Sigma nie poznajesz? 😉 znasz ją. 😉 toć to hipodromowiczka
przyjrzyj się
http://i1041.photobucket.com/albums/b413/_kateb/_DSC7090_2.jpg?t=1306085336[/img]
xxflygirlxx jakoś w tym roku przód mu nie wyjaśniał 🙁 tyłek i brzuchol ma jak moje kochane Złotko a przód ma nadal wersję zimową- Pleśniawka 😉
Baffinka dla mnie on jest estetycznym ideałem, jeśli kiedyś będę miała innego konia (a nie będę miała 😉 już nigdy żadnego) to też chcę takiego jak on.
Panna G. jest miłą kobyłką, która najpierw z powodu kontuzji a teraz z powodów niezależnych przestała chodzić pod siodłem. Podobno ma diabła za skórą, ale ja go nie widziałam jeszcze. 😉 W sumie siedziałam na niej z 6 razy, dwa razy w zeszłym tygodniu, tydzień przerwy i teraz od piątku chodziła. I najprawdopodobniej zostanie ze mną na jakiś rok 😎 🙂
Muszę Ci powiedzieć, że dużo lepiej wyglądacie, chyba kobyłka odpuściła albo Ty coś lepiej działasz?
Mąka trudno w to uwierzyć 😉 podobają mi się siwki, ale nie chciałabym mieć takowego 🤣
Strucelka kucyki wymiatają! 😍
Fantazja on stał przez ostatnie 4tygodnie, więc siłą rzeczy. W tym prawie dwa tygodnie był zaboksowany, cztery nogi do podłogi. Nadrobimy 😉 mamy czas.
A kuc skacze, jeździ na zawody skokowe, czasami wsiadam żeby go pozbierać do kupy. Jak się skoki skończą i natężenie zawodów minie, to pewnie wrócimy do regularnej pracy. Nie widać, żeby Fantazja nie współpracowała, wygląda very najs!
muszę się pochwalić, że miałam dziś jazdę życia na Złotym. Po prostu był szał! przyszła loża szyderców i jedna dziewczyna potrzebuje konia na jakiś egzamin i wpadło jej do głowy, że może weźmie Złotego. Dostaliśmy ciąg poleceń- trawersy, łopatki, ustępowania, zwroty na przodzie, ciągi, kontrgalopy- wszystko zrobił jakby to robił codziennie, a stał od 4tyg! i to lekko, bez nerwów. Normalnie żal, że kamery nie było. Dopiero przy lotnej szlag go trafił 🤣 trzeba było uspokoić i zaprzestać szaleństw. Jestem pod dzikim wrażeniem i bardzo dumna! SZAŁ! kocham mojego konia!
Panna G. też dziś bardzo pięć, zaczynamy sie zgrywać, bo też mi było lekko i milusiowato
http://i1041.photobucket.com/albums/b413/_kateb/_DSC6975_2.jpg?t=1306085338[/img]