equi.dream ja jestem za 😉 A jedziesz w Sobotę czy w Niedzielę? Bo ja w Niedzielę najprawdopodobniej. Chociaż ta pogoda nie jest zbyt zachęcająca na zawody :P
Patrząc za okno-do niedzieli większa szansa na sensowną pogodę 😉 Także ja się piszę w niedzielę. Tylko kwestia właśnie poznania się-ktoś jakiś pomysł ? 👀
Jechałby ktoś z Gliwic na te zawody? [niedziela] Bo samej mi się nie chce tak daleko cisnąć, a paliwo na pół i towarzystwo całkowicie zmienia postać rzeczy 😉
Edit: Rozmawiałam z Karutkową, jeżeli będzie pogoda to możliwe, ze się zjawimy w niedzielę.
zdjecia pokazac, zaraz latwiej 😉 ja bym miala prosbe do kogos zeby mnie zebral z jakiegos optymalnego przystanku, bo w Tychach to ja przejazdem bywam, wiec na jakies 200% sie zgubie :P
Ok, to umawiamy się na niedzielę 🙂 Co do zdjęć, wklejamy tutaj, czy na priva wysyłamy linki np do facebooka? 😉 Nie wiem co łatwiejsze i lepsze :P madmaddie ja będę jechała od strony Pszczyny, więc nie wiem skąd jesteś, ale jeśli byś przejeżdżała przez Pszczynę, to mogę Cię z dworca zgarnąć 😉
Mogę zrobić grupę, tylko nie wiem kogo zapraszać :P A jak z Brzeszcz jesteś, to do Pszczyny masz praktycznie rzut beretem 😉 Nawet chyba pociągi jeżdżą z Brzeszcz do Pszczyny, więc jakbyś dała radę się dostać do Pszczyny, to dalej mogę Cię zabrać 😉
Trochę szkoda, że się o 9 nie zaczyna.... bo nie wiem czy zdążę wrócić przed 13-14 do siebie. :/ W sumie... bardzo daleko to to nie jest.... choć znając siebie - na pewno się zgubię. 😵
Zawody zaczynają się o 11 więc raczej tak 🙂 Nadal jestem ciekawa pogody... Na razie jest pochmurno choć nie pada, ale jak będzie jutro to naprawdę jestem ciekawa. Jeśli tak jak w Moszczanicy, to lepiej zaopatrzyć się w porządny parasol 😁
Ja jadę na pewno i nie wiem czy z rana będę miała czas tu zajrzeć 😉 Ale na 100% jadę jutro. Może być na 11. Zaczynam się zastanawiać, czy nie zrobić wielkiego transparentu z napisem "RE-VOLTA" i machać nim przed każdym 😁