Jak na razie karmię Loczka(przez sentyment do tej rasy, sama mam dwa psy ,miedzy innymi foksicę z wieku Loczka).Jeszcze 2% zostało mu do zdobycia paczki karmy. 🙂
Ja karmię bernardyna Benka. / ale zostało jeszcze pół kości... Potem wybiore jakiegoś psa z 'najmniej dokarmianych', możliwe że Chelse. Ogólnie to świetna sprawa, a o aukcji dowiedziałąm się przez facebooka.
Kurcze, ten Smerf bardzo przypomina mi psa z dziecinstwa... Kupilam pare rzeczy i wysle do schroniska, czy jak napisze, ze to koniecznie dla Smerfa anie innego psa to rzeczywiscie przekaza dla tego seniora?
Trudno powiedzieć, najlepiej zadzwonić i telefonicznie wybadać sprawę. Gdybyś miała wątpliwości, możesz też przesłać je do mnie, a ja tam podjadę i osobiście przekażę - wtedy z całą pewnością trafi do Smerfa. 😉
troszke odejde od tematu... akcji typu kliknij i pomoz jest conajmniej kilka - byl watek o tym? moze warto zebrac wszystkie linki w jeden watek i przykleic? na innym forum wiem ze sie sprawdza. byloby wsio pod reka i mozna codzien klikac..
no tak mi switalo ze cos takiego jest 🙂 w takim razie glosuje (😉) za przyklejeniem i dodaniem linku do klikacza z tego watku! tylko nie widze sensu wpisywania postow z powiekszonymi sumami :P
macie tez problem z tą stroną? wczoraj klikałam było ok, dzisiaj chce kliknąć a mam napis'' Dziękujemy! zapraszamy jutro!'' mimo ze jeszcze dzisiaj nie kliknelam 👿