Są osoby, które znały ją dawniej, jak mnie kiedyś odwiedzą, to może powiedzą 😉 Mogę też nakręcić jakiś filmik i porównać ze starymi - tylko nie wiem jak stare przegrać z kamery analogowej na komputer... czy się w ogóle da 🤔
Wczoraj mojego konia odpaździernikanaciągłymL4 niespodziewanie odwiedziła ciocia bjooork i oznajmiła, że dawno tak dobrze nie wyglądał (dodam, że nie widziała mojego gamonia od dwóch miesięcy, więc ma trochę świeższe spojrzenie niż ja) 💃 💃
Niestety dokumentacji fotograficznej brak. Ale może ciocia będzie tak dobra i jeszcze nas nawiedzi żeby cyknąć pare fotek :kwiatek:
Gratuluję wszystkim i życzę dalszych sukcesów, aż miło popatrzeć 😍 To i ja musze popuchnąć z dumy ze mój koń wreszcie zaczyna wyglądąć jak koń 💃 pierwsze zdjęcie z ubiegłych wakacji, a terazniejsze z wczoraj. I mam nadzieje ze będzie tylko lepiej 🏇 przepraszam że idealnie konia nie widać na drugim zdjęciu, ale nie posiadam lepszego więc trzymam się nadziei że inni tak jak ja dostrzegą poprawę na lepsze :kwiatek: