Możemy umówić się ale w październiku 🙂 jak będziesz miała czas, a ja będę się starała tam dotrzeć pierwszy raz. A te ulice są ruchliwe? Chodzi mi o to, czy jak skończę zajęcia zimą i będzie już ciemno, to nikt mnie nie napadnie, nie wciągnie w ciemną kamienicę i nie zatłucze? 😁
udorka, dość ruchliwe, nic nie powinno Cię pożreć 😉 jeszcze na UE można tramwajem jechać, o ile nic nie pomieszałam. czekam w taki razie na październik 🙂
udorka, wiesz no, zatłuc Cię w ciemnej uliczce to mogą wszędzie 😁 ale tamte ulice są dość uczęszczane, więc nie powinno być źle. 🙂 Wracałam z UŚ i UE wiele razy w okolicach 21 i przeżyłam 😁
madmaddie, Zależy do którego budynku, bo UE ma różne 🙂 do tamtego też coś jedzie, ale chyba względnie daleko... pod te głowne jadą tramwaje, a pod N tylko autobusy.
to jak mówicie, że będziecie, to powiedzcie o której mniej więcej się spotkamy i gdzie się tam szukać. w Chorzowie w ogóle to chyba w gimnazjum byłam ostatnio 😁
napisali, że 12-18:30, więc ja bym tak na 13 dojechała, max 13:30. tylko powiedzcie mi, na którym przystanku najlepiej wysiąść. ten z wejście główne w nazwie? 😁
Ja będę jechała z mojej wsi zaraz obok Piekar, mogę o nie zahaczyć, albo wjechać kawałek do Bytomia, jechać przez Siemianowice no i ciut Chorzów 😉. Jakby kto chciał to mogę zgarnąć, 😉
Zastanawiam się właśnie czy pojechać, ale jak mi znowu dowalą pierdyliard zadań z matmy, chemii i innych różnych moich ulubionych przedmiotów to będzie problem.