Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

Mój koń jest nie tytyryty  🤔wirek: Potrzebny psychiatra  😜

a co zrobił?
wątek zamknięty
kasztankaija, wygląda jak minaturka Gadziny 😍
wątek zamknięty
ElaPe, świruje jak nigdy  🤣 Takiej to jej jeszcze nie widziałam, chyba konia mi podmienili  🤣
wątek zamknięty
ahawa - to się nazywa wiosna, moje też świrują na pastwisku  😀
wątek zamknięty
W zeszłym roku nie było aż takiej wiosny 🤣 Jak co roku będzie się to nasilać, to w końcu padnę 😜
Na pastwisku swoją drogą, wojuje jak poparzona  🤣 ale pod siodłem też pokazała różki  😜
wątek zamknięty
to co ona robi pod tym siodłem? bo na pastwisku czy luzem to raczej jest to normalne 😀
wątek zamknięty
Tak, jak przez okres 2 lat w ogóle przed treningiem nie musiałam jej lonżować, to teraz bez tego ani rusz, od razu chciałaby galop i co tylko. Ciężko ją skłonić do spokojnego ruchu w kłusie, za to galop  😜 ona nigdy tak nie galopowała - spokojna, rozluźniona. Gorzej, jak zaczynamy skakać, pomimo tego, że skacze cudownie, to ciężko ją już po skoku przywrócić do porządku, byle do przodu. I rży, tak z pięć razy na minutę, w końcu ogłuchnę .No ale wiosna, mam nadzieję, że w końcu się uspokoi 😉
wątek zamknięty
łee to nie ma tragedii, nic tylko się cieszyć z energii, a reszte uzyskasz w trakcie codziennej pracy. Powodzenia
wątek zamknięty
Dziękować 😀
wątek zamknięty
moja tez ma czasem takie napady głupawki. Też na wiosnę.
wątek zamknięty
ej dobra, tego jeszcze nie bylo, zeby ktos OPROCZ MNIE mial Gila w avatarze:
http://voltopiry.pl/forum/index.php?action=profile;u=18537

nie wiem kto to i dlaczego, ale sie dowiem. :/

edit: dobra, dobra, wiem - Zlota miala... ale to byl jej kon, wiec sie nie czepiam 😉
wątek zamknięty
heh kujka dobre, macie z Gilkiem poważny fanklub  😉
wątek zamknięty
Forta, raczej tylko Gil ma, bo jest beze mnie na tym zdjeciu :P ciekawe kto to jest, wystosowalam pw i zobaczymy co to sie okaze...
wątek zamknięty
Ale jaja! A to twoje zdjęcie? Wstawiałaś je na forum? Bo jeśli sama zrobiła i wstawiła to zakrawa to już na stalking 🙂
wątek zamknięty
Dzionka, raczej nie moje, nie przypominam sobie zebym na tym padoku robila zdjecia gilowej glowy... a juz na pewno zebym je wstawiala.  🤔
juz sobie wyobrazam jak sie czuly uzytkowniczki znajdujace swoje konie na blogaskach i wirtualnych stajenkach  😁
wątek zamknięty
Alice a ty znow narzekasz na pomorze :P jedz sobie na podlasie to zmienisz zdanie.

dokladnie , chociaz ostatanio mam wrazenie sie troche od dna odbijamy  🙄
wątek zamknięty
Lov ja nie wiem czy ją można nazwać "miniaturką"  🤣
wątek zamknięty
kujka, ale tam są 2 sztuki?
wątek zamknięty
kujka, Lol, ale akcja 🤔
Właśnie, czy to nie Ty znalazłaś kiedyś swojego konia na fotoblogu jakiejś małolaty? Kurczę, pamiętam jakąś akcję, gdzie voltowiczka znalazła swojego konia gdzieś na tego typu blogu i teraz za chiny nie mogę sobie przypomnieć czyj koń tam był.
Boszsz.... czemu rodzice dają dzieciom internet.
wątek zamknięty
Boszsz.... czemu rodzice dają dzieciom internet.

W samym posiadaniu internetu nie ma nic złego, kwestia tego czy się mądrze z niego korzysta 😉
kujka najwyraźniej jakiejś dziewczynce bardzo spodobał się Gil  😁 tak bardzo że aż zapragnęła go na avatar
wątek zamknięty
a może to dziecko będąc w stajni cyknęło zdjęcia konikom na wybiegu?

Może nie zauważyła oznakowania "Zakaz robienia zdjęć. Obiekty wojskowe"
wątek zamknięty
Ja nie zapomnę jak jeszcze na gronie jakaś dziewczyna skopiowała moje zdjęcie i podpisała , że to jej galopujący konik.  😜
wątek zamknięty
Może nie zauważyła oznakowania "Zakaz robienia zdjęć. Obiekty wojskowe"
Lubię to!  🤣

Ej, laski chill. Nigdzie nie było chyba napisane "mój słitaśny koniś na padoczku"? Równie dobrze może być, jak Ela napisala...

A co do przywłaszczania sobie fot.. - Kiedyś jakaś małolata podpisała zdjęcie Koniczki i Groma jako "Moja mamusia i jej koniś" To dopiero był dramat!  😁
wątek zamknięty
quanta wow zaszalałaś z Rudym. Pięknie się prezentuje, wygląda 😍 Pewnie jeszcze będziecie razem pracować, zobaczysz. Choć sama świadomość posiadania takiego sportowca to już pewnie niesamowite uczucie. A jeśli Ecki rzeczywiście jest tak pozytywny jak mówisz to już w ogóle szał. Nawet sobie nie wyobrażam patrzenia na parę taki jeździec-MÓJ koń, super 😎

milusia co tak skromnie ze zdjęciami 🤬 Dawaj więcej Zwiastuna, uwielbiam ostatnio patrzeć na Wasze postępy!

kujka widzę Gilu ma powodzenie 👀

My ostatnio trochę się woziliśmy stępem i kłusem, na razie nie ma sensu nic więcej robić. Za to dziś byliśmy w ręku na takim spacerku- 😜 Z godzinę łaziliśmy brzegiem Wisły, odwiedziliśmy chyba z cztery "plaże", Argos cały czas taki nafukany, rozglądał się, wyraźnie zaciekawiony wszystkim. Weszliśmy nawet dwoma kopytkami do wody, co dla wypłocha jest już wyczynem 😁 Ile radości dają takie spacery!
wątek zamknięty
jakie miałam dziś jazdy!  🙄 Pleśniawka do rany przyłóż, jak nie on normalnie, myślący czuły współpracujący chętny. Jutro se poskacze w nagrodę, bo już chyba obydwoje wymiotujemy deptaniem kapusty.
A kuc  😵 normalnie cofnął się w rozwoju i wrócił na tryb, bo mi się biegać chce  🙄 w porównaniu z tym jak poszedł na zawodach to różnica kolosalna. On po prostu nie lubi przerw  🙄 widziałam nasze nagranie z przejazdu i zdecydowanie wiochy nie było  😉
wątek zamknięty
kujka niezła akcja  😀 ale może na prawdę, jakieś dziecko zrobiło zdjęcie przypadkiem "o konisie" i cyk.  😉
wątek zamknięty
nightmare, ale przeczytaj uważanie. To avatar poprzedniej właścicielki Gila, więc nie ma afery  😉
wątek zamknięty
Okeeey, same się prosiłyście.. 😎

Przedstawiam Wam Przyszłość Polskiego Jeździectwa i powoli jaśniejącą Gwiazdę Olimpijską, Jego Wysokość Gadzina, podczas swoich ulubionych zajęć dziennych, czyli:
a) tarzania w każdym piaskowym miejscu, najlepiej po 3 razy (nadal tylko prawy bok)

oraz
b) stania. po prostu, stania, Jemu się nie chce.

Połączenie młodego Wertera i Hamleta, czyli rozwiany włos, przymrużone oczy i "odwrócić się, czy się nie odwrócić... oto jest pytanie!"

I, uwaga uwaga! Koń po wielu namowach zrobił kółko kłusa i kółko galopu 😅 Vivat Nasz Pan! 🏇

A w tym zdjęciu się po prostu zakochałam, nie wiem dlaczego, bo technicznie leży i kwiczy, ale... 😍
wątek zamknięty
Lov Twój rudziszon jest na prawdę przeuroczy  😉

A nam dzisiaj mija pół roku... pół roku kiedy już nas nie ma  😕 i nigdy nie będzie... pół roku odkąd nie potrafię oglądać zdjęć bez płaczu...

wątek zamknięty
Lov, ależ on piękny 🙂 zrób koreczki i będzie jak Blondie 😉
Mąka, fajne konisko 🙂

A ja dzisiaj miałam skoki po zimowej przerwie 🙂 i tylko ze zdrowego rozsądku kilka niskich.. Grimma tak się starała, tak równo szła, fajnie się dało kontrolować prędkość 🙂 mam cuuuudownego konia 🙂 Już się ze swoim trenerem skoków dogadałam, że od maja zaczynamy robotę 🙂 i może w okolicach wakacji w Kuźni się pokażemy 😉 Na pewno u Sobieskich w sierpniu 😉  🏇
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.