Forum towarzyskie »

Kiedyś Ranne Ptaszki, Nocne Marki czyli jak mija wam dzień

ja spędzam noc ze wstępem do ekonomii 😀 chociaż, po przejrzeniu pytań z lat poprzednich uspokoiłam się i chyba pojde niedługo spać 🙂

Edytka gratulacje  😅

Ja muszę jutro o 7.30 wstać 😉, właściwie to dzisiaj 🙂
małaMi, ja dokładnie z tym samym...
na pocieszenie powiem, że jutro dzień i noc również z logiką  🤔wirek: 🙄 😵

Edytka, farciara, gratuluje! 😀
to juz jest chore... przed zasnieciem przejrzalam volte, rano - volta z kawa.

Nawet tak kawa mi nie chce wchodzic ze stesu. Przez tych pare godzinek ( pare?) "spania" budzilam sie co 15 minut zobaczyc czy przypadkiem nie trzeba juz wstac. takim sposobem wstalam przed budzikiem, wykapalam sie i teraz ide z powrotem uczyc sie logiki. Mam takie stresa, ze nie wiem...
Trzymajcie kciuki!

m0niska a ja dzisiaj mam  🙄
małaMi, 3mam mocno kciuki!!!! ja mam jutro...
Wow, Edytka gratulacje!!! teraz nie mozesz pozwolic, zeby naczolek lezal w domu i sie kurzyl 😉

a ja po zdaniu egzaminu (ale sie tym jaram!) ide zajesc stres, pozniej do nauki (czyt. dokonczyc czytac lekture i pouczyc sie niemieckiego) 😉

Milego wieczoru, voltowicze!
Przede wszystkim: umieram z bólu głowy  🙁
Ale za nim umrę, muszę wykonać plan mojej prezentacji maturalnej (na jutro) i powtórzyć sobie układy: rozrodczy, wydalniczy i krwionośny na sprawdzian z biologii (też na jutro)  🤔
Za wszystkich Sesjomanów kciuki trzymam.

U mnie od rana treningowo.
Błogosławiłam Nasz maneż, jest tak inteligentnie umiejscowiony, że na nim nie wieje.

Pełna zaangażowania i chęci do dalszej pracy przygotowującą mnie i Siwą do zawodów dowiedziałam się, że mam się w czwartek stawić do szpitala i spędzić tam kilka dni (dni, które miały być przeznaczone na dopracowanie programu!).
Szlag człowieka trafia.
Nie chce się ktoś stawić do szpitala z moimi papierami?
Darmowe łóżko w izolatce, pełne wyżywienie i psychodeliczna biel ścian...
No? I co? Chętni jacyś?
a ja powinnam się uczyc taaa?
Glupio tak, ze teraz nie chce mi sie spac, a rano znow nie bede mogła przez 15 minut otworzyc oczu, nie mowiac o jakimkolwiek w maire normalnym funkcjonowaniu  👿

Uciekam stad, mimo wszystko dobranoc!
dzieki dziewczyny, juz sie szykuje do kolejnego konkursu. moze tym razem zgarne mattesa  😁

wszystkim spedzajacym noce na uczeniu zycze powodzenia na egzmianach!

Gavi ja z checia pojde za Ciebie  😉

ufarbowalam wlosy i jest nieźle. tzn ja jestem zadowolona, ale zobacze jeszcze jak to wyglada w swietle dziennym.
teraz siedze nad prezentacja na AIESEC Global Village i najwazniejsza strona mi sie psuje 🙁 ale chyba uda mi sie pojsc spac przed polnoca, to taki maly plus
A mi sie tydzien zapowiadał fatalnie a jest absolutnie cudownie.
Przez ten tydzien nie ma polonistki wiec wychodze z szkoły po 5 godzinach.
Jak nie ma polskiego to mam spokój,cisze i co najwazniejsze ZERO stresu.
A z koniowatym jedziemy podbijac warszawe i mazowsze w skokach  😅
ja sie dopiero zbieram do książek , troche kiepsko mi to idzie  😵
Ja tak samo....
A jutro o 10 egzamin :/
Ja jutro o 11...
Notatek ani książek jeszcze nawet kijem nie ruszyłam. Przekładam je z kąta w kąt tylko.
Bo test ma być. Ja nawet nie wiem jak się uczyć do testu... Wolę się uczyć do opisówk, chociaż zaliczać wolę chyba testy...bo można coś trafić.

Bądź też nie...

Ogólnie to umawiamy się na NK kto w pobliżu kogo siedzi... :P

Powodzenia wszystkim 😉
🙂 Ja nie dosc, ze nie ogladalam Lejdis, to nie widzialam w zyciu ani jednego odcinka Sex and the City. A mym najwiekszym osiagnieciem jest nie obejrzenie Titanica! Kto mnie przebije? 😉

Pozwolę sobie odgrzebać... Też nigdy nie widziałam Titanica 😜 Z początku bardzo chciałam, ale nie wychodziło, a po latach... cóż zajawki skutecznie mnie zniechęcały

Edytka jaki kolor, jaki? I zdjęcia! 😀
O...a że tu dużo naukowych obecnie, to proponuję się rozerwać:

😉
Jednak egzamin na 11 czyli za 7,5 godziny... nosz kurczę rewelacja!

Czas się chyba położyć spać...

Dobranoc wszystkim!  💃
... moze tym razem zgarne mattesa  😁
Edytka, liczę na to, że również dostane go w swoje łapki. Już wysłałam odpowiedzi ;]

Gavi ja z checia pojde za Ciebie  😉
Więc zapraszam! Odbiorę Cię na Dworcu w Łodzi! ^^

mOniska, Dworcika będzie dobrze!  😅
Trzymam za Was kciuki :-)
dzieewczyny dacie rade!

a ja lece do ksiazek... bo wczoraj mi się nie chcialo... 🙄
Gavi, :kwiatek: przyda się...

nesta, okaże się za lekko ponad godzinę :/

Idę jak na skazanie...  Co ma być to będzie...
dasz rade bo jeste blondynką 😀iabeł: 😀iabeł:

biologia ogarnieta jeszcze tylko chemia... a może az chemia?
A ja własnie siedze sobie w szkole na imformatyce, jeszcze 4 lekcje(razem z ta) - 2x informatyka i 2 x fizyka. Dostałą 5 z polskiego wiec jest faaajnie  🏇

No nic, uciekam dalej przegladac roznorakie strony dopoki nauczycielka jest tam cmzys zajeta :P
Poległam po całości... a pytania były w miarę przyjazne... oczywiście musiałam namieszać 👿 kurde! zawsze muszę coś s..... :/

nesta, chyba czas się przefarbować  :emot4:
m0niska, nawet nie próbuj!
W blondzie bardzo Ci ładnie, a poza tym w farbach do włosów (ciemna odcienie) nie ma żadnego magicznego dodatku, który zwiększyłby inteligencję.
Sprawdzałam osobiście.
Gavi, łeee... a ja myślałam, że coś tam czarodziejskiego jest w tych ciemniejszych farbach 😁

Żartowałam tylko z tym farbowaniem :kwiatek:
Jestem skazana na blond 🏇

Po prostu już sposobu nie mam na tą logikę....  🤔wirek:
No tak, do logiki nie da się podejść logicznie  😁

Nie "jesteś skazana", tylko masz zaszczyt bycia blondynką!
Pozytywne myślenie, cholera jasna! (podkreślam słowo jasna)

mOniska, Dworcika będzie dobrze!  😅
Trzymam za Was kciuki :-)

Hmm... fajnie. Poszłam odwalona na gal, już miałam wchodzić a babeczka mi mówi, że ja nie jestem dopuszczona :| Nie zaliczyła mi pracy, chociaż poprawiałam ją bo były szanse na 4. Początkowo niby mocne 3 by z niej było...
Shit.
Gavi, hahaha🙂😉 kochana, pozytywnie to ja myślałam przy pierwszym podejściu do tego egzaminu...  💃
Moniska - pytalas moze o ten pokoj VIP"owski?  :kwiatek:
witam, dziś 5 lutego, dokładnie za miesiąc mam 22 urodziny  🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się