Była u nas w stajni Ania Bajko. U niektórych juz 2 raz. Powiem wam ze mega jestem zadowolona z wizyty. Ania współpracuje z wetami, widać ze ma oko. Nie ma cudownych mloteczkow itp, masuje, uciska, naciąga i to daje efekt. Podczas zabiegu widac jak kon ma spięte dane partie, które rozluznia z czasem. Nawet taki laik jak ja widzę zmianę w zachowaniu, i co najlepsze w ruchu!
Też polecam Anię Bajko Była u nas dwa razy - za pierwszym razem kobyła miała zblokowany zad, widać było że jedna strona zadu była wyżej. Już nie pamiętam dokładnie ale kobyła została "naprawiona" Za drugim razem mieliśmy szyję - po zabiegu ogromna różnica.
_megi_, - nie, z tego co wiem to Bajko jest w Polsce i jeździ, jest w trakcie studiów wet, więc nie zawsze jest dostępna od ręki, ale da się z nią umówić. W dalsze trasy to lepiej zebrać się w kilka osób/dogadać jak będzie jechała w kierunku. Osobiście bardzo polecam 🙂
keirashara,
W jaki sposób można się z Anną Bajko skontaktować?
Telefonu nie odbiera i nie oddzwania, nie odpisuje ani na messengerze ani na what'sappie
Lanzelet, - nie kontaktowałam się w ostatnim czasie, ale zwykle odpisywała na messengerze - czasem po kilku dniach, ale odpisywała. Czy właśnie telefonicznie. Czasem też ktoś z stajni rzucał hasło, bo stałam w miejscu, gdzie miała kilka koni pod swoją opieką.
Czy ktoś korzystał z usług pani Joanny Przybył? Lub Katarzyny Łukaszewicz? Ta pierwsza widzę że jest fizjo, wetem i właśnie chiropraktykiem. Obie dojeżdżające, ale nie wiem kto nam lepiej pomoże z tym zadem (młody ma praktycznie tak samo jak koń krysiex213)
faith,zembria, z obiema paniami nie mogę się skontaktować niestety 🙁
Dobra, to zostajemy przy Pani Kasi, jesteśmy wstępnie umówione. Dziękuję dziewczyny!