Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

szuwar oczywiście, że on 😀 Widzę, że koleżanka z okolicy, więc nawet nie pytam, skąd go kojarzysz 😉 I hmm... Patrząc po zdjęciach Twojego raczej charakterystycznego konia, tak sobie myślę... Nie kupowałam od Ciebie derki zimowej?  😁

Muskat dzisiaj w teren - och, ach. Zero ciągnięcia. Zero płoszenia. Zero wybryków. Zapomniałam już, jak to jest pojechać w teren na normalnym, grzecznie idącym na czele zastępu koniu 😀

si si ta od derki hihi
to on taką rundkę robi Kielce >Ostrowiec > ŁOŁnoł > Kielce . U nas regularnie 2,3 razy w tyg jest i prowadzi treningi  🙂

To ja też się pochwalę że wczoraj pojachałam sama w teren po treningu taki na stępa , ale wyszło pół h zanim jakoś obeszliśmy jeziora i moczary bo kompletnie nie znam terenów obok stajni  🤣

sei bardzo ładnie mu w tym niciaku 😀
Vuko boski jest  😍

tymczasem jutro po części oficjalnej i kościelnej ide szykować tort urodzinowy dla mojej Q bynajmniej nie jajeczny  😀

Wesołych for everyone !
wątek zamknięty
Strucelka świetnie wyrobiłaś sobie tego malucha 😀 bardzo elegancko się prezentujecie mimo niewielkiego wzrostu 🙂
Vuko nieziemski ten Twój koń 😜 karmisz go sterydami?Przyznaj się 😁
Mo B. Twój siwulek ma coś z okiem?I czemu w taką ładną pogode na hali śmigacie? 😉
sei ładnie kolorystycznie wyglądacie 😉 powiedz coś więcej o konisku 🙂

A my dziś jeździmy 🙂 wczoraj konisko miało wolne,ale już koniec dobrego,czas się zabrac do pracy,bo jak tak patrze na wasze koniska to dochodze do wniosku,ze mojego trzeba do formy przywrocic.
wątek zamknięty
zazdroszczę tym z was, które dzisiaj jadą do konia. u nas stajnia zamknięta 🙁 ale za to jutro go wymęczę i może wreszcie wykąpię!

koń którego tu pokazałam to świeżo upieczony (20.04) 10cio latek. po Rubinie... niewysoki bo jakieś 166 cm. taka charakterna, raczej dominująca bestia 😉 pod siodłem pracuje weekendowo.

Vuko, masz naprawdę kawał niezłego konia 🙂 jego szyja jest... no po prostu  😍

a co do naszej kolorystyki. staramy się 😉 do tego jestem częstym gościem wątków szmatoholicznych  😁
wątek zamknięty
Magdzior, szuwar, sei jejku dziewczyny dziękuję bardzo 😡 Przekażę mu co do słówka :kwiatek:
Libella bardzo miło mi to słyszeć. Nie chciałabym, żeby to wyszło na zasadzie odwzajemnienia, ale ja Twoją dziewuszkę również bardzo lubię^^
incognito e tam na sterydach, po prostu naoglądał się chłopak hardcorowego koksa i zaczął pakować na własne kopyto. Masę już ma teraz rzeźba 😁

To dorzucam jeszcze pana fotografa na Jungu:
wątek zamknięty
Ta pani kończy dzisiaj 9 lat !!!!! 🙂
[img]https://lh3.googleusercontent.com/[/img]
🙂🙂🙂
wątek zamknięty
Sto lat dla solenizantki :kwiatek: 🥂
wątek zamknięty
Sto lat! 🙂. Masz rację - 2002 - dobry rocznik!

Tu zdjęcia z naszych urodzinek - wczoraj odbyła się huczna impreza w stajni świętująca 9-te urodziny Dyla i 16-te Bogala forumowej Bombal (mają w ten sam dzień chłopaki urodzinki 🙂😉.
W każdym razie Dyl dostał zestaw prezentów, urodzinowy torcik i nawet głaski od mojego męża (co już jest mega dziiiwne). Generalnie całym szumem dookoła niego był lekko zdziwiony 😉. I trochę zdjęć urodzinowego chłopaka...

wątek zamknięty
croopie Wszystkiego najlepszego dla niej!

Reszka dzisiaj też ma wolne, jutro mam nadzieję, że będzie lepsza pogoda niż dzisiaj bo chciałam ją wreszczie wykąpać po zimie.
wątek zamknięty
Vuko dobra niech bedzie,że wierze 😉

Najlepszego :kwiatek:
wątek zamknięty
szuwar o jego rundkach od dawna wiem, bo gdzie jego nie ma, to już naprawdę najciemniejsze zakamarki świętokrzyskiego są, że się jeszcze uchowały  👍
I jak to tak nie znać terenów?  🤬 Zapraszam do nas, jeden weekend i orientacja w terenie wzrasta o 100% 😀

incognito patrząc na Twojego kucyka, mam kompleksy, więc nie gadaj tu o jakimś przywracaniu do formy 🙂 Już teraz jest genialny.

croopie ponownie 100 lat 🙂

Wszystkim Wesołych Świąt życzę!
wątek zamknięty
croopie 100 lat i zdrówka dla dziewczyny 🙂

a dla wszystkich Wesołych Świąt 🙂 :kwiatek:
wątek zamknięty
croopie, sto lat 😅

My się w końcu doczekałyśmy kilku wspólnych zdjęć 😀

wątek zamknięty
croopie, sto lat dla dziewuchy! 😅
fin, to Twoje konisko?
wątek zamknięty
croopie,epk najjjlepszego dla koników 😀

Moja też dzisiaj obchodzi 4 urodziny  😅

Zbieram się i jadę  😀
wątek zamknięty
Caira, dzierżawione 😉
wątek zamknięty
Sto lat solenizantom i wszystkim voltowiczom wesołych świąt!!!

życzy Arivle z Legendą
wątek zamknięty
fin a co to za kun? czemu ja nic nie wiem?  😁

croopie najlepszego :kwiatek:
wątek zamknięty
fin, ooo, od kiedy dzierżawisz? Opowiedz trochę o nim. 🙂
wątek zamknięty
Dziękujemy dziękujemy, przekażę oczywiście 🙂
[img]https://lh6.googleusercontent.com/[/img]

Alison kolejny dzień zachwyca trenerkę 💘 aż się boję wracać do Warszawy 💘
wątek zamknięty
Najlepsze zyczenia wszystkim solenizantom !!!  🙂 :kwiatek:

croopie-pochwal sie wieksza iloscia szczegolow  🙂
Kiedy wracasz do Wawy?
kujka-fajne fotki, ładnie razem wyglądacie  😉

Reszta zdjęć i koni też super, super, ale tyle tego, że nie sposób po kilku dniach przerwy wymienic z osobna  😲  🙂
wątek zamknięty
milusia, wracam we wtorek i już się nie mogę doczekać !!!! 🙂
A pochwalić się mogę narazie tyle, że kobyła pamięta absolutnie wszystko sprzed kontuzji, robi zmiany jak stary wyjadacz a po Radzionkowie wkładamy munsztuk 🙂
wątek zamknięty
croopie- super  🙂 mam nadzieje, ze uda mi sie wkrotce Was zobaczyc na zywo  😀  😉
wątek zamknięty
croopie, z ciekawości - z kim trenujesz w aromerze?
wątek zamknięty
croopie, świetne wiadomości 🙂
wątek zamknięty
milusia, wpadaj wpadaj 🙂 Coś się opuściłaś z treningami ostatnio 🙂
prawdopodobnie będę startować 14-15 maja w Aro, a pod koniec miesiąca jedziemy do Wrocławia.

Anaa, napisałam pw 🙂
wątek zamknięty
croopie-nie opusciłam  😉 tylko najpierw był HPP, teraz święta, ale za tydzień przybywam z Rudym na kolejna sesję treningową  🏇
Będę trzymać za was kciuki  🙂
wątek zamknięty
Dziś oficjalnie 4- latka  😀

Torcik się przyjął po czym jak marchewki i jabłuszka zostały wszamane pora było rozgrzebać to co pozostało kopytkiem po całej stajni i sprawdzić czy aby na pewno nic jeszcze nie ma w środku , jednakże tort w końcu został skonsumowany co do ziarenka  🙂

litości z tym flashem !

wątek zamknięty
oj a co mu sie stalo z lewa noga na ostatnim zdjeciu?
wątek zamknięty
fin fajne rude! 🙂 muszę Was odwiedzić w końcu 🙂 a Ty kiedy się wybierzesz do nas? 😀

szuwar sto lat! 🙂

znowu mam fotki to się pochwalę moimi ograsami 😉 i na dniach będzie pierwsze u nas źrebię po Siwym  😍
Siwer

Graham

z jazdy fot. Ascaia oczywiście  :kwiatek: wybiegowe moje 🙂
wątek zamknięty
Ja w ramach swiatecznej nudy wygrzebalam jeszcze dwa zdjecia.
Siwy przeszedl swoje bunty pracowo-munsztukowe i jest fajniiee  💘
Moj w wtorek bedzie konczyl 8 lat.

Niedowlad nozek bo pancia musiala zrobic malo subtelna polparade.

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.