Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

kujka hehe, cóż moja mina na widok tego czapraka była na podobieństwo:
http://demotywatory.pl/1706287/Zly-widok
😁
A co do odwiedzin - ja chcę Was bardzo chętnie nawiedzić 😀, ale tym razem z zapasem baterii i innym aparatem 🙄 A do siebie zapraszam jak już mówiłam - za jakiś miesiąc czy cośtam cośtam ileśtam, aż koń mi zacznie wyglądać 😁 😉

Aha i jeszcze jedno: zapodaj Gilowi irokeza z powrotem! 😀iabeł:
wątek zamknięty
kujka ogólnie fajnie, tylko że moje nogi żyją własnym życiem, a na tym koniu niezbyt mi wygodnie, ale ważne, że w ogóle coś mogłam potuptać 😉
wątek zamknięty
Fantazja ja tam uwazam ze dziolcha dobrze wyglada, zwlaszcza jak na to, ze nie pracujesz z nia regularnie.
Klami takiego slicznoty nigdy za wiele!! 💘
wątek zamknięty
Raven, nu nu nu.. tym razem to my sie do Ciebie wpraszamy absolutnie!!

irokeza? chcesz przyprawic ciotke efke o zawal, a co najmniej palpitacje serca? niee... a tak siriusli to oszczedze mu iroka co najmniej do jesieni. w lato jedziemy na mazury i kazdy milimetr grzywy sie przyda do odganiania mazurskich muszych mutantow (eMeMeMsów). 😀 z reszta rozwazam pozostanie przy obecnej fryzurze, podoba mi sie w niej. nie jest to ugladzony loczek (chyba by mu nie pasowal), ale nadal jest to jak na gila przystalo zawadiacki busz 😉 i ma ta przewage nad irokiem, ze mozna zrobic korasy!
wątek zamknięty
kujka korasy srasy 😀iabeł: Wy jedźta w końcu na jakieś zawody, cobyście mogli je pozaplatać, a nie mi tu o korkach nawijka 😎
wątek zamknięty
Raven, one mi tak zawsze 😀 Ale przypomniałam sobie, że w tym modelu można spiąć, wiec już później nie straszyłam 😀

wiedźma, 159 cm. mam, nie jestem największym człowiekiem świata. Co więcej, teraz będę już tylko mniejsza 😀

Atamanka, Groma jest masa do kochania, a nie kochać się go nie da. Serio. Jak się rzucałam na jedną stronę, to wiedział, że miałam w zamyśle ustępowanie i był tak kochany, że stwierdzał " Skoro sprawi ci to taką szaloną przyjemność, mogę to zrobić". Złoto, nie koń.

kujka, słońce mocno świeciło i nic nie widziałam bez okularów ( z okularami z resztą też)... no dobra, przyznaję się, okulary - muchy to moje lansiarskie marzenie 😀

wątek zamknięty
Raven, ooojtam nigdy nie wiesz kiedy korasy sie moga przydac! jak bedziemy sie wybierali na festyn wyjazdowy to sie pochwalimy na pewno 😉
wątek zamknięty
xxmalinaxx

tam w tle takie miny odwala Oskar Szrajer czy mnie oczy mylą ?

Strzyga Lans +100 za adidaski !  😁

mimo iż pogoda aż prosi się o jazdę na zewnątrz , to niestety nie da rady ze względu na podłoże 🙁
Także tylko halowe gnioty kucki 😀

zaciesz  🤔wirek:

after shower

* przepraszam za jakość  🙄
wątek zamknięty
dostane od Szczygi

wątek zamknięty
Anaa super foty! 🙂

My wczoraj zostaliśmy obfoceni i oto co wyszło:

fot. Joanna Zawada

fot. Karol Jagoda

Aaaa! Mamy wioosnę, wioooosnę! 😅

edit: literówka
wątek zamknięty
Shantowa sesja jak zwykle udana  😀 Zazdroszcze tak uzdolnionych fotografów na miejscu  😉 A jak Ci idzie praca z Kometą?
Strzyga na koniu  😅 Dalej, dalej. Ja już chcę Cię u nas!!!!  🏇 Szykujemy nawet dla Ciebie rumaka  😁
Anaa więcej, więcej tego przystojniaka  🤣
wątek zamknięty
Shantowa super zdjęcia!!!  😜
Strzyga wbijaj do UK, możesz pojezdzić na Siwym  😁
wątek zamknięty
szuwar, ostatnie zdjęcie mistrzowskie!  😂
Shantowa, wow, piękne zdjęcia, aż czuć wiosnę!  😜

Moja Paryżewska z któregoś wieczoru:
wątek zamknięty
Shantowa pierwsze zdjęcie mega 👍 I jaka ty jesteś ładna 😉
wątek zamknięty
Strucelka, merci. 😉

Shantowa, śliczna sesja !

wątek zamknięty
Chciałam życzyć wszystkim rekreantom wesołych i oby (w jakiejś części) jeździeckich świąt! 🙂

wątek zamknięty
baffinka, mam się bać? 😀

mtl, kiedyś Cię odwiedzę, żebyś wiedziała. W jukeju mnie jeszcze nie widzieli.

szuwar, wygodne adidaski to podstawa 😀

Alice - śliczne pisanki!
wątek zamknięty
szuwar after shower szałowe!! 😀

A u nas była wczoraj Juliadna i miałam z każdym chłopakiem sesję 🏇 jak mi tylko podeśle parę fot to się pochwalę, bo są cudne i przesiąknięte miłością (zwłaszcza z Likierem) do granic możliwości 😁
wątek zamknięty
Ja poproszę o przedświąteczne kciuki za Rudego. Dzisiaj robimy kontrolne USG i jeśli (OBY!!!) wszystko będzie dobrze to wracamy do pracy...

A w ogóle Dyl wczoraj skończył 9 lat 🙂. Nawet nie wiem kiedy (kupowałam go jak miał 7 lat) i zrobił się stateczny koń...
wątek zamknięty
kujka a jakoś tak jedynie z doskoku wsiadałam,bo po prostu mi się nie chciało,ale pracował dośc regularnie,ostatnio wsiadłam kilka razy i całkiem przyjemnie mi się jeździło.Mam nadzieje,ze bede miała motywacje do jazdy i bede wsiadała przynajmniej z 2-3razy w tygodniu,bo o czym sama sie przekonałam dłuzsze przerwy od porzadnej jazdy owocuja jedynie problemami z rownowaga  😉
Klami bede trzymała kciuki :kwiatek:
Mąka nie ma za co 🙂
malina dziękuje i proszę bardzo jeszcze 😉
shantowa ciekawa sesja🙂 ale wierzchem byłby lepszy efekt 🙂
wątek zamknięty
Shantowa, już Ci pisałam na fbl, ale jeszcze raz: obłędne zdjecia 😍

Pączuś rudy dzisiaj dostał strzemionka i wypinaczki 😁 Na strzemiona luz, nie przejął się trzepotaniem na górze, na wypinaczki trochę było "e,e,e?", ale potem grzecznie bardzo. Na razie mega długie, ale stopniowo będziemy skracać 😉 No i dumna z niego jestem, bo ustał na myjce i nawet tylne nogi mogłam mu zlać, i łopatki 😁 Cóż, czasami terapia szokowa działa, ofiary w postaci jednego uwiązu zerwanego, zdartych stawów skokowych po "siad" na myjce, ale zadziałało i stoi jak anioł 😎

A mi ukradli Ontariowe zdjęcie!!! 👿
http://nk.pl/#profile/39680753/gallery/album/2/14
wątek zamknięty
Alice ale cudne jaja! 😜 😁

mam fotki od Juliadnej, dziękuję!! :kwiatek: 💃

💘
wątek zamknięty
Strzyga no, no Ciotka 😀 Widzę, że jak jeździć to tylko na najlepszych koniach 😎 😉

Anaa, Koniczka pięknie wyglądają te Wasze koniska!

Raven wstawiaj misiaczka! Co robicie, nad czym pracujecie, pisz, pisz, pisz! 🙂

Strucelka jaki buziaczki, więcej 💘

Alice cudne pisany 😜

A mi dziś się smutno zrobiło. Mój koń jest chyba z tych szybko gubiących masę. Znów jest łaszkiem-wałaszkiem. A już zaczynał wyglądać lepiej po zimowym podbiciu. Zad chudnie, zaraz będzie dziursko w szyji. Taka bida 😕
Ale, ale żeby nie było że jęczę - jest znaczna poprawa 😅 Grzbiet już nie jest taki tkliwy, łopatka nadal spuchnięta, ale już mniej. Dziś wieczorkiem Pani doktor Ducha obejrzy, więc jesteśmy pod stałym nadzorem 🙂

Swoją drogą mój koń nie wygląda na cierpiącego - Pańcia zawraca głowę tylko chwilę jak robi wcierki i daje leki, a potem już tylko trawka, kumple, dziewczyna (tak, tak! Ducho ma dziewczynę 😍 karą 6-latkę Wenus :lol🙂 i wiosenny chill. 😎

Ach, a mi 2 dni temu minęło z Duchem pierwsze poł roku 😅
wątek zamknięty
amnestria ja szukam domu dla dodatkowych kilogramów z brzucha od tego pana, może będziesz zainteresowana? 😎

najlepsza huculska jakość, długo przetrzymywane, zapasy jeszcze z jesieni więc dużo składników odżywczych 😂

wątek zamknięty
Strucel, ok 😎 Ty robisz Likierowi liposukcję, a ja Duchowi ten tłuszcz wtłoczę 😉 Deal?
wątek zamknięty
amnestria jestem jak najbardziej za!! a masz maszynę do liposukcji? 😁
wątek zamknięty
Nie, ale to nie może być aż takie skomplikowane (zrobimy DIY maszynę) 😎. A najwyżej natnie się Likierkowy tłuszczyk i strzykawą będziemy ciągnąć 😁 A potem tą samą wepchniemy tłuszcz w brzucho D.
O, taka będzie akurat!
wątek zamknięty
amnestria taaa, idealna, Likier zgubiłby tłuszcz na sam jej widok 😂
dawaj fotę Duszka, zaraz mu tu wszczepimy sadło 😎
wątek zamknięty
Jak będziecie już miały tą maszynę to dajcie mi znać, b.chętnie ją odpłatnie wypożyczę.  😵

Czardasz niestety w związku z całkowitym odstawieniem od pracy, a pomimo zastosowanej raczej radykalnej diety, regularnie, z logarytmiczną prawidłowością, mi tyje . Aż smutno mi patrzeć, jak cała moja ponad kilkunasto miesięczna praca idzie w niepamięć. Aż się boje pomyśleć, co się będzie działo, jak zacznie się trawa. Już mam na wszelki wypadek "zaklepaną" nie łąkę a takie zielonkawe, zadarnione tyle o ile klepisko z ekskluzywnym miejscem do tarzania się w złotym piaseczku, bo boję się, że przy braku jakiejkolwiek pracy nie opanuje jego wagi.

O i tyle. Wyżaliłam się. Także konstruujcie tą machinę tortur, bo chętnie rozdysponuje jakieś 50-100kg  😵
wątek zamknięty
Sierra, tłuszcz od Czardasza biorę ja, zgodnie z kolorystyką...
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.