Forum towarzyskie »

Kiedyś Ranne Ptaszki, Nocne Marki czyli jak mija wam dzień

Dzien Dobry

Ja od rana juz tutaj. Nie mogłam spac. Kurcze dzis ciezki dzien. Ale tak bardziej emocjonalnie ciezki...
Swoja droga przyjezdza dzis do mnie jeszcze znajoma i idziemy w plener z Nikonikiem, a drzewa i wszystko, totalnie wszystko jest tka pieeeeknie oszronione.

Miłego dnia Forumowicze 🙂
ja na kapuścianej już kolejny raz. teraz mi troche wolniej idzie, przez 4 dni-2 kg. Ale zawsze coś i się oczyszczę przy okazji  😉
ale tak na parę dni przed studniówką?  🙄

Ja jak spróbowałam tej kapuścianej to wolałam nic nie zjeść niż ta zupę...

wlasnie wychodze na impreze, ahhh 😅
milego wieczoru! 😀
Ja chyba dołącze do ygi  😀
Witam 🙂

"Sesyjka" się udała - mi sie efekty baaardzo pdobaja, jak na pierwsza "sesje ludziowa" 😉 Modelka mniej zadowolona - tzn podobno na kazdym zdjeciu wyszła jak "down itd." - ja sie z tym absolutnie nie zgadzam 🙂
Dodatkowo zrobiłam dzis obiadek dla rodzinki, ogarnelam domek to co sie nasmieciło, a teraz sobie spokojnie Revoltuje 🙂
Szkooda,ze koncza mi sie juz ferie 🙁
ja dzisiaj zakonczylam moją kapuscianą, albowiem zjadłam 2 jogurty.  ;O
schudłam przez 5 dni około 3kg. Ogólnie brzuch bardziej płaski,schudłam z twarzy troche i z ud. Oczywiście bedę probówała się ograniczać dalej..
chociaż już umówiona na pizze jestem na niedziele  😁
i szczerze powiem: NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ! po tych gotowanych porach i kapuście..
ja wczorja jadłam pizze...  🤔
dzisiajeszy cvały dzień jestem wycienczona... umairam!
yga, w niedziele bedziesz odsypiac 😀

Moj plan sprzątania domu przełożony na jutro...
chyba umierac 😀iabeł:
haha, mozliwe. Albo się w ogóle nie położę.
Niee, ja dla pizzy napewno wstanę  😉
odebrałam dzisiaj sukienkę od krawcowej, haha. Wszyscy którzy ja widzieli byli przekonani że to bluzka 🙂
aż tak krótka  😎 ?

smarkam, kicham, kaszle.. mam dosyć  😵
Iga, zdjęęęęęęęęęcia bitte!

a ja mam już dość WOSu. zdecydowanie. nie chce mi sie go uczyc, nie chce!
tak..
Nie chce mi sie zdjęć robić  😉
I ja. Nie miałam kiedy zachorować 🙇
Jestem jedną z tych nielicznych istot chodzących po ziemi, które nie oglądały "Lejdis". Ale ponieważ właśnie zdobyłam ten film i spać nie mogę, to pędzę oglądać :P
Dobranoc wszystkim 🙂
Dworcika, ja też nie obejrzałam dopóki mnie Nesta nie zmusiła 😁

A ja ciągle się zbieram do tego sprzątania domu i jakoś nie mogę.
haaaaa! ze 2 miesiące ją namawiałam żeby obejrzała!  🤦
ja wczoraj oglądałam... i historia korby zgadza się z moją... najpierw B. - Erwin, Edgar, a potem... heh  🙄

ja też jestem chora...  🙄 🙄

własnie posprzątałam dom  👍 👍
🙂 Ja nie dosc, ze nie ogladalam Lejdis, to nie widzialam w zyciu ani jednego odcinka Sex and the City. A mym najwiekszym osiagnieciem jest nie obejrzenie Titanica! Kto mnie przebije? 😉
Hiacynta! 😲 a chociaż Kevina samego w domu oglądałas? 😁
W koncu spalam wiecej niz 2 godizny. Wczoraj z rozpaczy poszlam na rynek i... i sie o dziwo swietnie bawilam. A teraz zbieram sie szybciutko i za nauke biore. Ja chce do konia!

Przez Was mam ochote ogladnac poraz enty Lejdis!!
Kto mnie przebije? 😉

ja, bo nie widzialam "seksmisji"  😁  😉

a ja wlasnie wygralam bilety na "Braci Karamazow" przedpremierowo i poprawilo mi to moj tragiczny humor ostatnio...  🙂
Eee tam Seksmisji tez nie widziałam  😀

Swoja droga wlasnie wrocilam z zakupow, wstapilam do "ciuszka" i kolejne 2 pary bryczesow sa moooje!  😜
seksmisji i lejdis ja też nie oglądałam  😉
Zaraz spadam na ostatnie dekoracje przedstudniówkowe.
Będzie się działo jutro!  😜
I wiecie co? Popatrzałam wczoraj do momentu, kiedy pokazali wyjaśnienie skąd cale "lejdis" i...poszłam spać, bo miałam wrażenie, że stoi nade mną to babsko z kosą. No... ale dziś nie odpuszczę.
A póki co lecę do APL zahaczyć jakieś doktorostwo, niech mnie jednak zobaczą, bo mam wrażenie, że ta grypa dziwna jakaś. Od tygodnia z gorączką naginam :/

Ale powiem Wam! Zaliczyłam koło z scs!!! Na 3+ !!! Jezu, nie wierzę...
mi sie nie podobal poczatek Lejdis, ale po 5 obejrzeniu tego filmu uwielbiam caly 😉
wczoraj ogladalam z przyjaciolkami "Lustra", durnowaty ten film, jak kazdy film ogladany w takim towarzystwie 😁

bierze mnie jakies chorobsko, faszeruje sie tabletkami, nie moge teraz sie rozchorowac!
Uwielbiam Lejdis! Przeedwczoraj ogladalam w nocy, rano mialam zaliczenie ale zlapalam takie dola ze musialam poprawic sobie humor  😎 i przypuszczalnie zalicze 😅
ja Lejdis ogladam tylko kawalkami:P omijam to co mi sie nie podoba, a caly film konczy sie dla mnie w momencie jak zaczynaja sie przygotowania do tej imprezy na dachu szpitala. dalej nie ogladam bo nudne 🙂 ale jako calosc film kocham i ogladalam 1000 razy
Lejdis ogladałam chyba juz ze 3 razy - w całosci oczywiscie 😉 Fajowy film!  😉

Zmykam spać, dobranocka 😉
Mnie sie bardziej Testosteron podobał... jak oni opowiadali te historie z kobietami, rewelacja 🙂 Jakoś inaczej od tamtej pory patrze na facetów 😉

Czytałam wypowiedzi babeczek, ktore ukladaly scenariusz do "Lejdis" i mowily, ze niejednokrotnie musialy wszystko zmieniac, bo komus cos sie nie spodobalo. Jak pierwszy raz ogladalam ten film, to odnioslam wrazenie, ze jest taki "na sile". I straaaaaasznie denerwowało mnie traktowanie facetow przez kobiety... Szczegolnie Korba z Edgarem i ta druga, co probowala zajsc w ciaze... jak ona Kota potraktowala, masakra  🙄

Ale musze przyznac, ze teskty maja niezle w Lejdis  👍

Dobra, spadam za jakis czas na zajecia na SGGW z WOSu, a tak mnie się nie chce.... masakra :/ ze ja takiego lenia zlapalam akurat w klasie maturalnej... :/
a mi bardzo się podobało jak traktowały facetów! tylko lucy mała, bezbronna, naiwna istotka... pffff... kobieta powinna mieć swoje zdanie, swoje ideały itd, a nie być podległa facetowi!

właśnie wróciłam od fryzjera, potem do kostetyczki i 100dniowka...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się