Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

Quanta

To wasze zdjećie z Busch po prostu nie wiemc zmeu mnie rozwala...Za każdymr azem jak na nie patrzę to mi siet kai mega usmiech na twarzy robi 😀
wątek zamknięty
mtl, Pacia wstawiła zdjęcia konia do Młodych Koni.
wątek zamknięty
Klami  łeee. do Canona to niestety nie. ale ja coś wykombinuje. damy radę ; )
wątek zamknięty
łoooo jezu ciocia Edwarda na revolcie!!  😁 😁 😁 😁 💃 💃 💃 I jeszcze się wypowiada  :kwiatek: :kwiatek:

Ącki pozdrawia:
wątek zamknięty
montezuma, 😉

xxagaxx, coraz więcej tu naszej ekipy. .  😉
wątek zamknięty

jakbym nie cierpiała na postępującą sklerozę, to bym Ci przyniosła obiektyw. Musisz mi smsa napisać 😀

Klami bht rządzi  🏇 🏇
wątek zamknięty
xxagaxx, się wie.  😉  BHT  😉

A Kajtu też pozdrawia....

wątek zamknięty
croopie, bez urazy - ale przy niemieckiej profesjonalności o której mówi quanta, to niestety sądzę, że aromer to nie to samo 😉
wątek zamknięty
Anaa, if you say so 😉

Poza tym, mam wrażenie, że nie złapałaś wątku mojej wypowiedzi 🙂 Ja nie porównuję wyszkolenia, umiejętności, profesjonalności - piszemy o atmosferze, o pozytywnym nastawieniu, które, jak mówi Quanta, w tym przypadku idzie w parze. Ja uważam, że w przypadku, który ja mam na myśli również idzie w parze, to wszystko 🙂
Ani słowa nie powiedziałam o niemieckiej profesjonalności, ba, nawet jej nie znam, bo nigdy nie miałam okazji jej skosztować 😉
Więc wybacz, ale trochę nie na miejscu jej twój komentarz, przynajmniej nie tu. 😉
Może jesteś uprzedzona do Aromeru, ale ja nie mówię do Aromerze jako takim, mówię o tym naszym 😉
wątek zamknięty
[quote author=Croopie]
croopie, zapewne chodzi o pozytywnie zakręcone osoby z wysokimi umiejętnościami😉 Moim zdaniem takich brakuje.

Alice, o dokładnie takie jak napisałaś uśmiech
Ba, znam ich nawet więcej uśmiech
[/quote]

hm, a myślałam, że jednak nie będzie "odwetu" 😉
Nie - nie mam uprzedzenia do aromeru. Wręcz - lubię aromer - sama nie wiem za co 😉 Natomiast zgadzam się z Alice - brakuje pozytywnie zakręconych osób z wysokimi umiejętnościami. A Twój przykład - IMO - po prostu nie jest do końca trafny, bo nie wyobrażam sobie Blondie w rękach żadnej osoby w aro 🙂
A komentarz nie na miejscu bo? Komentarz jak komentarz 😉

I niestety nie wiem co to znaczy "nasz" aromer 😉
wątek zamknięty
Quanta - jedno wielkie WOW  😍

I dobrze rozumiem Twoje rozterki - rozwój rozwojem, ale z drugiej strony co tu robić z TAKIM koniem, skoro umie się za mało, żeby na nim jeździć. Żeby go popsuć? - skoro tam ma szansę być coraz lepszy.

Ja bym swojego Ferrari nie trzymała w garażu, tylko po to, żeby wyjechać w niedzielę po mieście na rundkę, bojąc się czy nie urwę przy okazji zawieszenia o jakiś krawężnik czy dziurę ;P  Ja bym go dała kierowcy (zwłaszcza jak mam do niego zaufanie, uważam że jest świetny i przy okazji urzeka mnie swoją sympatią) i  patrzyła jak świetnie jeździ i brzmi. A jednocześnie szkoląc się ciągle, z nadzieją, że kiedyś sama wsiądę i pojadę.

Moim zdaniem dobrze kalkulujesz. Powodzenia

Jeden Faust z ostatnich zawodów, coś mu się znowu rzuciłam na łeb😉 :

wątek zamknięty
A Pączunio też pozdrawia....

wątek zamknięty
Anaa, czy nie jest tak, że każdy mierzy własną miarą ? Dla mnie jedna osoba ma wysokie umiejętności, dla Edwarda Gala to zwykły rekreant 😉
Napisałam jedynie, że znam osoby pozytywnie zakręcone, które mają wysokie, ba nawet bardzo wysokie, umiejętności. 🙂
A żeby było zabawniej, to nie mam na myśli jedynie Aromeru 🙂

Co znaczy nasz - mam na myśli atmosferę aromeru, tej mordowni koni, tej fabryki, tego ogromnego sypiącego się klubu, którą tworzą ludzie, nie mury 🙂
wątek zamknięty
Alice a ty znow narzekasz na pomorze :P jedz sobie na podlasie to zmienisz zdanie.
fakt, przyszly sezon halowy bedzie pewnie martwy, ale ogolnie to nie ma takiej tragedii. :P
poza tym - kiedy nas w koncu odwiedzisz?
wątek zamknięty
croopie, hmm... nie wiem po co ta ironia i teksty o mordowni koni 😉 Sama w aromerze stałam i za mordownię go nie uważam. Ale między rajem a mordownią jest wiele 😉
wątek zamknięty
haha wy narzekacie? ja nie mogę nawet pomyśleć o sezonie halowym, do najbliższej hali mam doobre 150-200km ;p nie narzekajcie proszę was  🤣
wątek zamknięty
Anaa, cieszę się, że tak uważasz 🙂
wątek zamknięty
Alice a ty znow narzekasz na pomorze :P jedz sobie na podlasie to zmienisz zdanie.
fakt, przyszly sezon halowy bedzie pewnie martwy, ale ogolnie to nie ma takiej tragedii. :P
poza tym - kiedy nas w koncu odwiedzisz?

Nie narzekam, stwierdzam fakty. Nie mamy tu tłumów pozytywnych, wykwalifikowanych szkoleniowców 😉 Z resztą nie tylko my😉

Nie wiem kiedy odwiedze, na razie siedze nad fizyką budowli i już nie moge na to patrzeć  😤
wątek zamknięty
Alice, czy muszę napisać to co zwykle ??
Może i tłumów nie ma, ale jak się chce pracować w pozytywnej atmosferze i iść naprzód to można. Tylko trzeba chcieć i działać zamiast narzekać... 😉
wątek zamknięty
dokladnie - da sie jak sie chce
ja boleje nad brakiem alternatywy stajnowej np, ale co zrobic - wyciagam ile sie da z miejsca w ktorym jestem i staram sie zrobic by mlody sie czul jak najlepiej. fakt, mam ostatnio kryzys, ale dzialam ile moge i tyle
wątek zamknięty
Oczywiście, że są jednostki i że jak się chce to sie da. Przecież nie mówię, ze nie😉 Piszę o ogólnej tendencji.
I nawet nie w swoim kontekście, bo póki co tu ja jeżdżę sobie sama po łąkach i widzę plusy, więc może na lato się ogarniemy. Ale to juz inny temat, którego nie chce poruszać😉

wątek zamknięty
po 10 maja do 2 czerwca przyjmuje zaproszenia do trójmiejskich stajni, w celu poznania re-voltowiczów i porobieniu im nędznych jak kupa zdjęć, ale z pełnym zapału sercem.  😁
kto jedzie do SO Stg na majówkę? bo analizuję czy się wybrać ;p
Edward!  😍
wątek zamknięty
Bee., od nas niemal cały team jedzie.  😉
wątek zamknięty
Ja moze pojade do Starogardu, ale jako luzak/widz 🙂
wątek zamknięty
Kurcze to całkiem spora ekipa zbiera się na majówkę a w zasadzie kwietniówko-majówke 😉 pewnie też tam się pojawię
wątek zamknięty
a ja eis pochwalę, że dzisiaj pierwszy raz od 3 tygodni (jak nie więcej) wsiadałam na konia 😅
wątek zamknięty
[quote author=montezuma link=topic=41890.msg975220#msg975220 date=1302718969]

jakbym nie cierpiała na postępującą sklerozę, to bym Ci przyniosła obiektyw. Musisz mi smsa napisać 😀

Klami bht rządzi  🏇 🏇
[/quote]

to ci przypomnę przed Starogardem ; )
BHT <3
wątek zamknięty
Mój koń jest nie tytyryty  🤔wirek: Potrzebny psychiatra  😜
wątek zamknięty
Nienawidzę was że mi o Stargoardzie przypomniałyście. Ja będę siedzieć w domu i zakuwać bo w maju kolokwium zaliczeniem pogania  😕 😕 🙁 🙁
wątek zamknięty
piękne te Wasze koniska  😉 a tutaj my z niedzieli:
[img]http://[/img]

Uploaded with ImageShack.us
[img][/img]http://img20.imageshack.us/i/p4101326.jpg/

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.