Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

Na specjalne życzenie Dzionki, trochę Łosia. Po szczepieniu, więc nieróbstwo się szerzyło.

Jakieś, gdzie nie widać żeber 😵

zamyślony

i z pańcią

wątek zamknięty
a ja byłam dzisiaj na wycieczce 🙂
wątek zamknięty
maleństwo, bardzo przystojny Łoś 🙂 I na Mazury na pewno by nie narzekał - bo kto by w ogóle próbował 🙂?

ewuś, udało ci się kogoś dopaść z aparatem w końcu 😀? Dawaj więcej!
wątek zamknięty
Dzionka jak widać udało się 😉 efkę trzeba będzie męczyć o więcej 😉
wątek zamknięty
ewuś nie lubię cię, też chce takie zdjęciowe wycieczki odbywać, zaraz zarobisz ignora normalnie 😤
wątek zamknięty
efka ma baardzo entuzjastyczną minę na tym zdjęciu 😁
wątek zamknięty
xxflygirlxx no nie mów, że w Twoich okolicach nikt nie chce zdjęć!  👀
wątek zamknięty
Chcą, ale mój aparat jest na pielgrzymce w Częstochowie i nie wiem kiedy wróci. 🤔 A mi się już tak focić chce!
wątek zamknięty
croopie, właśnie się zastanawiam czy nie poprosić ewuś o dorobienie w PS nie wiem, głowy kermita żaby czy coś zamiast mojej twarzy 🙂 hihihi  😂
wątek zamknięty
efka, Ty lanserze - nawet kask pod kolor konia  👍

PS
supeeeeer 😀 😍
wątek zamknięty
A tak w ogóle to jak zobaczyłam to zdjęcie to myślałam, że ewuś była u croopie.😀
wątek zamknięty
rtk, ewuś wzięła mnie z zaskoczenia i mam k***a bluzę z kotkiem   😵 😎

A kask to było spełnienie marzeń czyli jak kask, to musi być brązowy 😉

xxflygirlxx my z croopie od dawna mamy taki plan - zrobić sobie foty z kobyłami 😉 a ostatnio odkryłyśmy że mamy identyczne kurtki 😉
wątek zamknięty
efka jakbyś nie powiedziała o kotku, to pewnie by nikt nie zauważył ;P
P.S. ale kotek naprawdę jest uroczy  😁
wątek zamknięty
Mi się kotek podoba :kwiatek:
wątek zamknięty
Ja też nic do kotka nie mam.

O to ja czekam na to wspólne zdjęcia. Możecie zrobić konkurs 'znajdź 5 szczegółów'😀
wątek zamknięty
xxflygirlxx, niestety kask na mojej głowie to... apokalipsa 😉
Ale fakt, kobyły są straasznie podobne 🙂

efka, bluza z kotkiem nie jest zła 😉
wątek zamknięty
Dziewczyny dziękuję w imieniu Latino 🙂 :kwiatek: :kwiatek:

oczywiście mam zdjęcia ! 😀 I wykręciłam się od wsiadania na niego  😂 

torcik był 🙂  jak coś to jest 7-mka,  ten kawałek jabłka na środku  😉

tort zniknął od razu[/b]  🙂

słit focia obowiązkowo
  🤣

Z jazdy też są
🙂

po jeździe nadszedł czas na relaks i okłady ziemne   😁

wątek zamknięty
ninevet, fajnie Cię widzieć na koniu! 😀

maleństwo, ja też po cichu marzę, żeby prysnąć z Warszawy, może za jakieś 2-3 lata mi się uda 🙂 Tylko ja w drugą stronę - kierunek Poznań, albo Wrocław, w każdym razie na zachód i południe, żeby ciepło było 😉

juliadna, a tort był? 😉

A dziś na treningu Sarka machnęła 2 dobre lotne na trzy zrobione (trzecia była z wybrykiem). Jaaaaa 😜

Wczoraj pozmniejszałam drugą część Skwarkowych fotek i jedno mnie rozbiło. Jest niedobre technicznie i coś się ze światłem spaskudziło, ale jeśli kiedykolwiek miałabym mieć doła jeździeckiego, to je sobie zamontuję na pulpicie 😁 Blessing! Sam oto Stwórca chce, żebym jeździła 😁 hahah 😉

wątek zamknięty
Quanta no pewnie 🙂 jest nawet zdjęcie 🙂

haha zajebiaszcze !! I jeszcze z zacieszem ! 🙂
wątek zamknięty
xxflygirlxx, niestety kask na mojej głowie to... apokalipsa 😉

hehe też tak kiedyś mówiłam 😉

mogę zdjąć w sumie, tyle że wtedy będzie i tak różnica bo Ty jesteś blondynką 😉
wątek zamknięty
Od czego jest fotoszop. 😎
wątek zamknięty
efka, albo ja założyć 😉
Tylko mój jest... ukurzony 😉
wątek zamknięty
to jeszcze taka kobyłka od ewuś

wątek zamknięty
kujka nie ma sprawy, to było Inter Api  😂
wątek zamknięty
mąka świetnie! 😀 szkoda że mnie nie było stajni w taki ładny dzień   🙁
ewuś ale wy macie światło na hali w tym aro  😜
juliadna ale genialny tort stooo latt 😍 Latino jest śliczny! PS. Czemu ty nie wsiadasz? Jeździsz w stajni mojej znajomej pani Ani  😀
quanta ale super! macie genialny plac <zazdrości>
wątek zamknięty
Cordkowa światło dzisiaj było beznadziejne! dlatego foty tak szumią 🙁
wątek zamknięty
Cordkowa, no mamy. I jest naprawdę wieeeelki. Jak wczoraj poszłam na nim pozbierać kupy, to bushowa w tym samym czasie zdążyła dwa konie wyczyścić po jeźdźcie 😁

Loool, a ja już właśnie dostałam fotoodpowiedź na moje zdjęcie powyżej (z komentarzem: "to jest wyjaśnienie fenomenu"😉

🤣
wątek zamknięty
juliadna, moje "dziecko" też ma dzisiaj urodziny, z tym, że 19-te 😉 Najlepszego dla Siwusa!
Mój nie dostał tortu, ale za to dużo łakoci z pańciowej ręki, dobre papu, tylko chwila stępa do zdjęć i sru na padok.

I totalnie głupia fota z wcześniejszej urodzinowej sesji 😉

Przepraszam, że się tak wciskam w wątek, ale chyba za bardzo przeżywam ten dzień 😉
wątek zamknięty
efka - uwielbiam Twoją kobyłkę - jest przepiękna  💘

A moje konie miały dzisiaj dzień dobroci dla pańci. Może poza Rambo, który radośnie mnie wysadził z siodła w lesie, włączając hamulce nieco za szybko, biorąc pod uwagę fakt, że chwilę wcześniej dość niekontrolowanie zabrał się ze mną za koniem przed nim, kiedy sobie w trzy konie galopowałyśmy.  Ale i tak trzeba to uznać za sukces, bo bryknął tylko parę razy, i to tak przyjemnie,z radości, a  nie chamsko żeby się mnie pozbyć  😉 Co nie zmienia faktu że od paru tygodni każdy wypad z Bamboszem w teren kończy się jakimś moim upadkiem. On po prostu czuje wiosnę i przeżywa drugą młodość  🏇 No i chyba te masaże rozluźniające skutkują taaaakim rozluźnieniem grzbietu  😎

Młoda chodziła bosko, pojeździłam z pół godziny maksymalnie, bo wszystko robiła jak po maśle i już zwyczajnie nie miałam co od niej wymagać, bo wszystkie założenia zrobiłyśmy po rozprężeniu od ręki. Robi już spokojne, rytmiczne, wyczekane lotne, w równowadze, jestem dumna  😅

Faust z powodu problemów z kopytami od paru dni jest rozkuty na tył i do następnego kucia tak będziemy musieli pociągnąć. Po dwudniowym człapaniu tylko w karuzeli miał dzisiaj tyle siły, że przez pierwsze pół godziny mnie woził. Ale potem dał taki popis, że trochę się boję o jutro. Mamy skakać gimnastykę, a ja coś czuję, że będzie miał zakwasy.

Forkate - ależ się tu zrobiło urodzinowo 🙂 Dla Twojego też 100 lat  :kwiatek:
wątek zamknięty
quantanameraHaha xD Uśmiałam się. Ufo cudowne, gratuluję tej osobie wyobraźni xD
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.