Forum towarzyskie »

Powietrze pachnie jak malinowa mamba, czyli JEST FAJNIE

madmaddie, si! 🙂 A poza tym oczywiście działa terapia, która wznowiłam.
Jest fajnie. Mało tego jest ZAJEBIŚCIE!!!! Zostałem dziadkiem  🏇 🏇 Mam wnuka, urodził się dziś rano a ja jak GUPI jakiś chodzę i wszystkim kogo spotkam chwalę się moim dziadostwem. Nie piję a czuję się jak po flaszce.  😀
Misiek69, rany, gratulacje! Masz prawo być pijany ze szczęścia!
Mam nadzieję, że moi rodzice też się będą kiedyś tak cieszyć. 😀 Gratulacje!
Dzięki dziewczyny!

flygirl Będą, będą!! NA 100%
Misiek69 Gratulacjeeee  😅
Gratulacje dziadostwa 🏇.
Misiek69, gratuluje!! 😀
Dzięki dziewczyny  :kwiatek:

Ta piosenka towarzyszy mi od wczoraj, nawet mi się śniła.

Jest fajnie. Mało tego jest ZAJEBIŚCIE!!!! Zostałem dziadkiem  🏇 🏇 Mam wnuka, urodził się dziś rano a ja jak GUPI jakiś chodzę i wszystkim kogo spotkam chwalę się moim dziadostwem. Nie piję a czuję się jak po flaszce.  😀

Cudowna nowina! Gratulacje. :kwiatek:
Misiek69, gratulacje!!!!
Misiek69, gratki! A piosenka najlepsza 😉
Gratulacje Dziadku !!!! Najlepszego dla maleństwa!
Misiek69, zasluzyles na koszulke 😀

http://pantuniestal.com/sklep/dziadostwo-meskie-2014/#.VFDIPiKG9u4
Misiek69, przefajnie! gratulacje!

Averis, time of your life 😍 teraz będą Ci się przytrafiać same piękne rzeczy!

U mnie też superancko! Jeżdżę na swoim koniu, który był już skreślony całkowicie! Na razie się wdrażamy, ale te kilka minut kłusa daje mi powera na cały dzień! Jak bydlątko się stara 😜 W pracy wali się wszystko, ale okazało się jednocześnie (i ponownie), że mam stado wspaniałych ludzi wokół siebie, którzy zawsze służą radą, pomocą czy winem!

A na dodatek... w Tatrach leży już całkiem fajny śnieg, więc za 2 tygodnie biorę dziaby, raki i jadę zdobywać szczyty! Sezon zimowy - czas start 😍
Rok temu płakałam, ze przegapiłam koncert Nickelbacka .
Dzisiaj załączam Facebooka a tam info o koncercie -> 13 październik 2015 ! 😍
Mam 11 miesięcy aby pozbierać się do kupy  😅
😀
Jest cuuudownie! Po raz pierwszy od operacji w siodle na dłuże - godzina jazdy a euforii na kolejne dwa dni  💘 💘 💘 💘. I choć nadal twierdzę, że bez własnego konia mi dobrze to za samą jazdą bardzo tęskniłam.

Hexa, ej zrob sobie foty, na ktorych bedzie cos widac! Bedzie bajecznie, po tych plamach sądząć 😀!
Basznia jakość niestety halowo-filmikowo-kalkulatorowa ale wrażenia i radość w wymiarze HD 😀 Może jak będę miała okazję jeszcze kiedyś to powtórzyc to uwiecznie w "full opcji HD"  😀
Dalej różowo!  💃 💃 Radoche mam jak dziecko, że od czasu do czasu mogę wsiąść i NIC nie boli 🙂 Potrzebowałam realnego zagrożenia dla kategorycznego zakończenia jazdy nawet rekreacyjnej i sprzedaży własnego konia ( ostatnie dwa lata nie jeździła i nie bywałam w stajni praktycznie wcale), żeby od nowa docenić radość z przebywania na końskim grzbiecie.
Wiem, że to niby nic ale będę jarać się przez najbliższy czas do bólu ( choć nie wiem, czy w tej sytuacji to odpowiednie stwierdzenie :P )

Tak rzadko mi się to zdarza, że napiszę:
- poznałam cudownych ludzi i spędziłam magiczne dwie godziny.
Warto wyjść czasem ze swojego środowiska(ponurej nory). Bywają ludzie: mądrzy, zabawni i życzliwi, czarujący, przystojni i w ogóle...mrrrr
  😅
Cieszy mnie to ze co sezon czy to jesienny , czy wiosenny mam kolejne potwierdzenia na słuszność moich racji.
Ciesze się, że karma wraca ze zdwojoną siła, a  satysfakcja jest dzięki temu- gwarantowana. Uff...  😅
Pozytywnie, jak zawsze 🙂

Jest fajnie, kurcze! Ostatnio jakoś wszystko się układa, a jak nie - to przynajmniej wychodzi na dobre 😀 Prawko zdałam (co mimo upływu prawie tygodnia niezmiennie cieszy mnie tak samo :kocham🙂, wypad w góry z chłopakiem mimo że całkowicie na spontanie i trochę nieprzemyślany wypadł fajnie, a nasze trzy ogony trafiły tydzień wcześniej nż planowano do nowej stajni w której mają taaakie warunki a ja wreszcie jestem o moją gnidę spokojna 😜 Ponadto wspólnymi siłami męska część rodziny stworzyła przecudne paki do stajni i nawet się do swojej pomieściłam z klamotami! 😁 Ogólnie jakoś tak micha mi się cieszy od wczoraj że ojej 💃
Zdaje sobie sprawe, ze to moze nic waznego, ale nakrecili ze mna w pracy  krociutki wywiad i jak narazie feedback jest mega pozytywny! Usmiecham sie od ucha do ucha! 😍 😍 😍

KLIK!
Wow, wiedźma, ale pięknie mówisz po niemiecku! Uczyłaś się go w Polsce, czy za granicą? Sama jestem nativem, słuchanie "wyuczonego" niemieckiego nie sprawia mi za wielkiej frajdy, za to słuchanie Ciebie to spora uciecha 😉
Zmiany.
Uczucia mieszane, ale raczej na plus. Fajne perspektywy. Niezmiennie rzygam tęczą ze względu na syneczka, ale czas pomyśleć już trochę bardziej o sobie.

Misiek69, Gratulacje!  :kwiatek:
wiedźma co tam takiego ciekawego jest w lewym górnym rogu? (patrząc od Twojej strony) - ciągle Ci wzrok ucieka  😉 Ale jesteś przepiękna, zauroczyłam się  😜 Wywiad bardzo pozytywny a Ty faktycznie ślicznie mówisz - jako niemieckojęzykowe beztalencie większość zrozumiałam  😁
maracuja, uczylam sie w Polsce. Po prostu mi to jakos przyszlo bez problemow, z tymze zaczelam dosyc wczesnie, bo juz w dziecinstwe.
smarcik, haha, niestety gdy sie stresuje mowiac w obcym jezyku albo gdy szukam jakiegos slowa w glowie, to wywracam tak oczami, rowniez na zywo (:. Musze sie tego oduczyc koniecznie!

Ciesze sie, ze rozumiecie co mowie i ze sie milo slucha- niemiecki wszakze nie jest uwazany za najladniejszy jezyk. Chyba rozpoczne kariera youtuberki!

Misiek69, ale fajny Kuba!
wiedźma faktycznie bardzo melodyjnie i wyraźnie mówisz. Mimo że nic nie rozumiem, słucha się z przyjemnością  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się