O, ja też bym się chętnie wybrała z wami 🙂 Ale bardziej Katowice, do Gliwic mam paskudny dojazd. I proponuję najpierw ustalić czas, a potem pomyśleć o miejscu.. Może w jeden z dni lutowego weekendu 7-9?
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 27 stycznia 2014 12:40
Nieśmiało powiem, że Jeff's jest niezłym wyjściem bo i parking i tramwaj, więc dojazd bezproblemowy, a jedzenie mają pyszne 🙂
Ja aktualnie zasadniczo Bielsko-Biała, ale czasem mamusię w Gliwicach odwiedzam 😉 Chętnie bym Was poznała. Niestety weekend 8-9 lutego odpada (mam nadzieję, ze tym razem Stolyca będzie przejezdna; wczoraj lepiej by się sprawdził zaprzęg reniferów...)
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 28 stycznia 2014 07:24
Jak ustalicie jakiś termin to niech ktoś da mi znać na priv, bo czasem ten watek mi ucieka
1.Calore oprócz 22-23.02 2.equi.dream 3. robakt raczej nie 10-13.02 4. Antoś 5. nine 6. madmaddie po 5 lutego, pt lub nd 7. desire??? 8. Sankaritarina 9. Wadera 7-9.02? 10. safie 11. Ava 12, 13, 14 Melanie, Karutek, Żeglarz (nie może 8-9.02) ???
czy komuś bardzo nie odpowiada Jeff's w SCC?
wychodzi na to, że albo weekend 8-9.02 albo 15-16.02.
To jeszcze ja! 🙂 weekendy mogą być, jeszcze tylko w jakich godzinach, koło 15/16 ? 🙂 no i Katowice najlepiej pasują, moim zdaniem tu najłatwiej dojechać 🙂
1.Calore oprócz 22-23.02 2.equi.dream 3. robakt raczej nie 10-13.02 4. Antoś 5. nine 6. madmaddie po 5 lutego, pt lub nd 7. desire??? 8. Sankaritarina 9. Wadera 7-9.02? 10. safie 11. Ava 12, 13, 14 Melanie, Karutek, Żeglarz (nie może 8-9.02) ??? 16. lussi ok. godz. 15-16
Teraz ja się wcisnę z problemem. Nie chcę tu wstawiać ogłoszeń, ale strasznie mi zależy, jest to dla mnie ważne. Jeśli jest tu ktoś, kto ma facebooka i mógłby udostępnić mój post (https://www.facebook.com/lussix/posts/652342498145866) i w ogóle popytać znajomych, jeśli ktoś w pobliżu mieszka, byłabym bardzo, bardzo, bardzo wdzięczna 😕 😕 Psiaki od wczoraj nie jadły i pewnie im zimno, koszmarnie się martwię.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 29 stycznia 2014 07:03
lussi, udostępniłam. Trzymam kciuki, żeby zguby się znalazły szybko
dzięki dziewczyny 🙂 znalazłam gnojki jak prawie mi pod koła wlazły, zmarznięte i głodne 🤬 za karę dostały jeść i przykryłam je kocykiem w ciepłym autku 😉, od razu zaczęły chrapać.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 29 stycznia 2014 13:47
Oooo jak dobrze. Teraz żeby tylko się nie poprzeziębiały
desire, Ta droga rzez Twoja wieś to najgorszo droga do Katowic 😁 Jak pojadę autem, to możemy pomyśleć. Szanse 50/50.
No, u mnie jak zwykle zawirowania 😉 Nie wiem jak z weekendami - jeśli dostanę pracę, to będę miała wszystkie zajęte. Jeśli nie - tom wolna, zwarte i gotowa 😉 No chyba, że piątek. A co myślicie o 11-12.02? Chociaż Robakt nie może. :/
Sankaritarina, no weź, tylko 2 ronda w centrum, nie będę wyliczać ile w swoim mieście ich masz. 😉 😎 Lewada 8-9 luty, Zbrosy 15-16 mam nadzieje się zjawić na chociaż jednych z nich 🙂