Forum towarzyskie »

Kiedyś Ranne Ptaszki, Nocne Marki czyli jak mija wam dzień

Wróciła z pracy... wynuuuudziła się za wszystkie czasy...

Szef próbował mi wmówić, że miałam pracować w walentynki 🤔 śmieszny jest.
Od 2 tygodni mu mówię, że jadę do Poznania😀
I nie odpuszczę  😀iabeł:

Co do spania... mam jutro caaały dzień do spania, o 10 pewnie przewrócę się dopiero na drugi bok  😁
Wstałam godzinę temu i muszę się zebrać do sprzątania.
A potem do koni, aż mi się odechciewa przez tą pogodę
ide wypic kawe, bo padam...  😵
zjadłam korpus na siłę i idę dalej spać.
to bawcie sie dobrze! ja lece szusowac 🙂 !!
O jaaaa... Ostatnie dni były ciężkie - w poniedziałek poszłam spać we wtorek o 10 i spałam 2 godz, w środę poszłam spać w czwartek o 10:30 i spałam do 15. Wczoraj poszłam spać o północy i obudziłam się dziś o 13:30 o.0
A teraz idę się uczyć 🙂
A ja dopiero wstałam 😁
Weekend, nareszcie weekend!  😅

Niedawno wrocilam ze spaceru z Nikonem, jutro na 18'nastke znajomej. W zwiazku z tym musze isc dzis zrobic wszelkie zadania  😵 A nauczyciele jakos wyjatkowo sie na ten weekend uwzieli i KAZDY cos zadal...  😵 🤔
a moj źrebaczek ma jutro pierwsze urodziny trzeba będzie to jakoś uczcic 🙂
Wrocilam wlasnie z urlopu w PL. Bylam na HPP w Poznaniu w niedziele i wtorek - fajnie bylo zobaczyc znajome geby, szkoda tylko, ze coraz mniej znajomych, za to coraz wiecej nowych twarzy, a królowac zaczynaja roczniki 90r plus.
Aha, w ogóle lecac "tam" zamiast w Poznaniu wyladowalam we Wroclawiu  🙄
Dobrze, ze w ta strone obylo sie bez przygód! Zaluje, ze nie moglam zostac na csi, ale niestety jutro i pojutrze mam powtórki przed egzaminami, które czekaja mnie w marcu...
Obejrzałam sobie Just Dance, teraz ide sie oganac i spac - w koncu jutro dluuuga noc  💃 No nic, dobranoc Forumowicze!
jesoo..skonczylam art do SATa masakra..20 stron po anglicku o rozrodzie konisk..fuj fuj...😀
ktos markuje?
Piję piwko,mój Piękny gra w My horse and me hehehe... Niedawno wróciliśmy z Potęgi skoku, było świetnie,zakupy też zrobione... Teraz idę się wykąpać i nyny bo padam z nóg...
Buszuje po sieci w celu wyszukania jakiegos dobrego OSK i oto na co sie natknelam, zupelnie przypadkiem!

http://www.funio.un.waw.pl/nowa_strona_5.htm

http://www.funio.un.waw.pl/nowa_strona_6.htm PADŁAM 😀 ale miałam kiedyś fantazje!

dla starych voltowiczow 😀 😀

Nie mialam pojecia, ze to jeszcze zyje! 😀
do d......
Na przyszlosc nie radze prac owijek magnetycznych Veredusa w pralce....... Troche nie przetrwaly.
:emot4:
Klami ot 🤬

Voltowicze poszli spać a ja męczę się od przeszło 3godzin z wypracowaniem na zajęcia. Znalazłam 14.02 pięknego źrebaka na allegro, mogę nawet linka podesłać:

http://allegro.pl/item553692964_super_klaczka_kon_konie_zrebak_klacz.html

I pojawiła się nawet iskierka nadziei, że mogłabym ją mieć, ale niestety nic z tego nie wyszło i moja chodząca perfekcja, w której zauroczyłam się od pierwszego wejrzenia w walentynki nie może być moja własnością.

Jest mi przykro, że przesiaduję na volcie około 8godzin dziennie zamiast się uczyć do poprawek. Postaram się być twarda i odłączę sobie jutro (właściwie to dzisiaj) internet na jeden dzień...
Ja już godzinę w pracy 😀 Dziś mam pierwsze samodzielne warsztaty ze studentami, zobaczymy, czy podołam.
Zabiłam w zarodku przeziębienie przez weekend i teraz juz tylko z katarem walcze.

okwiat - ładny ten źrebol.
wróciłam wreszcie z tej głupiej szkoły. Padam na twarz  🙇
Aśka- źrebol jak marzenie(te odmiany 😉 )
okwiat Podobny do mojego  😁 A tak na serio- może po prostu ten nie był Ci przeznaczony i gdzieś tam czeka na Ciebie inne cudeńko  😉?

Tere fere.
Dorwał mnie bardzo inteligentny Trojan...
Jego działanie mogę opisać w jednym zdaniu: "Tam gdzie ja, tam i on.."
Czysta masakra.
Musiałam cały system wreszcie wywalić :/

Nie no, nawet nie mam siły pisać Wam co u mnie.
Pff.
Właśnie postanowiłyśmy z koleżanką, że idziemy w czwartek, w ramach tej akcji http://www.oddajkrew.pl/index.php oddać krew  😉 I mam przez to kilka pytań... Po pierwsze - oddawał ktoś z Was krew? Jak to wyglądało? Jakie muszę spełniać warunki (czytałam na innej stronie, że trzeba conajmniej ileś tam ważyć, ale na tej stronce nic o tym nie piszą), oprócz tego, że trzeba być zdrowym  🙂 Czy mam iść na 'pusty żołądek'?
Jak mi się coś jeszcze przypomni, to napiszę  😉
karolinag4, idź najlepiej z rana, po lekkim śniadanku. Obejrzy Cię lekarz, zada parę pytań, pobiorą Ci krew do badania, wypełnisz kwestionariusz i jeżeli nie będzie przeciwskazań to upuszczą Ci co nieco 🙂

wróc, bo zapomniałam... waga conajmniej 50 kg.  Do tego trzeba byc - 6 miesięcy po dużych zabiegach chirurgicznych, 2 tygodnie po grypie lub infekcji z gorączką powyżej 38 stopni. 2 tygodnie po zakończeniu leczenia antybiotykami, 3 dni po miesiączce.
A ja przed 2 godzinkami wróciłam z Poznania 😁

ojć, to nie za dobrze, bo ważę troszkę mniej  😕

dzięki za informację  :kwiatek: tak czy siak się przejdę  🙂
wlasnie wrocilam z trasy busem w letnim oponach, myslałam że moja matka siedząca obok narobi w gacie. Nigdy wiecej nie jadę na łysych w taką pogodę! nie mogłam w ogóle opanowac samochodu, NIC!
yga, ja w taki sposób w tamtym roku pokręciłam niezłe kółeczka tuż przed radiowozem...
w ogóle to był głupi pomysł,ale moja mama się zwijała z bólu tak ją ząb bolał i pojechalysmy wyrwać.. to miłą drogę miałysmy 🤔
Są jeszcze taksówki!  🤬
Pierwszy dzien dzis po weekendzie do szkoly, zostaly jeszcze "tylko" 4. Bylam na dodatkowym angielskim, potem spotkalam w sklepie pana Kowala z ekipy HippoStaru, a potem jescze upieklysmy buleczki drozdzowe z nutella - wyszly conajmniej pycha!
Tymczasem uciekam jeszcze ogarnac lekcje i spaaac 😉

Dobranoc Forumowicze 🙂
Dobry wieczór wszystkim 😉

Dzisiaj wróciłam z Wro do domu, już na stałe. W sumie się cieszę.
Ale powinnam mieć wyrzuty sumienia....

Ale jakoś nie mam?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się