawiskowi! jak wyniki? co jechaliście?
Arimona Trefl bardzo dobrze  😀 Niestety licencji nie zrobiliśmy, bo na nią nie pojechaliśmy  🙄 jakoś cały czas nam nie po drodze. A Cordek już od dawna jest takim pączusiem  🙂 Bardzo ładny ten Twój Bronzik. Mobilizuje Burzę i wpadamy do Ciebie  😜
Strucelka boscy chłopcy  😜 Likier się zrobił Szportpony  😜

Wiecie co? Życie bez szkoły jest cudowne! Jestem codziennie w stajni i siedzę w niej po 8h  😜
wątek zamknięty
Magdzior, niesamowicie Reszka się ujeżdża, fantastycznie wyglądacie, a i widzę, że utyła bardzo ładnie 🙂

Sama zrobiłam sama! 😁
wątek zamknięty
[quote author=Mąka link=topic=41890.msg1041770#msg1041770 date=1308080985]

Wiecie co? Życie bez szkoły jest cudowne! Jestem codziennie w stajni i siedzę w niej po 8h  😜
[/quote]

Zazdroszcze Ci tego. U mnie te czasy juz niestety minely bezpowrotnie 🙁

Burza - ale mjuzik  😁 zajebioza 😀

To jeszcze jeden przedwczorajszy Marian-kosmita i uciekam dalej uczyc sie laciny... 😵
wątek zamknięty
Angeel, no muzyka najbardziej pasująca z tej którą uznaję 😁

Maniek cokolwiek zdziwiony 😁
wątek zamknięty
Atamanka :kwiatek: jedziemy ścieżkę eliminacyjną, sportową i ujeżdżenie 💘
wątek zamknięty
Strucelka jedziecie na huculska do Sielca??
wątek zamknięty
akzzi tak  😍 a co, będziesz? 🙂
wątek zamknięty
Arimona mi też się podoba, zupełnie inaczej w tej grzywie wygląda, faktycznie może jeszcze ją odrobinę skrócę tak jak mówi Strucelka, choć z za krótkiej później ciężko jej koreczki zrobić trzebaby strasznie dużo.

Strucelka, Burza dzięki, rzeczywiście zaczyna wygądać porządnie, ma już swój boks więc je ile powinna, z naszym ujeżdżeniem różnie bywa ale jak widać na zdjęciach bywają fajne momenty, na treningah coraz częściej, na zawodach jednak to jeszcze nie to bo ona nerwus, jak ona włączy tryb tyrbo-stres to ja również włączam taki u siebie i sie tak nakrecamy... może kiedys dojdziemy do spokojnych czworoboków🙂

Burza super filmik🙂 Was się zawsze miło ogląda🙂

wątek zamknięty
Strucelka - zazdroszcze sciezki ! Zawsze chcialam pojechac, ale nigdy taka mozliwosc nie byla mi dana 🙁
Burza - Marian byl zdziwiony, ze kaze mu stac w miejscu, bo on koniecznie chcial do mnie podejsc i wladowac nos w telefon :P
wątek zamknięty
Ja niestety nie. Gdyby była o tydzień później to może bym się załapała 😉 Będzie moja znajoma 😀
wątek zamknięty
Burza świetny filmik 😀

Ja ogółem wpadłam podzielić się radosną nowiną, że dzisiaj dowiedziałam się o zawodach skokowych w sobotę i niedzielę, które, jak dzisiaj stwierdził mój trener, mam jechać...  😂
Komunikacja na linii ja --> trener i odwrotnie, "godna pozazdroszczenia"  😂
Potem może wrzucę coś z dzisiejszych naszych jakże pięknych lotów.
wątek zamknięty
xxmalinaxx - heheh, no to niezly przeplyw informacji 😀 Powodzenia na zawodach w takim razie 😉

Dzisiejszy Marian-bezmiesniowy-lonzownik

Turbo Marian
wątek zamknięty
Magdzior, na pewno, bo bardzo rozsądnie sobie rzeźbicie 🙂 to nie ten koń, którego pokazałaś kiedyś 🙂 może wyciągniesz stare foty? 😀

Angeel, Marian fajny taki smuklejszy 😀
wątek zamknięty
Słuchajcie muszę to z siebie wyrzucić, wracamy z Moją Siwą do formy, zaczynamy normalne treningi i od 8 lipca możemy coś zaczynać próbować kicać. 😉 Kocham mojego konia!!! 😉)
💘
wątek zamknięty
Burza, ale wypasiona muza 😁 A mi się marzy film Skwarka z podkładem Ieva's Polka (vel Loituma):

Mam kilka Ruuudych Sarek 😀

I jakiś cuś z roboty:

Rozgrzewka

Kontrgalopowanie

Początek dodania

wątek zamknięty
quantanamera, chyba padnę jak wrzucisz to jako podkład 😁

Sara jak nie ten koń, maszyna nabita 🙂 boskie korasy!
wątek zamknięty
O nowa fryzura! 😁 Od dawna Cię kojarzę z takimi dwiema "kulkami" po dwóch stronach tyłu głowy na dole 😉
Sarka fajnie wygląda 😀
wątek zamknięty
Bischa L, wolę kulki, bo się nie majtają 😁
wątek zamknięty
Quanta, wreszcie jakieś zdjęcia! Kiedy będę mogla się wprosić do was wreszcie!  😜
Burza, bardzo przyjemny filmik 🙂
Angeel, nie narzekaj, nabuduje się szybko chłopak 🙂

A ja będę miała foty w weekend, wreszcie  😅 I może też się załapię na jakiś film  😅
wątek zamknięty
quanta-ale w tej fryzurze wygladasz bardzo kobieco  😉 A Sarka zmienia sie niesamowicie  😜
wątek zamknięty
Bischa L, wolę kulki, bo się nie majtają 😁

I fajnie wyglądają, ale tylko w takim umiejsowieniu (strasznie mi się nie podobały takie "kulki" jak miała R.Jusis kiedyś). Może spróbuję u siebie zrobić coś takiego, mamy podobną długośc włosów 😁
wątek zamknięty
Quanta-Obie wyglądacie czadowo! 
(Fajnie Ci w kucyku!)
wątek zamknięty
xxflygirlxx,Frania,martva,Arimona,kujka,Strucelka,domcia406,Gosic,Noris dziekujemy  :kwiatek:

Burza wynikowo slabo siwy ksiaze sie obrazil na kaluze na czworoboku  🙁

amnestia mnie przy okazji tez ujezdzono  😉

Maka jechalismy C,tak jak pisalam wyzej wynikowo slabo  :kwiatek:

quanta Super skwarka !  😉

Dzisiaj chyba mialam jazde zycia na siwym,gibal sie w klusie niesamowicie  😍

Podrzucam jeszcze jednego Witolda i Misie z pieknie wykrzywiona raczka

wątek zamknięty
Misia co Ty od siebie kobieto chcesz! Witek wygląda kwitnąco 😀 Naprawdę, aż miło popatrzeć, jak się zmienił pod Tobą, oczywiście na lepsze!
wątek zamknięty
Geronimoo, ależ Twój ogr się błyszczy 😜 i dziękuję za miłe słowa :kwiatek:

Quanta, wreszcie Skwarka! Dawno jej nie pokazywałaś, super się dziewucha rozwija.
A co do włosów - coś wierna jesteś czerni, kiedy będzie jakiś kolur? 😀 😉

Misia, jaki zad! zazdroszczę TAKIEGO małopolaka 🙂

Angeel, ależ on jest pięknie czekoladowy 💘

Dziad Wagarowicz z dziś (wreszcie pod siodłem :konik🙂

😍
wątek zamknięty
Dziś Mąka szalała z aparatem podczas mojego treningu 🙂
wątek zamknięty
Burza Pioru zawsze był w lecie taki słonecznie-żółciutki czy tak Ci zjaśniał?
Ładnie chłopak się stara 😀
wątek zamknięty
Jest ogolony ale generalnie jaśnieje 🙂
wątek zamknięty
amnestria ależ Duchol dojrzał, prawdziwy mężczyzna z niego już🙂
Burza i zostawiasz nas tak z jednym? 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.