Ja od rana juz tutaj. Nie mogłam spac. Kurcze dzis ciezki dzien. Ale tak bardziej emocjonalnie ciezki... Swoja droga przyjezdza dzis do mnie jeszcze znajoma i idziemy w plener z Nikonikiem, a drzewa i wszystko, totalnie wszystko jest tka pieeeeknie oszronione.
"Sesyjka" się udała - mi sie efekty baaardzo pdobaja, jak na pierwsza "sesje ludziowa" 😉 Modelka mniej zadowolona - tzn podobno na kazdym zdjeciu wyszła jak "down itd." - ja sie z tym absolutnie nie zgadzam 🙂 Dodatkowo zrobiłam dzis obiadek dla rodzinki, ogarnelam domek to co sie nasmieciło, a teraz sobie spokojnie Revoltuje 🙂 Szkooda,ze koncza mi sie juz ferie 🙁
ja dzisiaj zakonczylam moją kapuscianą, albowiem zjadłam 2 jogurty. ;O schudłam przez 5 dni około 3kg. Ogólnie brzuch bardziej płaski,schudłam z twarzy troche i z ud. Oczywiście bedę probówała się ograniczać dalej.. chociaż już umówiona na pizze jestem na niedziele 😁 i szczerze powiem: NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ! po tych gotowanych porach i kapuście..
haha, mozliwe. Albo się w ogóle nie położę. Niee, ja dla pizzy napewno wstanę 😉 odebrałam dzisiaj sukienkę od krawcowej, haha. Wszyscy którzy ja widzieli byli przekonani że to bluzka 🙂
Jestem jedną z tych nielicznych istot chodzących po ziemi, które nie oglądały "Lejdis". Ale ponieważ właśnie zdobyłam ten film i spać nie mogę, to pędzę oglądać :P Dobranoc wszystkim 🙂
haaaaa! ze 2 miesiące ją namawiałam żeby obejrzała! 🤦 ja wczoraj oglądałam... i historia korby zgadza się z moją... najpierw B. - Erwin, Edgar, a potem... heh 🙄
🙂 Ja nie dosc, ze nie ogladalam Lejdis, to nie widzialam w zyciu ani jednego odcinka Sex and the City. A mym najwiekszym osiagnieciem jest nie obejrzenie Titanica! Kto mnie przebije? 😉
W koncu spalam wiecej niz 2 godizny. Wczoraj z rozpaczy poszlam na rynek i... i sie o dziwo swietnie bawilam. A teraz zbieram sie szybciutko i za nauke biore. Ja chce do konia!
I wiecie co? Popatrzałam wczoraj do momentu, kiedy pokazali wyjaśnienie skąd cale "lejdis" i...poszłam spać, bo miałam wrażenie, że stoi nade mną to babsko z kosą. No... ale dziś nie odpuszczę. A póki co lecę do APL zahaczyć jakieś doktorostwo, niech mnie jednak zobaczą, bo mam wrażenie, że ta grypa dziwna jakaś. Od tygodnia z gorączką naginam :/
Ale powiem Wam! Zaliczyłam koło z scs!!! Na 3+ !!! Jezu, nie wierzę...
mi sie nie podobal poczatek Lejdis, ale po 5 obejrzeniu tego filmu uwielbiam caly 😉 wczoraj ogladalam z przyjaciolkami "Lustra", durnowaty ten film, jak kazdy film ogladany w takim towarzystwie 😁
bierze mnie jakies chorobsko, faszeruje sie tabletkami, nie moge teraz sie rozchorowac!
Uwielbiam Lejdis! Przeedwczoraj ogladalam w nocy, rano mialam zaliczenie ale zlapalam takie dola ze musialam poprawic sobie humor 😎 i przypuszczalnie zalicze 😅
ja Lejdis ogladam tylko kawalkami:P omijam to co mi sie nie podoba, a caly film konczy sie dla mnie w momencie jak zaczynaja sie przygotowania do tej imprezy na dachu szpitala. dalej nie ogladam bo nudne 🙂 ale jako calosc film kocham i ogladalam 1000 razy
Mnie sie bardziej Testosteron podobał... jak oni opowiadali te historie z kobietami, rewelacja 🙂 Jakoś inaczej od tamtej pory patrze na facetów 😉
Czytałam wypowiedzi babeczek, ktore ukladaly scenariusz do "Lejdis" i mowily, ze niejednokrotnie musialy wszystko zmieniac, bo komus cos sie nie spodobalo. Jak pierwszy raz ogladalam ten film, to odnioslam wrazenie, ze jest taki "na sile". I straaaaaasznie denerwowało mnie traktowanie facetow przez kobiety... Szczegolnie Korba z Edgarem i ta druga, co probowala zajsc w ciaze... jak ona Kota potraktowala, masakra 🙄
Ale musze przyznac, ze teskty maja niezle w Lejdis 👍
Dobra, spadam za jakis czas na zajecia na SGGW z WOSu, a tak mnie się nie chce.... masakra :/ ze ja takiego lenia zlapalam akurat w klasie maturalnej... :/
a mi bardzo się podobało jak traktowały facetów! tylko lucy mała, bezbronna, naiwna istotka... pffff... kobieta powinna mieć swoje zdanie, swoje ideały itd, a nie być podległa facetowi!
właśnie wróciłam od fryzjera, potem do kostetyczki i 100dniowka...