Forum towarzyskie »

Kiedyś Ranne Ptaszki, Nocne Marki czyli jak mija wam dzień

Amnestria - to Dyziek? (pierdzielnik coś nie chodzi😉)
Dyziek, Dyziek 🙁 Duffy tfu tfu to okaz zdrowia. Umieram ze stresu

(Mi tez P. nie chodzi)
wróciłam od lekarza dopadła mnie jakas grypa  🤔wirek: od 4 dni leze w łóżku, umieram z bólu głowy, mam starszy katar nie wspominając o masakrycznym kaszlu czuje jakbym miała zaraz płuca wypluć  🙄 do tego dzisiaj dołączyły bóle mięśni, nogi to mi odjęło normalnie  😲 nie mogę chodzić  🤔wirek: jutro rano jadę na badania...  😵
a ja dziś wróciłam z bardzo dobrymi wynikami od lekarza - za 2 tygodnie mogę już wsiadać więc czego do szczęścia mi więcej potrzeba 😅

załatwiłam wszystkie sprawy w urzędach i w banku, choć trwało to sama nie wiem ile godzin:/

ale i tak nic w stanie nie jest mi popsuć mojego dobrego humoru, spowodowanego możliwością jeżdżenia, już tuż tuż 😅 😅 😅
afhata cieszymy się razem z Tobą  🤣 😅 :kwiatek:
martynkakoniki, ojjj wiem co czujesz....
m0niska, martynkakoniki zycze Wam powrotu do zdrowia.
amnestria- trzymaj sie dzielnie, trzymam kciuki

Ja slecze od dluzszego czasu w ksiazkach. Mam dosyc tego semestru. Jeszcze "tylko" esej, nauczyc sie na kolosa i zrobic notatki z ksiazki, ktora wlasnie skonczylam czytac. Moze do 6 sie wyrobie  🙄
małaMi, :kwiatek:

Ja życzę Ci szybkiego skończenia nauki i do spania!
dziękuję wszystkim, którzy trzymali kciuki za uszatka :kwiatek:

Pomogły 🙂 Jeszcze trzeba uważać, ale najgorsze za nami 🙂
Co tu tak cicho od kilku dni? 😉

Eh...idę spać...kolejny raz w czasie ostatnich tygodni, kiedy noc zaczynam z rana bez żadnego sensownego powodu...
Dobranoc :*
No a ja miałam iść do kościoła i nic z tego... będę musiała iść na 10:30 👀
Wstałam duuużo za późno, za pół godziny wychodzę na kursar, wracam do domu o 16.30 a potem jazda na Thriller Live  😍 😅 🏇 💃
wróciłam po 2 miesiacach... chyba najdłuższy odwyk  😎
cieszycie się?  😁 😁
Ja chyba powinnam sobie jaki odwyk zrobić nesta...  👀
Jurto mam egzamin z USA już z sesji letniej. Jak nie zdam to nic, ale byłoby fajnie zdać, wtedy w letniej o jeden mniej... Wracam do nauki. Dobranoc wszystkim  :emota200609316:
niestety nie jesteście same... najpierw tydzień starałam się leczyć sama, potem poległam - kolejny tydzień spędziłam na L4 leżąc w łóżku na antybiotyku... dziś znów do pracy ale wcale nie czuję się zdrowsza.. wczoraj wieczorem znów 37,4 :/ nie brzmi to zachęcająco..
Uh, zaś ja w sobie czuje wybitną niemoc.
Na dodatek taką nietwórczą niemoc.

Wszystkim, którzy są na L4 (albo dopiero zamierzają na nim być) życzę gorącej herbaty z sokiem malinowym, ciepłego sweterka, paczki chusteczek..i przede wszystkim dużo, dużo zdrowia 😉

okwiat, trzymam kciuki za pomyślne zdanie egzaminu!
Gavi, przyda się zdecydowanie  :kwiatek: na niemoc twórczą niestety nie znalazłam do tej pory żadnych metod więc nawet nic nie potrafię pomóc

a mi na dodatek kolano mi się posypało i chodzę jak kaleka  🙁
ja oczywiście zaspałam do szkoły, ale zato zrobiłam prezentacje semestralną - Rolnictwo w Polsce  😜
o nesta, wreszcie sie pojawiłaś 😉

Ja miałam dziś dzień do dupy. Zgłosiłam się do odpowiedzi z polskiego i babka zaczęła mi zadawać podchwytliwe pytania, dotyczące już przerobionego materiału, a ja miałam kompletną pustkę w głowie (ale nie dlatego, że nie wiedziałam, tylko dlatego, że z nerwów zupełnie wszystko zapomniałam! nie mogłam sobie przypomnieć ZADNEJ lektury, w ktorej wystepuje szlachta! co za banał!), więc zmieszała mnie z błotem, opluła i wytarła sobie mną buty przy całej klasie. Super. Jestem tak zła... że mogłabym tylko "ku*****" strzelac, ale cale szczescie nauczono mnie kultury... zamiast polskiego 😉

cieszycie się?  😁 😁

pewnie !  😜 😜  😀

a ja od soboty mogę stwierdzić iż nie żyje..  🙄 jestem dosłownie zamulona jak stu letni staw... począwszy od tego że nic mi się nie chce, cały dzień śpie, nauka? a co to takiego  🤔wirek: do tego o godzine krócej śpimy to totalna porażka bo zawsze ciężko było mi się przestawić  😲
próbuje się ogarnąć  😂 napisałam jedno wypracowanie na polski  😂
Poszukuje jakiejś Voltowiczki z Kazimierza na pogaduchy 💘 przyjeżdzam tam zupełnie przypadkowo na weekend ale nikogo z tamtych stron nie znam 😁
ojjj nikt coś nie markuje...

dobranoc
Jak to nikt 😎
I ja markuję bo spać nie mogę... 🙄
Notarialna, ja tak samo... ostatnio moje pory chodzenia spać to 5-6... oczywiście później się dobudzić nie mogę... :/
Jeszcze dodatkowo komp mi świruje, prosi się o reinstalkę systemu, a laptop się popsuł, po prostu bomba.

Niestety ja też chodzę spać, jak zaczynam czytać książkę to senna jestem, ale jak odłoże to się znowu wybudzam.
No i zaczynam myśleć i się nakręcam.
Błędne koło :/
dzień dobry 😀iabeł:
ja właśnie wstałam, czekam na Kibirke, zjemy śniadanko i leciemy do stajni....
czmu jest tak rano? 🤔
drugi dzien bólu głowy
kocham skoki ciśnienia
Witam 🙂

Ja zaraz ide zrobic sobie sniadanko, potem sie ogarnac i na wiosenna sesje zdjeciowa z dziewczynami z klasy  😜
hahaha oglądamy z Kibirką jakiś 'ambintny' fim pt. rok psa, kolejny chory film typu 'zeeeby 😂 😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się