Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

Fantazja
Dziekuję. Mnie sie w tym brązowym komplecie wcale nie podoba. Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi sie smutny, bury i nijaki.
wątek zamknięty
kujka może być trochę więcej  😁

Zdjęcie, które jakością nie grzeszy:

Jakiś początek jazdy

Musimy się wziąć za skoki, bo Siwej tego strasznie brakuje  😁

I takie stateczne
wątek zamknięty
O kurcze, ale fajnie wrócić do stajni 🙂😉 Pojechałam do Dzionka po ponad 2 tygodniach przerwy i zakochałam się po prostu 😀 Pomyśleć że jeszcze wczoraj miałam pomysł, żeby od czerwca wysłać go na kilka miesięcy na ana urlop ;] Biorę się do treningów, a w sierpniu podbijamy Skibno!

Forta, super Agr wygląda i co byś o nim nie mówiła, dla mnie jest BOSKI 😀!!
wątek zamknięty
dziewczyny  😡 dziękuję 😉
Kujka, praktycznie od roku nie ma zmienionej diety: dostaje troszkę owsa, granulat niskoenergetyczny (ale chyba muszę zamienić na bardziej energetyczny już), sieczkę i witaminki 🙂 Lada dzień pójdzie na trawę. A wygląd to chyba jednak praca, staramy się systematycznie pracować. Cały ubiegły rok była to praca ujeżdżeniowa, teraz pracujemy nad skokami. Zimą było troszkę luźniej, bo wszystko zależało od podłoża (niestety cierpię na brak hali ;( ) Podoba mi się Grimmy szyjka 😉 chociaż cała jest piękna  😍
Cieszę się, że się podoba mój złośnik.. chociaż ostatnio chyba zmądrzała, i już dawno nie odstawiała żadnych ostrzejszych akcji 🙂
Burza, tak w Huzarze byłyśmy. W czerwcu też jedziemy, ale na skoki i pewnie LL 🙂 trenerka powiedziała, że mnie dopilnuje, żebym tych cavaletek nie skakała  😁 co teraz zrobiłam 😉

To jeszcze dwa wrzucę 😉
To też robione przez Atamankę  :kwiatek:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
wątek zamknięty
Fantazja, bardzo dobrze, w ujeżdzeniu wygraliśmy a w classicu byliśmy 2 (kobyłka nam za blisko podjechała) a w Janowie w czerwcu startujemy 🙂
wątek zamknięty
Dzionka to jednak plan "końskiego" urlopu ostatecznie upadł??

Dawaj foty Dziona!!
wątek zamknięty
ramires, no błyszczy. błyszczy  😁
Fantazja  :kwiatek:
kujka, miło nam 🙂 ty też z gilkiem mogłabyś się więcej pokazywać!

fajnie że się mój grubasek podoba.

aniaagre, super prezentujecie się z kobyłem 🙂
wątek zamknięty
kujka, miło nam 🙂 ty też z gilkiem mogłabyś się więcej pokazywać!

Zaraz powie że nie ma jej kto zdjęć robić, jak coś to ja jestem do wykorzystywania pod tym względem  😀
wątek zamknięty
Fantazja, fajnie Gniada wygląda!!
wątek zamknięty
epk  😍
Ramires nieźle odpaliliście wrotki 😀
gryglodor ładnie wam w tym komplecie <mimo iż róż nigdy do mnie nie mówił>
pianissima2003 łał!!!
Fantazja, Hypnotize widzę że czekolada znowu na topie  😀 ślicznie wyglądacie dziewczyny, koniuchy kwitną!
Forta super! ile tam stoi?
wątek zamknięty
Cross wykastrowany. Powoli moge zaczac przyswajac mysl, ze mam WALACHA 😉
wątek zamknięty
Ramires piękne konisko  😍 Zdjęcia z drągów i skoku - po prostu cud, miód!
gryglodor ładna siwka 🙂 Fajnie wygląda w czerwonym.
Fantazja zdjęć z jazdy nie miałam okazji jeszcze dodać i robię to dopiero teraz 🙂 a Wy niezmiennie wyglądacie kwitnąco! Śmiało puchnij 🙂
Caira może i lody są po jeździe przyjemnością, ale wiele bym dała, gdybym mogła usunąć spod stajni wszystkich turystów i cały ten zgiełk, bo to niestety fajne już nie jest 😉
Misia Super, że Witek progresuje, ale gdzie zdjęcia, pytam?  🤬 Powodzenia na zawodach, ja też w piątek wyruszam z Muszem "podbijać" Bolęcin, a co z tego wyjdzie, się okaże  😁

A ja wreszcie mam okazję dodać obiecane zdjęcia z jazdy  😁 Póki co tylko tyle, bo mój lapek raźno protestuje i nie wiem, co mu zrobić, żeby zechciał łaskawie współpracować z re-voltą i galerią  👿

I na koniec jeszcze takie ucięte:

Obiecuję coś więcej po zawodach - czyli, jak ogarnę. Głównie siebie i laptopa 🙂
wątek zamknięty
kujka bo ja się trochę nie w tej kolejności wyraziłam - sama coś psuje, on chodzi źle, ja się wkurzam, on się wkurza i jak to się wszystko odpowiednio nakręci to mamy dizaster. No i właśnie dzisiaj kolejny dzień masakry. grrr...

aniaagre bardzo ładne to pierwsze zdjęcie.

szafirowa kolejny pozbawiony męskości biedak w kąciku... ale ważne, że wszystko ok 😉

xxmalinaxx dzięki ale do cudów i miodów to nam duużo brakuje :kwiatek: Szkoda, że 3 zdjęcie macie ucięte, bo świetnie się prezentujecie. Powodzenia na zawodach!

A ja się dzisiaj w lesie zgubiłam.  😵 Pojechałam bo chciałam Dukata jakoś psychicznie rozuźnić ale w swym zagubieniu wyszliśmy  w końcu na jakąś drogę gdzie Duk zaczął panikować i tak oto wróciłam na spiętym jak nigdy, nerwowym koniu. Łapska mnie do teraz bolą. Gdzie ten mój elastyczny w pysku, delikatny i przepuszczalny koń który się czasami przy dobrym wietrze załącza...? 🙄
wątek zamknięty
szafirowa kolejny pozbawiony męskości biedak w kąciku... ale ważne, że wszystko ok 😉

Zdecydowanie zasluzyl, wiec zaden biedak. A czy ok, to wyjdzie w praniu, mam nadzieje ze sie wygoi wszystko szybko i bez powiklan.
wątek zamknięty
Szafirowa, ALLELUJA! NARESZCIE! WELL DONE i AMEN  🙇
wątek zamknięty
szafirowa a to sory - trochę nie w temacie jestem. Szybkiego powrotu do formy!
wątek zamknięty
O kurcze, ale fajnie wrócić do stajni 🙂😉 Pojechałam do Dzionka po ponad 2 tygodniach przerwy i zakochałam się po prostu 😀 Pomyśleć że jeszcze wczoraj miałam pomysł, żeby od czerwca wysłać go na kilka miesięcy na ana urlop ;] Biorę się do treningów, a w sierpniu podbijamy Skibno!

Forta, super Agr wygląda i co byś o nim nie mówiła, dla mnie jest BOSKI 😀!!

Co będziecie robić w Skibnie?  👀
wątek zamknięty
Burza-dziekuje za mile słowa  :kwiatek:, ale wiesz z trenera to ja mam tyle co nic  😉 skromny instruktor rekreacji ze mnie, ale lubie to co robie i odnajduje sie w tym  😉 A Fantazja to fantastyczny kon, na prawde idealny do rzezbienia  🙂 I tym wiekszy szacunek dla kobyłki, bo przeciez nie pracuje codziennie, bo Kasia jest ograniczona czasowo
aniaagre-śliczna ta Twoja Grimma, taka żeńska, widać ze to klaczusia  🙂
szafirowa-gratuluje decyzji  😉
xxmalinaxx-z Was to taka fajnie dobrana para, strasznie fajnie razem wyglądacie 🙂
Ramires-stanowczo za duzo narzekasz na tego swojego konia  😉 On jest przesliczny, nawet jak wam cos nie wychodzi to musisz mu to wybaczyc, choćby za urodę  😉
wątek zamknięty
Noris, a tak, upadł 🙂 A przynajmniej jak na teraz. Może prosto po Skibnie go tam zawiozę na 2-3 tygodnie, zobaczymy. Dawaj Nortona, Dzionek tu niedawno był!

olek, to co w zeszłym roku - będzie na nas Paweł S. krzyczał 🙂 Oby oby, bo termin jeszcze na 100% niepotwierdzony.. A zaglądasz tam?
wątek zamknięty
Kujka dzięki, niestety nie pierwszy,ale mam nadzieję, że ostatni
Milusia, Ramires - dziękuję
Fantazja, Cordkowa - to było P i nie wygraliśmy, tylko 2 x 3 miejsce
Dzionka mówiłam, że kryzys przejdzie, jak tylko pojedziesz do stajni. Zbieramy się, organizujem, planujemy, trenujemy i jedziemy  😅
Szafirowa oby wasze "wałasze" życie było łatwiesze niż ogrzaste  😀

skręciłam w pracy w biurze (!) kostkę i jestem wściekła  😤
wątek zamknięty
o masz! Szpilki pewnie za wysokie  😉
wątek zamknięty
właśnie nie! jedne jedyne buty na koturnie  😉
wątek zamknięty
Noris, a tak, upadł 🙂 A przynajmniej jak na teraz. Może prosto po Skibnie go tam zawiozę na 2-3 tygodnie, zobaczymy. Dawaj Nortona, Dzionek tu niedawno był!

olek, to co w zeszłym roku - będzie na nas Paweł S. krzyczał 🙂 Oby oby, bo termin jeszcze na 100% niepotwierdzony.. A zaglądasz tam?

No mam całkiem niedaleko  😉
Bardzo dobrze znam się z dziewczynami od Pawła  😉
wątek zamknięty
Fantazja Barki na razie zupełnie wyłączony, dopiero jutro ma szwy zdjemowane.  🙁  kucowi może się uda coś w czwartek zrobić, ale to MOŻE- mamy nasz pierwszy wspólny trening z kimś z dołu, więc nie wiem  😉
wątek zamknięty
Forta biedactwo, niech kostka szybko się goi.

ja ja jestem chora 🙁 a jutro muszę jechać do stajni. Mam tylko nadzieję, że jutro poczuję się lepiej.
wątek zamknięty
[quote author=_kate link=topic=41890.msg1006250#msg1006250 date=1305057701]
Fantazja Barki na razie zupełnie wyłączony, dopiero jutro ma szwy zdjemowane.  🙁  kucowi może się uda coś w czwartek zrobić, ale to MOŻE- mamy nasz pierwszy wspólny trening z kimś z dołu, więc nie wiem  😉
[/quote]

Cos przeoczylam ? Co sie stalo, ze byl szyty ??
wątek zamknięty
Ewuś dziękuję i nawzajem. Kuruj się na weekend, bo z tego co słyszałam czeka Was moc atrakcji  😉
wątek zamknięty
Katharina - śliczne ogłowie macie  💘
aniaagre - kaloszki futrzaki rlz xD, pieknie Wam w granacie  :kwiatek:

To i ja mam coś z dzisiaj 🙂

wątek zamknięty
_kate, z kim trening? 🙂

mi sie udalo po 2 miesiacach pojezdzic - ahh i ehh 😀 😀
wątek zamknięty
Burza, ja w końcu wczoraj poczułam jak to powinno być i jak mamy pracować, i tego się teraz trzymam
aniaagre, śliczne konisko masz, z budowy mi się bardzo podoba, częściej się pokazuj
milusia, no niestety praca mnie ogranicza mocno, a Ty jesteś świetnym instruktorem, wkładasz w to serce  :kwiatek:
szafirowa, super wieści  😀
xxmalinaxx, dzięki  :kwiatek: , już chyba to pisałam ale uwielbiam Waszą parę  😀
Cordkowa, dziękujemy  :kwiatek:
MoniaaA, dzięki  :kwiatek:, a co tam u Was?
pianissima2003, to gratulacje, masz więcej zdjęć z zawodów? to mam nadzieję że będę miała okazję Was na żywo oglądać w Janowie
_kate co się stało Barkasowi?  😲
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.