Daliasta, a ten film to nie było czasem o stworzeniu stonogi z 3 ludzi? Przez bodajże niemieckiego lekarza? Jak tak, to oglądałam kawałek, mocne, w sumie reżyser miał nieźle zryty beret.
Daliasta, a ten film to nie było czasem o stworzeniu stonogi z 3 ludzi? Przez bodajże niemieckiego lekarza? Jak tak, to oglądałam kawałek, mocne, w sumie reżyser miał nieźle zryty beret.
W tłumaczeniu film nazywał się Ludzka Stonoga. Paskudny i psychiczny. Ktoś kto tę historię wymyślił serio nie był normalny 🤣 Ja jestem w trakcie oglądania Hellraiser'a. Zostały mi 3 ostatnie części które osunęli z mv x_x Jutro bd Musiałą poszukać na innych serwisach niż ten na którym zwykle oglądam.
Atutowa właśnie ten.Ale po 15 minutach i szybkim przewinięciu do tego jak ich pozszywał od razu wyłączyłam.Był po prostu okropny. Powinien być osobny dział na takie 'filmy'.
A co sądzicie o filmie : Czarny łabędź/ Black Swan ? Dzisiaj obejrzałam i muszę przyznać, że dość interesujący. Zadaje tutaj pytanie, ponieważ film jest w gatunkach :thliller, dramat, psychologiczny.
Mnie to się najgorzej ogląda 'Piłę", nienawidzę po prostu tego horroru 😤
eee, ja tak myslalam, dopoki jej nie obejrzalam hihi 😁 ja sie rzucam do nog za pomysł, nie za realizacje ale po prostu pomysl. 'Nieznajomi' sa calkiem w porzadku, dreszczyk jest, tylko koncowka jakas nie taka...
Przypomnieliście mi: oglądają sobie moje dzieci (15, 16) w zeszłym roku telewizję. W swoim pokoju. Późnym wieczorem. Zaczynają wydawać coraz dziwniejsze odgłosy, Wstaję - zaniepokojona. Oni - wpadają do kuchni... rycząc, płacząc i... zwijając się ze śmiechu:"Mama, choć zobacz - to miał być horror 🤣 Co to w ogóle jest 😜 jakieś "Ptaki" - no zaraz umrzemy ze śmiechu". 😁 Święta racja. Spróbujcie sobie obejrzeć 😁 Równie histerycznie reaguję na "Carrie" 😜