Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

Strucelka, dziękuję  :kwiatek: , to nie tylko moja zasługa, Milusia też ma wkład i to duży
tak, całe ogłowie jest od p.Marka (bez wodzy)
wątek zamknięty
Strucelka, no taki jest plan, ale mam obrany azymut na młodzież dorastającą dopiero 😉
wątek zamknięty
efka bardzo mocno trzymam kciuki za badania! 🙂 No i oczywiście polecam się jako fotograf gdybyś miała ochotę na jakieś zdjęcia młodziaka 😉
wątek zamknięty
efka, a tak jeszcze z ciekawości to młodziak = 2latek? 3latek?
Strucelka, lecccęęę 😉
wątek zamknięty
efka-skoro cala re-volta tak Cie wspiera kciukami to musi byc tylko dobrze  😜 😉
Strucelka, xxmalinaxx-gratuluje startow, alez sie tu sportowo ostatnio zrobilo  🙂
Gosic-nie grzesz kobieto  🤬 Masz 3 super masziny, ale fauścik to taka perełka  💘
kujka-a Ty Gila w koncu nagrasz?  🤬 albo chociaz fotki 😉
Fantazja-e tam, głównie to przepracowalas to sama  🙂 Ja tylko czasami pokrzyczałam i nakierowałam  😉

moje szczęscie  😍

fotki dzieki okwiat :kwiatek:
wątek zamknięty
ewuś, oo na pewno będzie okazja skorzystać 🙂
Anaa, 2 latek
wątek zamknięty
milusia kiedy następna wizyta w aro?
wątek zamknięty
Forta-byc może 29.05 ale tylko na 1 dzien mi sie teraz uda, ale za to na poczatku lipca chciałabym na 3 dni przyjechac  🙂
wątek zamknięty
Fantazja ale ogier z Twojej kobyły 😀
efka łaaał super, gratuluję mega szybkiej akcji 😀 No i trzymam kciuki za badania :kwiatek:
darolga ale ten czas zleciał! I super, że Korabowi się w móżdżku układa 🙂
milusia z sesji na sesję, szyjsko i dupsko Zwiastuna sie rozrastają jeszcze bardziej  😲 😜

A ja mam dylemat odnośnie zmiany stajni... Trochę się obawiam, że zrobi to Dragonowi wodę z mózgu, bo niedawno boks zmieniliśmy, a tu kolejna przeprowadzka... Ale plusów jest coraz więcej więc muszę ponownie przemyśleć wszystko... 🙂
wątek zamknięty
Raven gdzie planujecie się przenieść?
wątek zamknięty
Raven, a o jakiej stajni myślisz? 🙂
wątek zamknięty
Rzut kamieniem od Koczarg - Zielonki 😉
wątek zamknięty
milusia - raaaaaaaaaaany, uwielbiam Zwiastuna, kiedyś Ci go ukradnę  😁

Raven  - zleciał, oj zleciał! :-) :kwiatek:  no złego słowa na niego powiedzieć nie mogę, chodzi jak złoto, z resztą mam dowód - niepadokowany Korab, teren, luźna wodza i kłus:
:-) maaaaaagia normalnie. Co do zmiany stajni - czasem takie duże posunięcia wychodzą nam na dobre, na Twoim miejscu bym zmieniała, skoro tyle już plusów naliczyłaś. A koń - przyzwyczai się i polubi nowe miejsce, jeśli ma mu tam być lepiej.
wątek zamknięty
darolga stylowa fryzurka 😁
milusia 😍 Tylko tyle tu można powiedzieć. 😉
wątek zamknięty
xxflygirlxx - złośliwa babo  😁 nie śmiej się, już wystarczy, że wszyscy z niego leją  😁 No co ja poradzę, że matka natura zamiast wzrostem, obdarzyła go czterema wicherkami na szyi  😵
wątek zamknięty
Raven jeśli warunki lepsze to idź na całość i zmieniaj  😀iabeł: Może Wam to wyjść na dobre tak jak mówi Darolga. U mnie takie nagłe posunięcie pomogło kobyle i pięknie nam się zaleczyło COPD (tfu tfu), a koń wychodzi na padok tylko na 3-4 godziny,  a w poprzedniej stajni prawie cały dzień latały. Kto by pomyślał, że wygoda pańci aż tak pomoże  😎

Milusia czy Ty jesteś niepoważna??!! Tylko 2 fotki?! Natychmiast wstawiaj kolejne, bo im więcej się naoglądam takich obrazków, tym bardziej chce mi się pracować i do tego samego dążyć (w daaaalekiej przyszłości  😁 )
wątek zamknięty
kare_szczescie, Tristia, Dzionka bardzo dziękuję :kwiatek:

kujka ano ja nie jestem jeszcze z munsztukiem na tyle zaznajomiona , żeby jechać konkurs(na koniu nie robił większego wrażenia 😉). Myślę, że przy zbieraniu wodzy mogłaby wyjść grzybnia. Zdjęcia jakieś są, ale mam wrażenie że ostatnio uprawiam forumowy ekshibicjonizm i wstawię coś z następnych zawodów.

Raven do poziomu mojego laicyzmu, do tego w tak wysokiej klasie jak L, był głośny komentarz kiedy kończyłam parkur "O niiie! Kasia ONAA pojechała lepiej niż ty" 😁 Ale za to mój zaciesz był tak duży, że rozciągał mi twarz i mało na oczy widziałam 😉

Ramires dziękuję, chociaż lubię się zastanawiać co wybrałby koń, ewidentnie mu podskoki sprawiają radochę (o ile nie robię zamachu na jako twarzoczaszkę)

amnestria :kwiatek: bardzo chętnie spotkałabym się kiedyś na zawodach (nie tylko wtedy gdy koń wymagałby czyszczenia 😉) chociaż z tym strzemieniem to mogłabyś mieć konkurencję - moja Mama jest moim dzielnym kibicem 😁

szafirowa
dziękuję! A jak tam u Was?

Ktoś sęk w tym, że była wyznaczona trasa, no dziwactwo jakieś 😉. Dziękuję za opinię! Jeszcze tu wrócę z piękną, otwartą ręką!

milusia od pory grudniowego filmiku nastąpił duży regres podskokowy, mam nadzieję że teraz nadrobimy 🙂 Ty i Zwiastun 😜

Fantazja jaka piękna wiosenna kobyłka

Cordkowa dziękuję, jeżeli masz ochotę kiedyś mogę Ci podrzucić komplet przed zawodami 😉
wątek zamknięty
Raven, ty nie myśl za dużo, tylko dawaj do nas!!
wątek zamknięty
disco forumowy ekshibicjonizm w Twoim wydaniu to sama przyjemność 😜 więc już tu nie truj du*y tylko nie żałuj nam zdjęć!
wątek zamknięty
kurde... czy to normalne że najchętniej do momentu zrobienia TUV siedziałabym pod boksem dzieciaka i pilnowała żeby nic sobie nie zrobił?? Dobrze że to tak daleko, bo nie usiedziałabym w domu...

ps. TUV w urodziny Ritka - czy to znak????
wątek zamknięty
🤣 - dobra jesteś..

urodziny Ritka?? - Rtk-a wygłaskaj chłopaka ode mnie!!
wątek zamknięty
epk, no Ritek za dwa tygodnie ma urodzinki 🙂
wątek zamknięty
mówiłam efka ze to znak! 04.06 to wielki dzień 😀

PS
Nie wybaczę Ci nieobecności na imprezie u Ritka 😀
wątek zamknięty
milusia   😜

dalorga   o i super że tak szybko zdrowieje ! 😀😀

a mój dzisiaj wyszedł na padoczek 🙂

oraz Diademoo 🙂

później dodam więcej zdjęć 🙂
wątek zamknięty
Minusia,  😍 Zwiastun wygląda FANTASTYCZNIE!  😍
Juliadna, ale macie fajne padoki, chociaż moja pewnie i tak by na takim nie biegała, tylko ŻARŁA  😁

Ja się dzisiaj załamałam. Moja kobyla znowu zaczęła histeryzować, przejście korytzarzem obok innego konia jest niemożliwe, chodzenie wyższym chodem niż stęp na hali koło innego konia jest niemożliwy, kłusowanie na wypięciu, choćby nie wiem jak luźno było zapięte NIE JEST MOŻLIWE. ratunku  😵
Jutro znów wolne, ale od piątku będziemy się lonżować. Najpierw na lonżowniku na wypięciu, potem wrócimy wlaczyć z halą i innymi końmi.  🍴

Mam jeszcze jedno ładne zdjęcie 🙂
wątek zamknięty
Juliadna alle szczęśliwe konie 🙂 😜

Arivle może zwyczajnie Twoja kobyłka ma ruję 😉

Mam ze swoją to samo 🙂 Wczoraj mnie woziła po całej ujeżdżalni , sztywna i wogóle do d*py 😵 ...
Ale dzisiaj super , taka luźna 🙂 Super mi się jeździło . A jutro wielki dzień próbujemy N7 🙂
Muszę sie zebrać i zrobić parę zdjęc żeby było co dodawać 😀
wątek zamknięty
Milusia Zwiastun jak zwykle zachwyca 🙂

Kilka naszych zdjęć z zawodów:

Jeszcze z ostatniego, piątkowego treningu - już na miejscu

Rozprężalnia

No i nasze pingwińskie wypociny  😂

A po przejazdach... Relaksacyjna wycieczka na cross  😁

Natomiast nawiązując do dnia dzisiejszego, postanowiliśmy oderwać się od ziemi i zaliczyliśmy mały parkurek  😜
wątek zamknięty
arivle, dalej nie macie placu, w taki gorąc smażycie się w hali?

xxmalinaxx, strasznie cieszą mnie wasze zdjęcia- sama radość 🙂
wątek zamknięty
A ja mam takie pytanie, nie miałby ktoś ochoty wybrać się ze mną  sobotę na zawody w roli fotografa? (mogę swój sprzęt udostępnić 🙂 )  :kwiatek:
wątek zamknięty
Burza, nie gorąc, tylko deszcz i parszywą pogodę  😁 A ruda nie może wjechać na plac, ze swoimi nogami. Tj. mamy pozolenie tylko na stęp tam, a kłus już tylko na hali, bo tam jest podłoże na prawdę super. Nie wiem nawet jak z lonżownikiem, muszę się tam przejść i zobaczyć. A po ciemku na dworze i tak nie da się jeździć  😁
Angie560, nie ma. Ruja już jakiś czas temu jej się skończyła. A ona została dość dotkliwie skopana i od tego czasu boi się koni. Moje odczulanie na konie wzięło w łeb dzisiaj, nawet nie wiem dlaczego.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.