Kurczę, większości pewnie weekend będzie pasował, co? Bo ja w weekendy (+piątek) to zupełnie nieuchwytna jestem 🙁 W tygodniu trochę lepiej, choć wieczorami też niespecjalnie.
ja przynajmniej przez lipiec (a może i całe wakacje) mam praktyki 7-15, więc jeśli mogłabym po południu, to znowu byłabym niewyspana, bo powrót z Katowic trochę mi zajmie. chyba że jakoś w czerwcu jeszcze, w ostatnim tygodniu się spotkamy. w tygodniu.
Mi pasuje każdy termin do 30 czerwca 😉 Potem niestety nie wiem jak będę miała z wolnymi terminami :/ Do 30 czerwca mogę przyjechać zarówno w tygodniu jak i w weekend 🙂
O, fakt, tam dania są przepyszne! Ale chyba miejsca trochę mało, co? Czy są tam jakieś większe stoliki? Jak chodziłam tam na spotkania robótkowe to sie spokojnie mieścilismy 😉 Bedzie więcej niz 20 osób?
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 07 czerwca 2013 17:12
co do terminów, to mnie pasuje każdy weekend między 21.06 a 06.07 i potem dopiero 27.07. w tygodniu mogę do końca czerwca. może ustalmy na początek ten 06.07 i zobaczmy, ile osób będzie wtedy mogło? bo widzę, że większości właśnie początek lipca pasuje.
To może zróbmy dwa terminy-czerwiec i lipiec, przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żeby spotkania były dwa 😉 Niech każdy wpisuje, która data mu odpowiada. Terminy do wyboru: 22 czerwiec oraz 6 lipiec
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 13 czerwca 2013 17:47
22 czerwca mi pasuje. 6 lipca nie wiem w jakim będę stanie